mainos

Vihjeet & kertoimet : Everton - Liverpool: Alle 2,5 Maalia

Ottelukeskus
3 syyskuu 2022 at 14:30 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Goodison Park    Anthony Taylor
Päivitetty
6
0
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Merseysiden derby on isänniltä ennen muuta tappion välttämistä

Todennäköisyys (yli-alle): 59-41%
Vedon arvo: 103,32%
Pelattavissa kertoimiin: 2,44
Osuma/Ohi: 0-0
Betfair Sportsbook Lyö vetoa nyt: Betfair Sportsbook
Liverpoolin pelinteko-ongelmat ja Evertonin kilpikonnapuolustus tekevät lauantain kamppailusta potentiaalisesti erittäin vähämaalisen.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Liverpool on ollut erittäin tehoton paikkoihin nähden
  • Everton hakee ottelusta toiseen käytännössä yhtä vastaiskumaalia ja tiivistä pakkaa puolustukseen
  • Derby ja joukkueiden vaisu alkukausi lisäävät painetta
Kertoimien markkinat kuvaus

Erityisesti Liverpoolin hyökkäyspään optioiden tulee nostaa maalimäärän odotusarvoa, mutta paikkojen luomiseen liittyvät ongelmat tekevät underista houkuttelevan. 

Everton majailee sarjataulukon häntäpäässä sijalla 17 ennen viikonlopun Valioliigakierrosta. Frank Lampardin johtamat joukot ovat keränneet viidestä kamppailusta kolme tasapeliä ja kaksi tappiota, joten voittotilin avaaminen Stanley Parkin toiselta puolelta saapuvan paikallisvastustajan kustannuksella olisi mannaa Toffeesille. Ryhmän nuori lupaus Anthony Gordon saa seurakseen hyökkäykseen Brightonista saapuneen Neil Maupayn, jonka fyysisyys sopii erinomaisesti Lampardin kärkimiehen rooliin. Isännillä on edelleen rutkasti poissaoloja, eivätkä peliesitykset ole huimanneet päätä. Käytännössä kerrasta toiseen johtoon päästyään Everton on alkanut puolustaa, pelata aikaa ja rikkoa sen sijaan, että olisivat luoneet pallollista peliä mitä tahansa ryhmää vastaan. Kyseinen metodi on lauantaina potentiaalisesti vahvaa valuuttaa, sillä altavastaajat ovat tehneet Liverpoolin elämästä erittäin hankalaa kerrasta toiseen kauden aikana. 

Liverpool on ollut viidessä pelaamassaan liigaottelussa neljästi takaa-ajajan roolissa ja keskiviikkona Reds onnistui nousemaan ensimmäistä kertaa sieltä voittoon. Fabio Carvalho huudatti kotiyleisöä lisäajalla lauottuaan pallon lähietäisyydeltä yläriman kautta Newcastle-verkkoon. Jobinpostia tuli sen sijaan kapteeni Jordan Hendersonin takareisivamman muodossa, jonka johdosta Jürgen Klopp oli pakotettu siirtomarkkinoille. Arthur Melo saapui Juventuksesta kauden mittaisella lainasopimuksella, koska Liverpoolin terveenä olevat keskikenttämiehet ovat laskettavissa yhden käden sormilla hirvittävän otteluruuhkan alkaessa. Ongelmat konehuoneessa ovat heijastuneet siihen, että vastustajat ehtivät tuplata laidoilla pelaavat Mo Salahin & Luis Diazin ja punaisten peli menee puskemiseksi. Lauantaina Kloppin joukot vahvistuvat pelikiellosta palaavalla Darwin Nuñezilla sekä loukkaantumisistaan kohti pelikuntoa tulevilla Diogo Jotalla ja Joel Matipilla. Tasapelit ovat olleet valttia Merseysiden derbyissä, eikä olisi yllätys nähdä vähämaalista vääntöä yhden maalin marginaalilla myöskään lauantaina.

Perusteltu pelivalinta otteluun Everton vs Liverpool on alle 2,5 maalia ja panostaso 3,5/10.

  • Uskomaton pelikohdevalikoima
  • Huippuluokan kertoimet monissa lajeissa
  • 20€ bonusta veikkaukseen

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute