" " " "" "

Lazio - Inter: Yli 2,5 Maalia

Ottelukeskus
16 lokakuu 2021 at 19:00 - Jalkapallo, Italia - Serie A
Stadio Olimpico, Rome    Massimiliano Irrati
14 loka 2021 at 19:09 (Päivitetty 16 loka 2021 at 20:57) 14/10
2
0

Simone Inzaghi palaa Roomaan vahvavireisen Interin kanssa kohtaamaan ailahtelevan Lazion.

Todennäköisyys (yli-alle): 62-38%
Vedon arvo: 102,92%
Pelattavissa kertoimiin: 1,61
Osuma/Ohi: 3-1
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Inzaghin proaktiivinen jalkapallo vastaan Sarrin armoton prässi. Siinä elementit overiin lauantai-illan huippuottelussa.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Lazion kolmessa Serie A:n kotiottelussa 16 maalia
  • Interin neljässä Serie A:n vierasottelussa 15 maalia
  • Molempien joukkueiden kaikki mainitut ottelut btts+over
Kertoimien markkinat kuvaus

Interin tulevasta huipputärkeästä Mestareiden liigan kotiottelusta huolimatta over tarjoaa lauantain huippuottelussa arvoa.

Kesällä Laziosta Interin pääkäskijäksi siirtynyt Simone Inzaghi johdattaa vahvavireisen Interin Roomaan lauantain huippuottelussa. Lazion ruorissa nähdään tätä nykyä armottoman prässin vankkumattomana suosijana tunnettu Maurizio Sarri, joten kaasun painamisen kanssa ei oletettavasti lauantaina säästellä. 

Lazion otteet ovat olleet alkukauden aikana kovin vaihtelevia. Juuri ennen maaottelutaukoa Biancocelesti kärsi vieraissa yllättävän murskatappion Bolognalle lukemin 3-0. Kotonaan Sarrin joukot ovat takoneet maaleja urakalla, joskin myös omissa on soinut reilusti. 11 tehtyä ja 5 päästettyä maalia kolmessa Serie A:n kotiottelussa kertoo kaiken olennaisen siitä, kuinka avointa peli on ollut. Sarri on saanut avainpelaajistaan välittömästi paljon irti, mutta suorittaminen ei ole vielä niin tasaista että roomalaiset olisivat valmiina kamppailemaan sarjan kärkisijoista.

Interin kausi on käynnistynyt pääosin varsin mukavissa merkeissä. Serie A:n puolella ilman tappioita etenevä ryhmä on kerännyt seitsemästä ottelusta 17 pistettä, mikä oikeuttaa kolmanteen sijaan sarjassa. Maaliero 22-8 kielii myös siitä, että Inzaghin Laziossa harjoittama varsin hyökkäysvoittoinen jalkapallo on siirtynyt miehen mukana myös pohjoiseen. Ryhmän takaraivossa kolkuttaa varmasti myös tulevan tiistain kotiottelu Mestareiden liigassa. Takellellen käynnistynyt lohkovaihe on tuottanut Interille vasta yhden pisteen kahdesta ottelusta ja Milanoon saapuva Sheriff Tiraspol on kaikkien yllätykseksi napannut täydet kuusi pistettä kaataen mm. Real Madridin. Vierailu Lazion luo pitää kuitenkin huolen siitä, ettei Interin kaltainen laatujoukkue voi katsoa yhtä päivää pidemmälle.

Lauantain ottelun ennakkoasetelmat puhuvat overin puolesta, sillä Sarrin joukoilla on nyt erinomainen mahdollisuus lähteä hakemaan maukasta päänahkaa hallitsevasta mestarista. Puolustaja Francesco Acerbin pelikielto on pienimuotoinen ongelma, mutta huomattavasti suurempi huoli on tähtihyökkääjä Ciro Immobilen pelikunto. Maajoukkuepeleistä sivuun jäänyt Immobile on viimeisimpien tietojen mukaan pelikunnossa lauantaina, mikä olisi isännille luonnollisesti huipputärkeä elementti.

Interille lauantain kaltaiset kamppailut ovat niitä, jotka sen on voitettava kyetäkseen uusimaan mestaruutensa. Vierailta löytyy kaikki elementit lyödä isännät hyökkäämällä ja kerroinasetelma arvioi overin todennäköisyyden hieman alakanttiin. Yli 2,5 maalin toteutumista ostetaan panoskoolla 4/10.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute