Inter - SSC Napoli: Alle 2,5 Maalia

Ottelukeskus
21 marraskuu 2021 at 19:00 - Jalkapallo, Italia - Serie A
Giuseppe Meazza    Paolo Valeri
19 marras 2021 at 15:44 (Päivitetty 21 marras 2021 at 21:01) 19/11
1
0

Napoli matkustaa Interin vieraaksi otteluun, jota isännillä ei käytännössä ole enää varaa hävitä.

Todennäköisyys (yli-alle): 50-50%
Vedon arvo: 105,00%
Pelattavissa kertoimiin: 2,00
Osuma/Ohi: 3-2
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Seitsemän pisteen päässä tappiottomasta sarjakärjestä oleva Inter Milan on jo marraskuussa lähes pakkovoiton edessä.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Interin tärkeimmät ottelut ovat olleet tällä kaudella vähämaalisia
  • Napoli on päästänyt kuudessa vierasottelussaan kolme maalia
  • Loukkaantumishuolet syövät isäntien hyökkäyspäätä
Kertoimien markkinat kuvaus

Sunnuntain huippuottelussa panokset ovat alkutalven ajankohdasta huolimatta jo huomattavan korkealla. Yhdessä joukkueiden vähämaalisten huippuotteluiden kanssa tämä laskee ottelun maaliodottamaa niin, että alle 2,5 maalia saa mukavasti arvoa.

Giuseppe Meazzalla kiehuu sunnuntaina, kun tappioton sarjakärki SSC Napoli saapuu pohjoiseen. Seitsemän pisteen etumatkalla isäntiin nähden oleva Luciano Spallettin joukkio on saanut kauteen lentävän lähdön ja majailee sarjakärjessä maalieron turvin tasapisteissä AC Milanin kanssa. Inter Milan on mukavasta alkukaudestaan huolimatta jo seitsemän pistettä kaksikon takana, joten tappio tarkoittaisi kymmenen pisteen takaa-ajoasemaa Nerazzurrille.

Interin pääkäskijä Simone Inzaghin ja Spallettin tiet ovat kohdanneet useaan eri otteeseen viime kausien aikana. Inzaghin luotsatessa Laziota Spalletti ehti olla niin paikallisvastustaja AS Roman kuin myös Internazionalen managerina, kunnes siirtyi täksi kaudeksi Napolin peräsimeen. I Partenopein alkukausi on ollut upea, sillä 12 liigaottelua ovat tuoneet pistepussiin täytettä peräti 32 pisteen edestä. Lorenzo Insignen sekä huikeassa nosteessa olevan 22-vuotiaan kärkimies Victor Osimhenin osumat sekä tasapainoinen 4-2-3-1 ovat tuottaneet tulosta, sillä myöskään Napolin omassa päässä ei ole kolissut. Kuudessa vierasottelussaan se on joutunut antautumaan vasta kolmesti ja lähtee sunnuntain kamppailuun myös koko lailla hyvällä terveystilanteella.

Siinä missä vieraiden sairastuvalla ei ole ruuhkaa, isäntien osalta epävarmuustekijöitä on useamman avainmiehen ympärillä. Maaottelutauon aikana loukkaantumisen vuoksi Milanoon palannut Edin Dzeko, toinen hyökkäyksen avainmies Lautaro Martinez sekä toppari Stefan de Vrij ovat kaikki enemmän tai vähemmän epävarmoja pelikunnon osalta. Oletettavasti miehiä parsitaan kuntoon sikäli kun siihen on pienikin mahdollisuus, sillä panokset ovat huippuluokkaa. Toisaalta Inzaghin on myös tasapainoiltava kahden eri kilpailun välillä, sillä tulevan keskiviikon UCL-kotiottelu Shakhtar Donetskia vastaan on niin ikään tärkeydeltään valtava.

Interin massiiviset kotiottelut Real Madridia, AC Milania sekä Juventusta jäivät kaikki undereiksi. Napoli on ollut vieraissa tiivis pakka ja ottelun kuvasta muodostuu helposti kahden varsin tasapainoisen ja työteliään ryhmän kohtaaminen. Alle 2,5 maalia saa varsin mukavan kertoimen ja sitä ostetaan panostasolla 5/10.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute