mainos

Vihjeet & kertoimet : Leicester City - Newcastle United: Yli 2,5 Maalia

Ottelukeskus
12 huhtikuu 2019 at 22:00 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
King Power Stadium    Chris Kavanagh
Päivitetty
5
0
Ekspert hos BetXpert siden 2016, med fokus på den engelske Premier League og Sky Bet Championship.

Socialpædagog i Viborg til dagligt, med fokus på familie og Tottenham Hotspur.
Näytä lisää
Näytä vähemmän
Todennäköisyys (yli-alle): 53-47%
Vedon arvo: 106,00%
Pelattavissa kertoimiin: 1,89
Osuma/Ohi: 0-1
Coolbet Lyö vetoa nyt: Coolbet

Leicester vaikuttaa Brendan Rodgersin alaisuudessa huomattavasti hyökkäysvoittoisemmalta nipulta, ja hänen aikakaudellaan joukkue onkin hurjastellut varsin usein over-rajojen yli. Newcastle on taasen normaalisti puolustuksellisesti juuri vahva, mutta tässä ottelussa joukkueen takalinjoilta puuttuu tärkeä palanen.

Over-karkeloiden voisi siis odottaa jatkuvan.

Vihjeen puolesta puhuu:

 • Rodgersin alaisuudessa pelatuissa viidessä matsissa Leicester on ollut hyökkäyspelinsä osalta huomattavasti pirteämpi kuin aiemmin. Kyseinen yli 2.5 maalin rajapyykkin on ylitetty tänä viiden ottelun aikavälinä peräti neljästi.
 • Newcastle-toppari Florian Lejeune loukkaantui viime kierroksella, ja hänen poissaolon myötä joukkueen takalinjoilta puuttuu erittäin tärkeä yksittäinen lenkki.
 • Myös Leicesterin takalinjoilta puuttunee eräs keskuspakki Jonny Evansin muodossa - tai ainakin hänen pelaaminen on hyvin epävarmaa.
 • Leicesterin hyökkäyspelaaminen ei ole pelkästään näyttänyt hyvältä vaan Rodgersin johtamana joukkue on onnistunut tuottamaan otteluissa myös hyviä maaliodottama-lukemia (xG).
 • Newcastle on taasen puolustusvoittoisena nippuna parhaimmillaan juuri tällaisia, hyökkääviä joukkueita vastaan, jolloin se pääsee kääntämään peliä paremmin nopeiden vastahyökkäysten kautta.
 • Viime kierroksella Newcastle loi Crystal Palacea vastaan huomattavasti enemmän maalipaikkoja. Joukkueen olisikin pitänyt ehdottomasti onnistui tuossa kamppailussa maalinteossa - ja toki myös voittaa ottelu kenttätapahtuimien perusteella.
 • Rodgersin ollessa puikoissa Leicesterin kertoimet ovat olleet aiemmissa otteluissa kyseisessä pelikohteessa hivenen matalammalla tasolla kuin tässä kamppailussa. (*)
 • Monet pelaajat ovat onnistuneet nostamaan tasoaan Rodgersin johtamana, ja Leicester vaikuttaakin juuri nyt hyvin vaikelta vastustajalta.

Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • Newcastle on hyvin puolustusvoittoisesti pelaava joukkue.
 • Aiemmin tällä kaudella Leicesterillä on ollut omat vaikeutensa juurikin tällaisia, syvältä puolustavia joukkueita vastaan pelatessa.
 • Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa (29.9.2018) ei huippuluokan maalipaikoilla mässäilty, ja ottelussa jäätiinkin alle 2.5 maalin (Leicester voitti vieraissa 0-2).
 • Leicester on myös puolustuksensa osalta vahvemmassa kunnossa nyt, kun huippupakki Maguire tekee paluun joukkueen takalinjoille.
 • Newcastle tykkää pelata palloa pitkinä ja korkeina syöttöinä isokoiselle hyökkääjälleen Rondónille, mutta Maguire ja Morgan ovat molemmat pääpelissä hyvin vahvoilla.
 • Kummallekin joukkueelle kelpannee ottelusta yksikin piste, mutta nollan pinnan saalis olisi kummallekin osapuolelle huono tulos. Vaikuttaako tämä ottelun yleiskuvaan?

Kertoimet:

Vihjeen osoittamalle yli 2,5 maalin linjalle saa parhaimman kertoimen juuri nyt Coolbetilta, jolla kerroin on paraikaa tasan 2.00 -lukemissa. Samainen 2.00 -kerroin irtoaa myös Pinnacle -peliyhtiöltä.

Kerroinraja on vihjeen osalta 1.89 -tasolla, ja tätä parempia kertoimia löytyykin kohteeseen monilta eri vedonlyöntiyhtiöiltä. Tähän listaan kuulukin muun muassa 18Bet (1.98), operaattori poistettu (1.97), Bethard (1.95), operaattori poistettu (1.94) ja operaattori poistettu (1.94).

Lisähuomio:

* = Viidessä viimeisessä Leicesterin ottelussa over 2.5 maalin linjalle oli tarjolla seuraavanlaisia kertoimia:

Huddersfield - Leicester: 1.82

Leicester - Bournemouth: 1.66

Burnley - Leicester: 2.04

Leicester - Fulham: 1.68

Watford - Leicester: 1.94

Näistä otteluista vain Leicester-Bournemouth -matsissa jäätiin kyseisen rajapyykin alle.

Joukkueet, kokoonpanot ja poissaolot:

Leicester:

Leicesterin ykköstoppari Maguire oli viime ottelusta sivussa tyttärensä syntymän vuoksi. Samaan aikaan keskuspakki-osastolta oli poissa myös loukkaantunut Jonny Evans, joten nuori Çaglar Söyüncü pelasi Huddersfieldia vastaan täydet minuutit - suoriutuen "ihan ok" -tasoisesti. Maguire tekee kuitenkin nyt paluun Leicesterin puolustuslinjaan melko suurella varmuudella.

Evansin pelaaminen on edelleen kysymysmerkkejä täynnä, joskin hänen poissaolonsa ei tämän ottelun kohdalla Leicesteriä välttämättä niinkään satuta. Newcastle nimittäin luottaa hyökkäyksissään isoon ja vahvaan Salomon Rondóniin, ja häntä vastaan pystynee paremmin painimaan niinikään vahva Wes Morgan, joka on toki paljon Evansia hitaampi jalalla.

Newcastle:

Keskikenttäpeluri Sean Longstaff on sivussa Newcastlen kokoonpanosta pitkäaikaispotilaana, ja viime kierroksella hän sai sairasosastolle seurakseen joukkueen tärkeimpiin keskuspakkeihin lukeutuvan Florian Lejeunen, jonka odotetaan olevan sivussa tositoimista koko loppukauden ajana.

Tämä tarkoittanee sitä, että enemmän vasemman laitapakin tontilla viihtynyt Paul Dummett ottaa kolmannen paikan Newcastlen keskuspuolustuksesta, sillä hän on tuolla paikkaa esiintynyt myös aiemmin. Tilanne ei ole kuitenkaan optimaalinen Newcastlen kannalta, sillä topparitio Schär, Lascelles, Lejeune oli löytäneet tällä kaudella loistavan yhteisen sävelen tällä osastolla.

Newcastlelta keskikenttäpeluri Mohamed Diamén pelaaminen on myös epävarmaa.

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Leicester, 4-3-3: Schmeichel - Pereira, Morgan, Maguire, Chilwell - Tielemans, Ndidi, Maddison - Gray, Vardy, Barnes

Newcastle, 5-4-1: Dubravka - Yedlin, Schär, Lascalles, Dummett, Ritchie - Pérez, Hayden, Sung-yueng, Almirón - Rondón

 • Innovatiivinen vedonlyöntialusta
 • Loistavat kertoimet
 • Hulppeat vedonlyöntibonukset ja -kampanjat

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute