mainos

Vihjeet & kertoimet : Liverpool - Real Madrid: Yli 2,5 Maalia

Ottelukeskus
28 toukokuu 2022 at 22:36 - Jalkapallo, Eurooppa - Mestarien liiga
Stade de France (neutraali)    Clément Turpin
Päivitetty
73
0
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Pariisin illassa nähdään spektaakkeli

Todennäköisyys (yli-alle): 59-41%
Vedon arvo: 106,20%
Pelattavissa kertoimiin: 1,69
888sport Lyö vetoa nyt: 888sport
Liverpool ja Real Madrid ovat olleet mukana runsasmaalisissa otteluissa pitkin kautta. Pariisissa tullaan näkemään samaa suuntausta.

Liverpoolin ja Real Madridin kohtaaminen Mestarien Liigan finaalissa lauantai-iltana on ennalta katsottuna upea näytelmä. Jürgen Kloppin Liverpool on tehnyt tällä kaudella muhkean määrän maaleja, käärinyt kotimaan cupit palkintokaappiin, jäänyt toiseksi Valioliigassa kerättyään 92 pistettä ja nyt edessä on kolmas UCL-finaali viiden vuoden sisällä. Carlo Ancelottin Real Madrid on puolestaan Mestarien Liigan tämän kauden tarina. Realilla tuntuu olevan enemmän elämiä kuin kissalla, sillä se on kaivanut itsensä ylös ja jatkoon mahdottoman tuntuisista tilanteista. Vastustajatkaan eivät ole olleet heppoisinta sorttia: PSG, Chelsea sekä Manchester City!

Liverpoolin miehistössä on ollut runsaasti erilaisia pieniä vaivoja ottelua edeltävinä viikkoina. Joukkue on saanut rutistaa itsestään irti aivan kaiken. Tähtipelaajista Fabinho on kärsinyt takareisivaivasta, Virgil van Dijk polveen tulleesta kolhusta, Mohamed Salah lähentäjäalueen lihasvaivasta sekä tuoreimpana Thiago Alcantara, joka joutui jättämään viime sunnuntaina Valioliigan päätöskierroksen ottelun kesken akillesjännevaivan vuoksi. Thiago testaa jalkaansa vielä ennen finaalia, mutta muiden osalta pelikunnon pitäisi olla ok ennen kauden viimeistä ottelua.

Real Madrid ratkaisi La Liga -mestaruuden itselleen aikapäiviä sitten ja se on saanut säästellä avainpelaajiaan Pariisia varten. Ancelotti on käyttänyt rotaatiota ja peluutti ykkösmiehiään kauden päättäneessä, merkityksettömässä ottelussa Betisiä vastaan perjantaina 20.5. Näin ollen lepoetu on ehdottomasti Realilla, eikä se välttämättä ole tässä kamppailussa millään lailla merkityksetön asia. Mikäli Liverpoolin alakerrassa tai keskikentällä on pientäkin vaivaa tai pelituntuman puutetta joka näkyy tekemisessä, Real Madridin kaiken nähneet Toni Kroos ja Luka Modric toimittavat pallon erittäin tarkasti ja nopeasti Liverpoolin tunnetusta korkealla pelaavan linjan taakse. Erityisen mielenkiintoinen kamppailu tullaan näkemään Realin vasemmalla laidalla pelaavan huippukuntoisen Vinicius juniorin ja samaa laitaa Liverpoolilla puolustavan, hyökkäyssuuntaan poikkeuksellisen Trent Alexander-Arnoldin välillä. 

Kummankin ryhmän iskukyky hyökkäyssuunnassa on huikea. Liverpool on eräs maailman vaarallisimmista ryhmistä vastustajan alueella ja joukkueen kyky prässätä useassa eri aallossa on parhaimmillaan huikea ase. Purkaessaan tuon prässin Real pääsee kuitenkin lähes välittömästi maalipaikoille ja korkea maalipaikkojen määrä kummassakin päässä ei tulisi minkään valtakunnan yllätyksenä pelin panoksesta piittaamatta. Pelivalinnaksi otetaankin maali-iloittelu Pariisin lauantai-illassa.

Perusteltu vetovihje otteluun Liverpool vs Real Madrid on over eli yli 2,5 maalia varsinaisella peliajalla. Panostaso vihjeelle on 6/10.

  • Jättisivusto kaikilla herkuilla
  • Mittavat vedonlyöntibonukset
  • Paljon korotettuja kertoimia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute