mainos

Liverpool - Wolverhampton Wanderers: Alle 3,5 Maalia - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
22 toukokuu 2022 at 18:00 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Anfield    Anthony Taylor
20 touko 2022 at 12:27 (Päivitetty 22 touko 2022 at 19:56) 20/05
4
0

Isännät roikkuvat loppuun saakka mestaruusjahdissa

Todennäköisyys (yli-alle): 39-61%
Vedon arvo: 104,92%
Pelattavissa kertoimiin: 1,64
Osuma/Ohi: 3-1
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Valioliigan päätöskierrokselle yhden pisteen takaa-ajoasemasta lähtevä Liverpool hakee voittoa viimeisillä voimillaan.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Liverpoolin hyökkäyspään tehot ovat olleet hyytymään päin pelaajien väsymisen myötä
  • Wolverhampton on laadukas joukkue puolustussuuntaan, mutta Liverpoolin linjojen taakse pääseminen voi tuottaa vaikeuksia
  • 9/10 joukkueiden edellisistä kohtaamisista on päättynyt alle 3,5 maaliin
Kertoimien markkinat kuvaus

Liverpool jahtaa mestaruutta ja vaikka Wolves on vaikea vastus, vieraat pelaavat ilman panosta ja pettymys europaikoilta jäämisestä näkyy. Väsynyt Liverpool vastaan alavireinen Wolverhampton antaa markkinoilla underin osalta aivan liian hyviä tarjouksia.

Ennen Valioliigan päätöskierrosta Liverpoolin ja sarjaa johtavan Manchester Cityn ero on yksi sarjapiste. City pelaa oman ottelunsa Aston Villaa vastaan kotona, joten Liverpoolin mahdollisuudet mestaruuteen ovat erittäin ohuet. Poolin on joka tapauksessa voitettava oma ottelunsa, sillä tasapisteissä mestaruuden ratkaisee maaliero. Ainoa mahdollisuus tasapisteisiin on tasapeli Liverpoolissa ja Aston Villan voitto, mutta Manchester Cityn maaliero on kuusi maalia parempi kuin Liverpoolilla. Näin ollen Jürgen Kloppin miesten on lyötävä Wolves ja toivottava parhaita mahdollisia uutisia n. 60 kilometrin päästä.

Liverpool pelasi sarjassa viimeksi tiistaina, jolloin se kävi Southamptonin vieraana. Viikonloppuna 120 minuuttia voitokkaassa FA Cupin finaalissa pelannut Liverpool teki kahdeksan vaihtoa avauskokoonpanoon, sillä jo cup-finaalissa pelaajia alkoi tippua lihasvaivojen ja kramppien vuoksi. Mm. Virgil van Dijkin sekä Mo Salahin pelaaminen sunnuntaina on yhä epävarmaa, joskin mahdollista. Salah on ollut kevätkaudella erittäin väsynyt ja on mahdollista, että Klopp pitää egyptiläistä levossa ajatellen 28.5. pelattavaa Mestarien Liigan finaalia. Van Dijkin pelaaminen vaikuttaa todennäköisemmältä, vaikkakin Liverpoolilta löytyy tätä nykyä laatutoppareita ilman jälleen maailman absoluuttisella huipulla pelaavaa hollantilaistakin.

Wolves menetti kauden loppuvaiheissa otteensa totaalisesti. Pitkään paikasta Euroopan kentillä kamppaillut Bruno Lagen miehistö on pelannut nyt kuusi ottelua voitoitta, häviten otteluista neljä. Lopputulemana Wolves on ennen päätöskierrosta viisi pistettä viimeisen europeleihin oikeuttavan sijan takana, eikä se pelaa enää muusta kuin Valioliigalta tulevista palkintorahoista. Pettymys on suuri, sillä Wanderersin asema näytti vahvalta jopa Mestarien Liigaa ajatellen vielä jopa huhtikuun alussa.

Liverpool tulee hallitsemaan kamppailua alusta asti ja hakee luonnollisesti helpottavaa johtomaalia varhaisessa vaiheessa. Riippumatta toisen ottelun tapahtumista, Liverpool pelaa UCL-finaalissa kuusi päivää päätöskierroksen jälkeen ja vaikkei kentällä olevia pelaajia säästelläkään näillä panoksilla, Reds on rutinoitunut joukkue joka osaa hallita tilannetta maalin tai kahden johdossa. Alle 3,5 maalin jääminen on erinomainen pelikohde, sillä Liverpool on pelannut koko kauden ajan kotonaan ilman tappioita ja päästänyt vain kahdeksan maalia. Wolves on puolestaan tehnyt 18 vierasottelussaan 17 maalia ja päästänyt 15, mikä tekee siitä ylivoimaisesti vähämaalisimman vierasjoukkueen.

Perusteltu vetovihje otteluun Liverpool vs Wolverhampton on alle 3,5 maalia panostasolla 5/10.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute