Juventus - Inter: Alle 2,5 Maalia - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
6 marraskuu 2022 at 21:45 - Jalkapallo, Italia - Serie A
Allianz Stadium    Daniele Doveri
6 marras 2022 at 18:40 (Päivitetty 6 marras 2022 at 23:39) 06/11
7
0

Derby d'Italia käydään vailla hienouksia

Todennäköisyys (yli-alle): 45-55%
Vedon arvo: 104,50%
Pelattavissa kertoimiin: 1,82
Osuma/Ohi: 2-0
Betfair Sportsbook Lyö vetoa nyt: Betfair Sportsbook
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Juventus vs Inter!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Juventus rakentaa pelinsä puolustuksen kautta
  • Interin nousuvire lähtee myös puolustuksen kautta
  • Juve syö Interin keskikentän tehoja hidastamalla tempoa
Kertoimien markkinat kuvaus

Interin hyökkäyspään tehojen löytyminen ja Juventuksen hyökkäyksen miesten tervehtyminen nostaa maaliodottamaa, mutta vähämaalisuus antaa silti parhaan arvon.

Juventuksen kausi on osoittamassa jälleen alaviistoon. Torinon jättiläinen on ulkona kirkkaimpien pokaaleiden tavoittelusta ja Max Allegrin kokema arvostelu saa jatkuvasti rajumpia piirteitä. Positiivisella puolella Juve on kuitenkin saamassa viheriölle takaisin pitkään loukkaantumisten vuoksi sivussa olleita pelureita, kuten Federico Chiesan. Odotettavissa onkin, että Vanhan rouvan pelaamiseen tulee uusia sävyjä hyökkäyspään tekemisen osalta. Tälle olisi ilman muuta myös tilausta, sillä vaikka Juventus on päästänyt vähiten maaleja Serie A:ssa, sen sarjasijoitus on kahdeksas ja sarjakärki Napoliin on matkaa jo 13 pistettä.

Interin todella sitkeästi käynnistynyt kausi on saanut positiivisia sävyjä, kun Serie A:ssa takana on neljän voiton putki ja joukkue pudotti Mestarien liigassa Barcelonan Eurooppa-liigan puolelle. Nicolo Barella on ollut Nerazzurrin keskikentällä huikea ja kokonaisvaltaisen pelaamisen yhteyteen on tullut kiinteänä myös entistä suurempi tehojen määrä. Interin prässi toimii kuten parhaimmillaan, mutta isännillä on alavireisenäkin paitsi aihiot tuottaa ongelmia Interin alakerralle, myös ennen muuta hidastaa Interin pelinrakentelua. Juve ei lähde juoksemaan eikä pelaamaan peliä Simone Inzaghin syliin. Siinä missä Inzaghi osaa olla idealisti, Allegri taitaa voittojen kaivamisen tavalla millä tahansa. Juuri nyt ei ole Juventuksen etu lähteä maalintekokilpailuun, joten isännät voivat lähteä pitämään tempoa matalana ja tuoda penkiltä sisään tuoretta maalintekovoimaa tarvittaessa.

Juve ja Inter ovat tarjonneet vuosien varrella upeita vääntöjä ja nyt Torinon sunnuntai-illassa nähdään kamppailu, jonka häviäminen olisi todella myrkyllistä. Myöskään tasapeli ei varsinaisesti houkuttele, mutta vieraiden ollessa se joukkue jonka voi kuvitella pitävän aloitetta, odotettavissa on taktista shakkia. Vähämaaliset vaihtoehdot houkuttelevat ja antavat lisäarvoa pelivalinnoissa.

Perusteltu vetovihje otteluun Juventus - Inter Milan on alle 2,5 maalia ja panostaso 4,5/10.

  • Uskomaton pelikohdevalikoima
  • Huippuluokan kertoimet monissa lajeissa
  • 20€ bonusta veikkaukseen

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute