" " " "" "

Leeds United - Liverpool: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä

Ottelukeskus
12 syyskuu 2021 at 18:30 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Elland Road    Craig Pawson
10 syys 2021 at 16:39 (Päivitetty 12 syys 2021 at 20:29) 10/09
8
0

BTTS on käypää valuuttaa, kun Leeds ja Liverpool kohtaavat maaottelutauon jälkeen

Mahdollisuus: 65%
Vedon arvo: 102,05%
Pelattavissa kertoimiin: 1,54
Osuma/Ohi: 0-3
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Vahvasti kautensa aloittanut Liverpool matkustaa Marcelo Bielsan joukkojen vieraaksi maalirikkaissa tunnelmissa.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Leedsin 4/5 edellistä ottelua BTTS
  • Liverpoolin 4/6 edellistä BTTS
  • Liverpoolilta sivussa ykkösmaalivahti Alisson ja puolustava keskikenttä Fabinho karanteenin vuoksi
Kertoimien markkinat kuvaus

Sunnuntain ainoa Valioliigakamppailu tarjoaa herkkupalan, kun Elland Roadilla iskevät yhteen Leeds United sekä Liverpool FC. Kummallakin on poissaoloja, mutta maalimäärän nousu kummankin sarakkeessa yli nollan ei yllättäisi millään tavoin. BTTS saa riittävästi etua kelvatakseen kupongille.

Leeds Unitedin ja Liverpool FC:n kohdatessa sunnuntaina ennakkoon suurimmassa roolissa ovat olleet pelaajien poissaolot. Kummankin joukkueen riveistä löytyy avainpelaajia, joiden päästämättä jättäminen maajoukkuetehtäviin johti lopulta kansainvälisen jalkapalloliitto FIFA:n asettamaan pelikieltoon. Kyseinen pelikielto ulottuu tämän viikonlopun yli ja aiheuttaa sen, ettei kamppailussa nähdä Leedsin puolelta huipputärkeää Raphinhaa. Liverpoolilta poissa ovat ykkösmaalivahti Alisson, keskikentän pohjan luottomies Fabinho sekä toki muutenkin loukkaantuneiden kirjoissa oleva Roberto Firmino.

Liverpoolin alakerran hakiessa vielä parasta muotoaan pitkäaikaisesta loukkaantumisesta toipuneen Virgil van Dijkin vajaan pelituntuman sekä Andy Robertsonin alkukauden loukkaantumisen myötä poissaolot ovat merkittäviä. Keskikentälle Liverpoolille pitäisi olla riittävästi laatua, sikäli kun uusia loukkaantumisia ei ole tullut. Maalivahdin suhteen on mielenkiintoista nähdä, luottaako Jürgen Klopp espanjalaisvahti Adrianiin vai saako Caoimhin Kelleher mahdollisuuden. Kohdistuupa valinta kumpaan tahansa, isäntien mahdollisuus maalintekoon kasvaa poissaolojen myötä.

Leeds on yleisesti ottaen joukkue, joka ei maalintekoon avustusta juuri tarvitse. Marcelo Bielsa on repinyt materiaalista niin hävyttömän paljon irti, ettei vastaavaan olisi kyennyt monikaan valmentaja viime Valioliigakaudella. Maalintekokilpailuun isäntien ei yleensä kärkiryhmiä vastaan kannata ryhtyä, mistä olkoon osoituksena tämän kauden avausottelu, josta Leeds poistui Manchester Unitedin vieraana 5-1 -tappio niskassaan. Kotona Leeds nappasi 2-2 -tasapelin Evertonia vastaan ja ennen maaottelutaukoa tuloksena oli vielä tasapeli Burnleyn vieraana lukemin 1-1. Viimeisimmässä kamppailussa maalin iski Patrick Bamford, jonka saldo oli viime kaudella komeat 17 liigamaalia.

Liverpoolin alkukausi on ollut positiivinen. Voitot Norwichin ja Burnleyn kustannuksella tulivat rutiinilla, mutta 45 minuutin miesylivoima Chelsean ollessa vieraana Anfieldilla oli käyttämättä jäänyt mahdollisuus. Nyt Kloppin ryhmä hakee paluuta voittojen tielle ja sen otteissa on ollut nyt oikeanlaista tasapainoa. Parasta Liverpoolia ei olla vielä nähty ja tarkkana se saa olla sunnuntainakin, mutta ehdottomana ennakkosuosikkina Reds kamppailuun toki lähtee. BTTS+over on kelpo sivuveto, mutta suuria vääristymiä kertoimissa ei ole. Paras valinta on BTTS, jota napataan 2,5/10.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute