mainos

Vihjeet & kertoimet : Crystal Palace - Leicester City: 2

Ottelukeskus
15 joulukuu 2018 at 17:00 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Selhurst Park    Michael Oliver
Päivitetty
9
0
Viborgista kotoisin oleva Thomas Schyth on toiminut tanskalaisen yhteistyösivustomme vedonlyönti-asiantuntijana vuodesta 2016 lähtien, ja hänen suurennuslasinsa alla on ollut suurimmin brittifutis Valioliigan ja Championshipin muodossa.
Näytä lisää
Näytä vähemmän
Todennäköisyys (1-X-2): 38-28-34%
Vedon arvo: 106,08%
Pelattavissa kertoimiin: 2,94
Osuma/Ohi: 1-0
Coolbet Lyö vetoa nyt: Coolbet

Palautuvalla Leicesterillä iskun paikka

Crystal Palacelta puuttuu monia avainpelaajia tästä ottelusta, kun taasen loukkaantumisten runtelema Leicester on saamassa sairasosastoaan tyhjemmäksi. Palace on saattanut pelata viime aikoina paremminkin kuin pelkät tulokset kertovat, mutta tässä ottelussa vaaka kallistuu ennakolta vieraiden suuntaan.

Vihjeen puolesta puhuu nämä seikat:

 • Palacelta puuttuu ottelusta Tomkins ja Zaha – molemmat pelikiellon vuoksi.
 • Maguire ja Vardy palannee taasen molemmat takaisin Leicesterin pelaavaan kokoonpanoon juuri tähän otteluun.
 • Palace lähtenee kotiviheriöllään liikkeelle hyökkäävämmällä pelisuunnitelmalla, mikä voi palvella mukavasti kääntöpeliä suosivaa Leicesteriä.
 • Isännät ovat vahvoja erikoistilanteissa, mutta Leicesterin puolustus on samalla alalla niinikään vahva – etenkin Maguiren johdolla.
 • Palacelta puuttuu luovuutta keskikentältä, ja joukkue tykkääkin hyökätä ennemminkin laitojen kautta. Myös tällä saralla Leicester on vähintäänkin pätevä.

Huomio myös nämä seikat:

 • Palace pelaa ottelun siis kotonaan, ja ainakin viime kaudella joukkue esiintyi kotiviheriöllään hyvin vahvasti. Tänä kautena asia on toki ollut toisin.
 • Paperilla joukkueilla ei ole hirveästi eroa, joten odotettavissa on tietty tiukka kamppailu, joka voi kääntyä kumpaan suuntaan vain.
 • Palace on pelannut viime aikoina kokonaisuudessaan paremmin kuin tulokset osoittavat.

Joukkueet ja kokoonpanot:

Palacelta puuttuu ottelusta siis niin Tomkins kuin Zahakin, sillä molemmat keräsivät viime ottelussaan jo kauden viidennet keltaiset laput. Yhden ottelun huili osuu siis tähän otteluun. Toppari Tomkins on joukkueelle hyvin tärkeä lenkki, sillä hän muodostaa puolustuslinjassa todella vahvan parivaljakon Sakhon kanssa. Hänet korvanneekin vaihtopenkiltä Kelly, jonka tilastot eivät ole tällä kaudella mairittelevat. Ne kaksi ottelua, joissa hän on ottanut saman paikan Palace-pakistosta, on joukkue hävinnyt molemmat – Watfordia ja Southamptonia vastaan. Molemmilla kerroilla joukkue päästikin omiin kaksi maalia.

Zagha on taasen Palacen hyökkäyksen ehdoton avainyksilö, ja hän onkin juuri se pelaaja, joka hakee jatkuvasti maalipaikkoja vauhtinsa ja ennakkoluulottomien haastojensa kautta. Hänen paikalleen Palacelle ei löydy lähimainkaan samanvertoista ja yhtä vaarallista korvaajaa, ja näin ollen joukkue voi olla tulevassa ottelussa entistäkin enemmän erikoistilanteiden varassa.

Leicester on joutunut pärjäämään viimeiset kierrokset ilman ykkösmaalitykki Vardya sekä Englannin maajoukkuetoppari Maguirea, jotka ovat molemmat olleet loukkaantuneiden kirjoissa. Kummankin pitäisi kuitenkin palata nyt takaisin pelaavaan kokoonpanoon, ja tämä on satavarmasti suuren suuri boosti koko Leicesterille.

Leicester-manageri Puel onkin nyt erittäin miellyttävän ongelman edessä, sillä keskuspakkiosastolla sekä Morgan että Evans ovat operoineet joukkueen takalinjoilla laadukkaasti Maguiren ollessa sivussa.

Ennustetut avauskokoonpanot:

Crystal Palace: Hennessey - Wan-Bissaka, Kelly, Sakho, Aanholt - McArthur, Milivojevic, Kouyate, Meyer - Townsend, Ayew

Leicester: Schmeichel - Pereira, Morgan, Maguire, Chilwell - Ndidi, Mendy - Albrighton, Maddison, Gray – Vardy

 • Innovatiivinen vedonlyöntialusta
 • Loistavat kertoimet
 • Hulppeat vedonlyöntibonukset ja -kampanjat

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute