mainos

Manchester City - Borussia Dortmund: Yli 2,5 Manchester City maalia - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
14 syyskuu 2022 at 22:00 - Jalkapallo, Eurooppa - Mestarien liiga
Etihad Stadium    Daniele Orsato
13 syys 2022 at 19:46 (Päivitetty 14 syys 2022 at 23:54) 13/09
10
0

Levännyt Citizens takoo tauluun hurjat lukemat

Todennäköisyys (yli-alle): 64-36%
Vedon arvo: 105,60%
Pelattavissa kertoimiin: 1,56
Osuma/Ohi: 2-1
888sport Lyö vetoa nyt: 888sport
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Manchester City vs Dortmund!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Manchester Cityllä on alla lepoviikonloppu
  • Dortmund hävisi viikonloppuna vieraissa 3-0
  • Vierailla on loukkaantumishuolia
Kertoimien markkinat kuvaus

Manchester Cityn laatu ja ylivoima on sitä luokkaa, että loukkaantumisten runtelemaa Dortmundia vastaan kotijoukkueen total saa hyvää arvoa.

Kaksi toistensa kanssa paljon yhteistyötä viime vuosina tehnyttä seuraa mittaa paremmuuttaan keskiviikkona Manchester Cityn isännöidessä Dortmundia. City ei pelannut viikonloppuna kuningatar Elizabethin kuoleman vuoksi, kun taas mainiosti Bundesligan aloittanut Dortmund koki tylyn vierastappion lukemin 3-0 RB Leipzigin luona. Ensimmäisellä Mestarien liigan ottelukierroksella kumpikin joukkue otti vakuuttavan voiton, kun City kävi kaatamassa Sevillan lukemin 4-0 ja Dortmund puolestaan otti pisteet FC Kööpenhaminan kustannuksella lukemin 3-0. Juuri Dortmundista Cityyn siirtyneelle maalinsylkijä Erling Braut Haalandille Sevilla-ottelun kaksi maalia nostivat miehen kokonaislukemat jo 25 maaliin 20 UCL-ottelussa!

Viikonlopun tauosta huolimatta Cityllä on puolustuspäässä pieniä loukkaantumishuolia, eikä ole vielä varmaa saako Pep Guardiola kasaan parasta miehistöään ennen maaottelutaukoa. Hyökkäyspäässä optioita riittää sen sijaan roppakaupalla, eikä maailmanluokan pelaajista ole toden totta pulaa. Dortmundin loukkaantumislista on sen sijaan pitkä kuin nälkävuosi ja joukkue joutuu eräälle maailman vaikeimmista vieraskentistä siipirikkoisena erityisesti puolustuksen osalta. Citizens on jo osoittanut nälkänsä tälläkin kaudella ja vauhtiin päästyään Guardiolan miesten mylly on äärimmäisen vaikea pysäytettävä kenelle tahansa. Edin Terzic on vieraiden peräsimessä todella vaikean paikan edessä, sillä Cityn voittaminen hyökkäämällä on lähes tekemätön paikka. Lähtökohtaisesti kyse onkin siitä, millaisiksi lukemat muodostuvat ja mikäli Sky Blues pääsee johtoon ottelun alkuvaiheissa, kyse on pitkälti enää tappioiden minimoimisesta. Cityn runsasmaaliset menestykset maksavat keskiviikkona erittäin hyvin. Vetovalinnaksi napataankin Cityn onnistuminen maalinteossa useampaan otteeseen.

Perusteltu vetovihje otteluun Manchester City - Dortmund on Manchester City yli 2,5 maalia. Vihjeen panostasoksi määritellään 5,5/10.

  • Jättisivusto kaikilla herkuilla
  • Mittavat vedonlyöntibonukset
  • Paljon korotettuja kertoimia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute