" " " "" "

Liverpool - Manchester City: 2

Ottelukeskus
3 lokakuu 2021 at 18:30 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Anfield    Paul Tierney
1 loka 2021 at 12:02 (Päivitetty 3 loka 2021 at 20:24) 01/10
7
0

Pitkään vaikeana vieraskenttänä Manchester Citylle toiminut Anfield hiljenee sunnuntaina

Todennäköisyys (1-X-2): 31-27-42%
Vedon arvo: 102,90%
Pelattavissa kertoimiin: 2,38
Osuma/Ohi: 2-2
Betsson Lyö vetoa nyt: Betsson
Kaksi erilaista ja upeaa jalkapalloa esittänyttä joukkuetta kohtaa sunnuntaina modernissa klassikossa.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Manchester Cityn puolustuksen xG-saldo käsittämätön
  • Trent Alexander-Arnoldin poissaolo näkyy isännillä
  • City kykenee pelaamaan pois Liverpoolin tilan ja ajan
Kertoimien markkinat kuvaus

Suurta arvoa sunnuntain huippuotteluun ei ole tarjolla, mutta suurin mestarisuosikki on tarjottuja kertoimia suurempi suosikki myös vieraissa. 

Anfield tulee olemaan sunnuntaina totaalinen hornankattila. Viime kaudella tyhjällä stadionilla pitkän heikon jaksonsa Liverpoolin vieraana päättänyt Manchester City hakee nousua materiaalinsa edellyttämälle piikkipaikalle. Kuudesta ottelusta 13 pistettä keränneet Pep Guardiolan joukot ovat vain pisteen päässä sarjaa johtavasta Liverpoolista. Jürgen Kloppin ovat laittaneet viime aikoina päälle täyden hyökkäysvaihteen, sillä Liverpool on tehnyt vähintään kolme maalia peräti kuudessa edellisessä kamppailussa kaikissa kilpailuissa!

Nyt vastassa oleva puolustus ei ole kuitenkaan millään muotoa vertailukelpoinen Poolin viime aikoina kohtaamiin. Ainoa vastaava mittari on ollut toistaiseksi Chelsea, jota Liverpool ei onnistunut kaatamaan kotonaan vaikka sai pelata 45 minuuttia miesylivoimalla. City on toistaiseksi ainoa joukkue Valioliigassa, jota vastaan luotu xG on alle yhden ja tuo lukema on 0,52. Viime viikonlopun huippuottelussa Chelsean vieraana Citizens hiljensi Chelsean potentiaalisen hyökkäyskaluston täysin, sillä isännät eivät saaneet aikaan ainoatakaan laukausta kohti maalia! 

Kumpikin joukkue esiintyi viikolla Mestareiden liigassa vierasottelun merkeissä. Liverpool takoi Porton kumoon peräti maalein 1-5 ja loi maalipaikkoja liukuhihnalta. City koki puolestaan tappion PSG:n vieraana kierroksen ehdottomassa huippuottelussa lukemin 2-0, mutta on osattava katsoa myös tuloksen taakse. Ottelun maaliodottamassa City pyöritti isäntiään luvuin 0,46-2,81, joten vierasvoitto olisi ollut oikeutettu lopputulema laajemmassa otannassa. Olennaista on pelin kuva, joka on Cityllä juuri nyt erittäin tasapainoinen ja vaarallinen. Liverpoolin puolustusta ei olla missään nimessä vielä testattu näissä määrin, vaikka City ja AC Milan huippupaikkoja loivatkin.

Liverpoolin materiaali on priimaa ja peli mainiosti balanssissa. Klopp on myös osoittanut olevansa kykenevä adaptoitumaan, mutta voitokkaissa otteluissa Cityä vastaan Liverpool on tullut päälle niin totaalisella höyryllä huikean kotiyleisönsä tukena ettei City ole yksinkertaisesti kestänyt sitä. Jos ja kun City pääsee syöttelemällä paineen alta pois, Liverpoolin keskikenttä ja puolustus tulevat olemaan erittäin kovilla. Ottelussa saa pientä arvoa sekä overilla että City draw no betillä, mutta otollisin valinta on Cityn suora voitto. Materiaaliero on olemassa ja Citizens on tällä haavaa eräs maanosan ehdottomista eliittijoukkueista. Vaikka Liverpoolista voi sanoa samaa, sen haavoittuvuus on juuri nyt suurempi ja vieraiden voittoa kokeillaan panostasolla 3/10. Ottelu pelataan sunnuntaina 3.10. klo 18.30.

  • Paljon vedonlyöntibonuksia ja palkintoja
  • Kaikenkattava sivusto
  • Korkeat kertoimet

Kommentit

Palaute