Leicester City - Arsenal: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä

Ottelukeskus
30 lokakuu 2021 at 14:30 - Jalkapallo, England - Valioliiga
King Power Stadium    Michael Oliver
28 loka 2021 at 16:42 (Päivitetty 30 loka 2021 at 16:26) 28/10
7
0

Nousukuntoiset Leicester ja Arsenal kohtaavat lauantaina mehevissä merkeissä ja luvassa on maaleja

Mahdollisuus: 64%
Vedon arvo: 106,24%
Pelattavissa kertoimiin: 1,56
Osuma/Ohi: 0-2
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Jyvän löytänyt Arsenal ja overeita takova Leicester tarjoavat vauhdikkaan startin lauantain Valioliigaan
Vihjeen puolesta puhuu
  • Leicester kaikissa kilpailuissa 10 edellistä peliä 8/10 BTTS
  • Arsenal väkevä hyökkäysuuntaan, mutta pelannut viime ajat pääosin kotiotteluita
  • Kahden prässin alta aktiivisesti pelaavan ryhmän mittelö tulee tarjoamaan runsaasti maalipaikkoja
Kertoimien markkinat kuvaus

Leicesterin ja Arsenalin kohtaamisen BTTS-kerroinasetelmat ovat muuttuneet viime päivinä radikaalisti. Tarjolla oli alkuviikosta vielä niinkin hulppeita kuin 1,72 -kertoimia. Nyt tarjolla oleva 1,66 otetaan sekin vielä todella riemumielin vastaan.

Vihreät laatikot ovat ilmestyneet sekä Leicesterin että Arsenalin tulosliuskoille viime viikkoina. Voittoja on ropissut ja kummankin joukkueen itseluottamus seilaa juuri nyt korkealla. Leicesterin tappiottomien otteluiden putki on nyt viiden ottelun mittainen ja sen aikana ovat kaatuneet mm. Spartak Moskova sekä Manchester United. Arsenal puolestaan viilettää vaikean alkukauden jälkeen peräti kymmenen ottelun tappiottomassa putkessa. Edellisellä Valioliigakierroksella Arsenal suorastaan leikitteli Aston Villan nurin lukemin 3-1 ja lukemat olisivat voineet olla huomattavasti suuremmatkin.

Leicesterin voittoputkesta huolimatta eräs kysymysmerkeistä on yhä sen alakerta. Nolla on pysynyt omassa päässä vain kaksi kertaa 14 ottelun aikana. Edelleen sivussa ole Wilfred Ndidi olisi todella tarpeellinen lisä keskikentän pohjalle katkomaan sekä rytmittämään peliä. Vastaavasti Foxes on luonut maalipaikkoja hurjalla tahdilla ja kykenee lyömään löylyä myös Tykkimiesten maalin tuntumaan. Maaliruisku Jamie Vardyn pelikunto on ollut pienimuotoinen arvoitus, mutta mies nähtäneen johtamassa hyökkäyslinjaa normaalisti.

Arsenalin terveystilanne on ollut paranemaan päin, joskin ryhmää on vaivannut viikon aikana pienimuotoinen flunssa-aalto. Kieran Tierneyn pelaaminen on vielä auki nilkkavaivan vuoksi, mutta muilta osin Mikel Arteta jatkanee samalla 4-4-2 -ryhmityksellä jolla myös Villa kaatui. Hyökkäyspään optiot ovat kovaa tasoa ja Gunners on nousemassa ilman muuta kamppailuun europaikoista. Tätä taustaa vasten kummankin joukkueen tähtäimet asettuvat samalle tasolle ja ottelun häviäminen olisi kauden varhaisesta vaiheesta huolimatta merkittävä takaisku. Molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa pitää sisällään todennäköisen 1-1 -tuloksen ja on edelleen niin merkittävästi yläkanttiin merkattu, että sitä ostetaan peräti 8/10 panostuksella.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute