" " " "" "

Inter - Real Madrid: Yli 2,5 Maalia

Ottelukeskus
15 syyskuu 2021 at 22:00 - Jalkapallo, Eurooppa - UEFA Champions League
Giuseppe Meazza    Daniel Siebert
14 syys 2021 at 16:11 (Päivitetty 15 syys 2021 at 23:53) 14/09
5
0

Inter Milan - Real Madrid tarjoaa kerroinvääristymän, johon isketään kiinni

Todennäköisyys (yli-alle): 57-43%
Vedon arvo: 107,16%
Pelattavissa kertoimiin: 1,75
Osuma/Ohi: 0-1
Pinnacle Lyö vetoa nyt: Pinnacle
Keskiviikkoillan eräs herkkupaloista on kahden jättiläisen, Inter Milanin ja Real Madridin kohtaaminen Stadio Giuseppe Meazzalla Milanossa. Ottelusta on luvassa jälleen viihdyttävä.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Interillä maalirikas kauden alku
  • Kummallakin poissaoloja puolustuksessa
  • Jo lohkovaiheen avauksessa maaliodottama korkealla
Kertoimien markkinat kuvaus

Inter Milanin ja Real Madridin kohdatessa nykymiehistöillään, Simone Inzaghin ja Carlo Ancelottin valmentamina tarjoaa lähtökohtaisesti upean aihion maalirikkaalle jalkapalloillalle. Vaikkei kamppailusta ilotulitusta tulisikaan, on overin kertoimessa kova vääristymä, johon isketään kiinni kovalla kädellä.

Jalkapallon Mestareiden Liiga käynnistyy tällä viikolla ja eräs kierroksen makupaloista käydään Milanon keskiviikkoillassa. Myös viime kaudella samassa UCL-alkulohkossa pelanneet Inter Milan ja Real Madrid mittelevät voimiaan heti lohkovaiheen avausottelussa. Vaikka joukkueiden kokoonpanotilanteet eivät optimaaliset olekaan, on kamppailusta odotettavissa aktiivinen eikä maalipaikoista liene puutetta. Kummankin joukkueen maalintekijät ovat myös saaneet onnistumisia jo kauden alussa, joten odotusarvo on korkealla.

Interin alkukausi on näyttänyt, että Simone Inzaghin viime vuonna Laziossa ylläpitämä maalirikas jalkapallo on tehnyt tiensä myös Nerazzurrin otteisiin. Kolmesta liigaottelusta saldona on seitsemän pistettä ja maaliero 9-3. Viikonloppuna Inter jäi tasapeliin Sampdorian vieraana vaiherikkaan kamppailun jälkeen maalein 2-2. Alessandro Bastonin maajoukkuekomennuksella saama reisivamma pitää miehen pelikunnon vielä hieman arvoituksena, mutta muilta osin käytössä on tuttu kolmen topparin systeemi. Suurin mielenkiinto kohdistuu hyökkäykseen, jossa vaihtoehtoina ovat todennäköisesti aloittavan Edin Dzekon lisäksi tämän alapuolelle sijoitettava Lautaro Martinez tai toinen argentiinalainen, Inzaghin perässä elokuun lopussa seurannut Joaquin Correa. Yhtä kaikki, Inter saa jalkeille potentiaalisen hyökkäyksen.

Real Madrid on avannut kautensa vahvasti, sillä neljä La Liga -kamppailua ovat tuoneet sille kymmenen pistettä. Viikonloppuna Santiago Bernabeulla nähtiin yleisöä ensimmäistä kertaa puoleentoista vuoteen ja Real vastasi huutoon takomalla Celta Vigoa vastaan taululle lukemat 5-2. Neljän ottelun jälkeen maaliero on hulppea 13-6, mikä tarkoittaa lähes viittä maalia ottelua kohden! Keskiviikon kamppailuun Realilla on kuitenkin merkittäviä kokoonpanohuolia, sillä sivussa on useita kokeneita eurokonkareita. Ferland Mendy ja Dani Ceballos eivät ole vielä tällä kaudella kokoonpanoon toipuneet ja keskiviikolle epätodennäköisiä ovat myös Toni Kroos, Gareth Bale, Luka Modric, Luka Jovic sekä Marcelo. Miesten pelikunto arvioidaan vielä ennen ottelua, mutta todennäköisesti vanha mestari Carlo Ancelotti saa käyttöönsä viikonlopun tapaan normaalia kapeamman rosterin.

Hyökkäyksessä Ancelottilla on käytössään huippuvireinen Karim Benzema, jonka laidoilla viilettävät Eden Hazard, Vinicius junior eikä mainitsematta kannata jättää myöskään viikonloppuna osunutta tulevaisuuden tähteä Eduardo Camavingaa. Kummallakin ryhmällä on käytössään elementit kauniille jalkapalloillalle, jossa overin raja-arvo liikkuu kertoimen 1,76 tuntumassa. Tarjottu 1,88 antaa mahdollisuuden ja tilauksen kauden ensimmäiselle max betille, eli sitä ostetaan 10/10.

  • Parhaat kertoimet
  • Ei rajoituksia vedonlyöntiin
  • Mahdollisuus suurempiin voittoihin

Kommentit

Palaute