mainos

Vihjeet & kertoimet : Liverpool - AFC Bournemouth: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä

Ottelukeskus
27 elokuu 2022 at 17:00 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Anfield    Stuart Attwell
26 elo 2022 at 11:49 (Päivitetty 27 elo 2022 at 18:53) 26/08
2
0

Sekaisin oleva Liverpool joutuu ahtaalle myös sarjanousijaa vastaan

Mahdollisuus: 40%
Vedon arvo: 105,60%
Pelattavissa kertoimiin: 2,50
Osuma/Ohi: 9-0
Betfair Sportsbook Lyö vetoa nyt: Betfair Sportsbook
Liverpoolin alakerran otteet eivät vakuuta missään määrin ja paine Poolin ympärillä kasvaa.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Liverpoolin maali ei ole pysynyt puhtaana vielä kertaakaan
  • Vieraat tulevat saamaan tilanteenvaihdoista omat saumansa ja tuolloin Liverpool on helisemässä
  • Isäntien itseluottamus on todella alamaissa
Kertoimien markkinat kuvaus

Liverpoolin vahvuuteen luotetaan edelleen erittäin suurissa määrin ja tämä näkyy myös BTTS-kertoimissa. Kertoimessa on ilmaa roppakaupalla.

Liverpoolin kauden alku on ollut täysi katastrofi tulosten valossa. Jürgen Kloppin joukkoja odotettiin tälläkin kaudella mestaruustaisteluun, mutta tällä hetkellä otteet ovat erittäin kaukana vaadittavasta. Kolmen ottelun jälkeen Poolin tilillä on vasta kaksi sarjapistettä ja maanantailta alla on kirvelevä vierastappio Manchester Unitedin kotiluolassa. Tilastoja katsoessa Liverpoolin voisi olettaa pelanneen varsin mukiinmenevästi, sillä pallonhallinta, laukaukset kohti maalia sekä xG ovat olleet joko selkeästi Liverpoolille tai jotakuinkin tasan. Pelin kuva on kuitenkin ollut selkeästi tätä heikompi, sillä Reds on ollut valtavasti alakynnessä erityisesti otteluiden alussa. Puolustus ja keskikenttä ovat olleet erityisissä ongelmissa ja hyökkäyksen ongelmaksi muodostuu se, että Mo Salah sekä Luis Diaz joutuvat hakemaan palloa todella alhaalta ja jäävät yksin laidalle kahta tai kolmea puolustajaa vastaan. 

Bournemouthin paluu Valioliigaan lähti käyntiin upealla kotivoitolla, mutta kaksi edellistä vastustajaa ovat olleet Manchester City sekä Arsenal. Nämä kaksi sarjan kärkipään ryhmää takoivat Cherriesin rysään seitsemän osumaa ja olivat koko ajan askeleen edellä. Liverpoolia vastaan Bournemouth näkee varmasti enemmän mahdollisuuksia, vaikka vastassa onkin ärsytetty isäntä. Liverpoolin pitkä loukkaantuneiden lista vie kuitenkin rutkasti luovuutta erityisesti keskikentältä, eikä myöskään puolustuksen keskusta ole vakuuttanut millään muotoa. On selvää, että vieraat painetaan alas ja Liverpool pyörittää palloa muodon ulkopuolella. On kuitenkin yhtä lailla selvää, ettei Liverpool ole voittanut vielä yhtään ottelua tällä kaudella eikä itse asiassa ole myöskään ollut edes johtoasemassa. 

Kotivoiton todennäköisyys on n. 85%, mutta vieraiden tekemän osuman todennäköisyys selkeästi korkeampi kuin kerroinasetelma antaa ymmärtää. Suuremman kertoimen tavoittelijoille etua voi hyvinkin tarjota myös yhdistelmäveto kotivoitto + BTTS, mutta pelivalinta lauantain otteluun on BTTS eli Molemmat joukkueet tekevät maalin. Panostaso vihjeelle on 5,5/10.

  • Uskomaton pelikohdevalikoima
  • Huippuluokan kertoimet monissa lajeissa
  • 20€ bonusta veikkaukseen

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute