mainos

Vihjeet & kertoimet : Inter - Bayern München: 2

Ottelukeskus
7 syyskuu 2022 at 22:00 - Jalkapallo, Eurooppa - Mestarien liiga
Giuseppe Meazza    Clément Turpin
7 syys 2022 at 13:12 (Päivitetty 7 syys 2022 at 23:52) 07/09
15
0

Alavireisesti kauden avannut Inter joutuu pettymään jälleen

Todennäköisyys (1-X-2): 20-23-57%
Vedon arvo: 102,60%
Pelattavissa kertoimiin: 1,75
Osuma/Ohi: 0-2
LeoVegas Lyö vetoa nyt: LeoVegas
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Inter Milan vs Bayern München!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Interin paine kasvaa tappioiden myötä
  • Bayernin terveystilanne on huomattavasti parempi
  • Vieraiden perustaso on selvästi korkeampi
Kertoimien markkinat kuvaus

Inter Milanin loukkaantumishuolet ja kirvelevät tappiot antavat lisää arvoa vierasvoitolle.

Inter Milanin kauden alku on ollut kaikkea muuta kuin toivottu. Alakastin Lecce, Spezia ja Cremonese ovat kaatuneet, mutta Lazio kukisti Interin kotonaan 3-1 ja kauden ensimmäisessä Milanon derbyssä AC Milan pelasi selkeästi paremmin tullessaan takaa-ajoasemasta voittoon. Päänvaivaa tuottaa myös belgialaistähti Romelu Lukakun reisivamma, vaikkakin ongelmia on ennen muuta puolustuspäässä. Sekä Lazio että AC Milan ovat yllättäneet Interin housut kintuissa ja päässeet kiinni Simone Inzaghin miesten aggressiiviseen hyökkäyspelaamiseen. Katkot tuottavat jatkuvia vaaratilanteita, eikä Euroopassa ole montaa joukkuetta joka osaisi hyödyntää ne paremmin kuin Bayern München.

Julian Nagelsmannin miehistö on aloittanut kauden tulosten valossa erittäin hyvin, vaikka kuuteen Bundesligaotteluun mahtuu myös kaksi tasapeliä. Huomionarvoista on kuitenkin joukkueen käsittämätön tehokkuus. Kuudessa ottelussa vastustajan verkot ovat soineet peräti 26 kertaa. Vierasotteluissaan Die Bayern on ollut hävytön, sillä jo kauden avausottelussaan Eurooppa-liigan hallitseva mestari Eintracht Frankfurt sai tunnustaa vieraat paremmiksi lukemin 1-6. Bochumia vastaan lukemat olivat 0-7 ja tehot ovat jakautuneet erittäin tasaisesti joukkueen sisällä. Liverpoolista saapunut Sadio Mané on osunut jo viidesti ja pelitapa tuottaa jatkuvasti tukullisen maalipaikkoja. 

Interin painajaismainen lohko Barcelonan, Bayernin ja Plzenin kanssa on karikkoinen taival, mutta todellisuudessa seura on yhä vaiheessa jossa se vasta tekee tulos kohti maanosan kärkeä uudemman kerran. Hyvä tulos kotona muita huippuseuroja vastaan olisi ensiarvoisen tärkeää jatkopaikasta haaveilun osalta, mutta Bayern on tällä haavaa aivan eri luokan joukkue sekä laadultaan että syvyydeltään. 

Perusteltu vetovihje otteluun Inter Milan - Bayern München on vierasvoitto. Panostaso vihjeelle on 2,5/10.

  • Huippuluokan yksinkertainen alusta
  • Toimivin mobiilisivusto
  • Tarjolla vedonlyöntibonuksia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute