" " " "" "

Manchester City - Cardiff City: Alle 4,0 Maalia

Ottelukeskus
3 huhtikuu 2019 at 21:45 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Etihad Stadium    Jonathan Moss
2 huhti 2019 at 15:21 (Päivitetty 3 huhti 2019 at 23:36) 02/04
4
0
Todennäköisyys (yli-tasan-alle) : 38-20-42%
Vedon arvo: 104,00%
Pelattavissa kertoimiin: 1,90
Osuma/Ohi: 2-0
Pinnacle Lyö vetoa nyt: Pinnacle

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa nähtiin viisi maalia, kun City kävi hakemassa Cardiffista pisteet aiemmin tällä kaudella tylysti 0-5-lukemin. Nyt walesilaisten pelihuumori saattaa olla ottanut osumaa aiemman kierroksen katkeran Chelsea-tappion myötä, mutta toisaalta kovassa otteluruuhkassa tarpovalla Cityllä odottaa Cup-välierä heti kolmen päivän päässä tästä kamppailusta. City ei varmasti siis tule kuluttamaan koneistoaan yhtään enempää kuin kolmen pinnan nappaaminen vaatii.

Cityn maalipyssyn Sergio Agueron pelaaminen on myös epävarmaa tässä ottelussa.

Vihjeen puolesta puhuu:

 • City-hyökkääjä Agueron pelaaminen on Cardiffia vastaan epävarmaa, sillä argentiinalaiskärki loukkasi itseään viikonloppuna Fulhamia vastaan. Hänet vaihdettiinkin kentältä tuossa ottelussa pois jo 57. peliminuutilla.
  • Cityllä on tulossa tärkeitä otteluita, joten joukkue tuskin riskeeraa Agueron terveyttä tässä ottelussa, mikäli miehellä on pienikin vaiva edellisen ottelun jäljiltä.
 • Man Cityllä on otteluohjelmassa pelejä monelta eri kilpailurintamalta Valioliiga-kierrosten lisäksi, joten mahdollisimman säästeliäs pelaaminen on sille nyt valttia.
 • Edellisellä kierroksella City niittasi Fulhamin verkkoon kaksi maalia ensimmäiseen 27 peliminuuttiin, jonka jälkeen joukkue pelasikin lähinnä kärsivällisesti kellosta minuutteja pois pelaajistoaan säästellen.
 • City kohtaa Brightonin FA Cupin välierässä vain kolme päivää tämän Cardiff-ottelun jälkeen, joten joukkueen on huomioitava tämä tuleva cup-kamppailu peluutuksensa osalta.
 • Cardiff lähtee otteluun varmasti tasan samalla kaavalla kuin viime kierroksella Chelseaa vastaan - eli uutterasti ja tiiviisti puolustaen. Tällä taktiikalla joukkue onnistuikin pitämään Chelsean varsin hyvin poissa A-luokan maalipaikoilta.
 • Cardiffin 14:sta vierasottelusta vain kolmessa on ylitetty tämä vihjeen osoittama maalimäärä. Kymmenessä vierasottelussa onkin jäätä kyseisen rajapyykin alle.
 • Olosuhteiden puolesta tiedossa saattaa olla sateinen, kylmä ja tuulinenkin sää, mikä ei sinällään anna hyviä puitteita nopeatempoiselle ottelulle.

Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • City voitti Cardiffin aiemmin tällä kaudella vieraissa 0-5, ja Cardiff on pelannut kuluvalla sesongilla kotonaan huomattavasti paremmin kuin vieraissa.
 • Monipuolisena pelaajana tunnettu Callum Paterson on loukkaantuneena ottelusta sivussa, ja hänen mahdolliset korvaajat eivät ole puolustuspelin osalta yhtä vahvoja.
 • Cardiff pelaa lähes poikkeuksetta ottelussa kuin ottelussa syvältä tiiviisti puolustaen, mikä sopii vallan mainiosti pallon kanssa viihtyvälle Citylle.
 • Cardiff koki viime kierroksella karvaan tappion Chelsealle aivan ottelun viime minuuteilla. Vaikuttaako tämä tappio joukkueen pelihuumoriin ja yleiseen motivaatioon?
 • Cityn tämän kauden 16:sta kotiottelusta vain kuudessa on jääty tämän maalimäärän alapuolelle.

Kertoimet:

Korkein kerroin vedonlyöntivihjeen osoittamalle under 4 maalin -linjalle löytyy Pinnaclelta, jossa kerroin on paraikaa 2.00 -tasalukemissa. Kertoimet ovatkin olleet kasvussa, sillä pelikohteen auetessa alle 4 maalin linjan kertoimet olivat siellä 1.87-1.91 välimaastossa.

Suurin nousu näihin under-kertoimiin nähtiinkin maanantain aikana, kun Man City tiedotti, ettei Agueron edellisessä ottelussa saama vamma ollut vakava. Myös Cardiffin kärsimä tappio Chelsealle viime kierroksella on varmasti ollut osaltaan vaikuttamassa under-kertoimien kasvuun. Nyt kertoimet aaltoilevatkin siinä 2.00 tuntumissa, joten voi olla, että markkinatopin korkein kärki on jo nähty.

Kun kertoimia katselee kyseiseen pelivalintaan laajemmin, voi huomata, että todennäköisyysjakaumaan perustuen on vetolapulle tarjolla valueta pelille myös muilta vedonlyönti-yhtiöiltä. Bethard (1.99), Fastbet (1.99) ja ComeOn (1.99) tarjoavatkin kaikki niinikään hyvin pelattavan kertoimen kyseiselle under-linjalle.

Myös Unibet, MrGreen, 888Sport ja LeoVegas tarjoavat vedolle valueta 1.94 -kertoimellaan.

Joukkueet, kokoonpanot ja poissaolijat:

Kummankin joukkueen osalta tärkeimmät poissaolijat on kerrottu yläpuolella ranskalaisissa viivoissa. Toki joukkueilla on muitakin loukkaantumisia kirjoissaan, mutta nämä ovat pitkäaikaispotilaita, jotka ovat olleet sivussa jo pidemmän aikaa. Näitä pitkäaikaispotilaita - ja Agueroa ja Petersonia - lukuunottamatta molemmat joukkueet pääsevätkin otteluun jotakuinkin vahvimmilla kokoonpanoillaan, sillä muita uusia poissaoloja ei ole viime aikoina kumpaankaan leiriin sattunut.

Manchester City:
- Sergio Aguero (hyökkääjä) - pelaaminen epävarmaa
- Benjamin Mendy (laitapuolustaja) - sivussa 23.1. lähtien
- Fabian Delph (laitapuolustaja / keskikenttä) - sivussa 16.3. lähtien
- Vincent Kompany (keskuspuolustaja) - sivussa 9.3. lähtien
- Claudio Bravo (maalivahti) - sivussa 5.8.2018 lähtien

Cardiff:
Sol Bamba (keskuspuolustaja) - sivussa 2.3. lähtien
Callum Paterson (hyökkääjä / keskikenttä) - sivussa 24.3. lähtien
Matthew Connolly (puolustaja) - sivussa 28.10.2018 lähtien
Jazz Richards (laitapuolustaja) - sivussa 20.10.2018 lähtien

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Man City: Ederson - Danilo, Stones, Laporte, Zinchenko - Bryne, Fernandinho, Silva - Mahrez, Jesus, Sterling

Cardiff: Etheridge - Peltier, Morrison, Manga, Bennett - Hoilett, Ralls, Arter, Murphy - Camarasa - Niasse

 • Parhaat kertoimet
 • Ei rajoituksia vedonlyöntiin
 • Mahdollisuus suurempiin voittoihin

Kommentit

Palaute