" " " "" "
mainos

Crystal Palace - Brighton & Hove Albion: Yli 2,5 Maalia

Ottelukeskus
9 maaliskuu 2019 at 14:30 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Selhurst Park    Craig Pawson
6 maalis 2019 at 11:45 (Päivitetty 9 maalis 2019 at 16:25) 06/03
9
0
Todennäköisyys (yli-alle): 48-52%
Vedon arvo: 105,60%
Pelattavissa kertoimiin: 2,08
Osuma/Ohi: 1-2
Betfair Sportsbook Lyö vetoa nyt: Betfair Sportsbook

Crystal Palacen hyökkäys on nostanut selvästi tasoaan viimeisimmän hankinnan, Michy Batshuayin avustuksella, ja belgialaiskärki onkin tuonut joukkueen hyökkäysosastolle runsaasti lisää aseita. Palace on takonut valtaosan maaleistaan vieraskentillä, mutta nyt kun vastassa on kaksi suoraviivaisesti pelaavaa joukkuetta, pyrkinevät molemmat ajamaan jokaisen hyökkäyksensä mahdollisimman nopeasti maalia kohden.

Vihjeen puolesta puhuu:

 • Crystal Palacen hyökkäys on ollut viime aikoina huomattavasti vahvemmassa vireessä kuin aiemmin tällä kaudella, ja maalintekokin on onnistunut joukkueella erittäin tehokkaaseen tahtiin.
 • Etenkin Batshuayin kalastelu joukkueen hyökkäykseen on ollut erityisen tärkeä temppu, sillä täten se saa vapautettua myös hyökkäystehokkuuden taakkaa Wilfried Zahan harteilta.
 • Kumpikin joukkue pelaa pallon kanssa mieluiten mahdollisimman suoraviivaisesti, mikä voi taata rajallisestakin taitotasosta huolimatta paljon tapahtumia molemmissa kenttäpäädyissä.
 • Brighton on päästänyt vieraissa omiin varsin monta takaiskumaalia – yhteensä sen verkkoon onkin isketty 14:ssa vierasotelussa 26 maalia.
 • Palacen puolustusta taasen heikentää tärkeän keskuspuolustajan Mamadou Sakhon poissaolo, kun ranskalaispakki kärsii edelleen loukkaantumisesta.
 • Kun molemmat joukkueet lataavat palloa suoraviivaisesti hyökkäysalueelle pitkinäkin palloina, astuu sattumanvaraisuus maalintekotilanteiden luomisessa myös peliin. Hyviä maalipaikkoja voikin aueta molemmille joukkueille myös ns. ”vahingossa”.
 • Brighton saanee otteluun sairasosastoltaan tärkeän keskikenttäpelurin Pascal Großin, joka avittaa joukkueen hyökkäyspelaamista suuresti.

Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • Palace on pelannut tällä kaudella parhaat pelinsä juuri vieraskentällä – etenkin hyökkäyksellisesti. 10:ssä kotiottelussaan joukkue on nimittäin onnistunut tekemään vain 14 maalia.
 • Kumpikin joukkue kamppailee edelleen putoamispeikkoa vastaan, mikä voi tehdä ottelussa toki myös varovaisen tarkkailevan kohtaamisen.
 • Brightonin tämän kauden 29 ottelussa tämä kyseinen yli 2,5 maalin raja on ylittynyt vain 14 kertaa.
 • Crystal Palacen kohdalla samainen rajapyykki on taasen ylittynyt 29 ottelun aikana vieläkin harvemmin – vain 11 kertaa.
 • Molemmat joukkueet voivat toki vetäytyä johtoasemaan päästessään puolustusasemiin, mikä voi tietty hillitä lisämaalien syntymistä.

Lisähuomiot:

* = Palace on iskenyt peräti 11 maalia viimeisessä viidessä ottelussaan, kun taasen joukkueen tehtyjen maalien odottama (xG) on tältä samaiselta ajanjaksolta 9.

Kertoimet:

Kohteiden avautuessa otteluun yli 2,5 maalin linjaa pääsi pelaamana hetimiten parhaimmillaan noin 2.28 kerrointasolla, joten laskua on tässä tapauksessa jonkin verran tapahtunut. Lasku ei kuitenkaan ole ollut niin suurta, etteikö overin puolelta löytyisi tässä tapauksessa vielä valueta.

Vertailun vuoksi voimmekin nostaa esiin Palacen aiemmat kotiottelut Fulhamia ja Cardiffia vastaan, joissa yli 2,5 maalin linjan top-kertoimet olivat otteluiden alkaessa keskimäärin 2.04 tasolla. Ja näistä vastustajista kumpaakin voidaan kuitenkin pitää huomattavasti Brightonia puolustusvoittoisempana joukkueena.

Joukkueet, kokoonpanot ja poissaolot:

Kummankin joukkueen tärkeimmät ja oleellisimmat poissaolot – sekä kokoonpanoon palaavat pelaajat - ovat lueteltuna ylempänä ranskalaisissa viivoissa.

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Crystal Palace: Hennessey - Wan-Bissaka, Tomkins, Dann, Aanholt - Kouyate, Milivojevic, McArthur - Townsend, Batshuayi, Zaha

Brighton: Ryan - Montoya, Duffy, Dunk, Bernardo - Gross, Stephens, Propper - Knockaert, Murray, March

 • Uskomaton pelikohdevalikoima
 • Huippuluokan kertoimet monissa lajeissa
 • 20€ bonusta veikkaukseen

Kommentit

Palaute