mainos

Manchester City - Nottingham Forest: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Ei - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
31 elokuu 2022 at 21:30 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Etihad Stadium    Paul Tierney
30 elo 2022 at 23:17 (Päivitetty 31 elo 2022 at 23:20) 30/08
5
0

Öljytty kone nimeltä City rullaa voittoon, vaikka alakerta onkin haavoittuva

Mahdollisuus: 42%
Vedon arvo: 102,48%
Pelattavissa kertoimiin: 2,38
Osuma/Ohi: 6-0
Betfair Sportsbook Lyö vetoa nyt: Betfair Sportsbook
Joukkueellisen uusia pelaajia hankkinut Nottingham omaa mahdollisuudet iskeä osuman Cityn verkkoon.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Cityn takalinjat ovat olleet viime aikoina kaikkea muuta kuin vesitiiviit
  • Nottingham omaa potentiaalia maalintekoon, vaikka ottaakin keskiviikkona vastaan
  • Ylikävelyssä takaiskumaalin mahdollisuus kasvaa
Kertoimien markkinat kuvaus

Markkina odottaa murskavoittoa ja vaikka sellainen on varsin mahdollinen, BTTS saa parhaan arvon.

Manchester Cityn kauden alku on ollut väkevä, joskaan ei vakuuttavin mahdollinen. Puolustuspään poissaolot ovat näkyneet edelliskierroksilla selkeästi, sillä sekä Newcastle että Crystal Palace karkasivat kahden maalin karkumatkalle kunnes Citizens laittoi suuremman vaihteen pykälään. Erling Braut Haaland on takonut alusta asti maaleja hirvittävällä tahdilla ja norjalainen kykenee heiluttamaan maaliverkkoja myös keskiviikkona useampaan otteeseen. Myös keskikentällä on poissaoloja, mutta Pep Guardiolan ryhmän leveys ja laatu riittää enemmän kuin mainiosti paikkaamaan yksittäisiä poissaoloja. Huolestuttavin tilanne on puolustuksessa, jossa Aymeric Laporte lienee edelleen sivussa ja Nathan Ake palaa loukkaantumisensa jälkeen puolustuksen keskustaan. Uhka ylöspäin on valtava, mutta puolustus on edelleen Cityn suurin kysymysmerkki.

Nottingham Forest on laittanut palamaan kesän siirtoikkunassa valtavan kasan rahaa. 140 miljoonalla punnalla sisään on tullut yli joukkueellinen uusia pelaajia, joten yhteispeli ei taatusti ole vielä parhaassa mahdollisessa kuosissa. Ennen muuta Nottingham on kuitenkin osoittanut, että se haluaa pelata Valioliigassa ja tehdä kaikkensa organisaation tasolla antaakseen siihen parhaan mahdollisuuden. Keskiviikkona pelin henki on se, että Steve Cooperin joukko ottaa vastaan ja katseet ovat jo suunnattuina viikonlopulle, kun City Groundille saapuu juuri managerinsa erottanut sarjanousija Bournemouth. Manchester City ei kuulu millään muotoa vieraiden päävastustajiin, mutta mahdollisuudet maalin tekemiseen ovat olemassa ja se nostaisi itseluottamusta ennen viikonloppua. 

Molempien onnistuminen maalinteossa saa liian suuren kertoimen ja iskemme kiinni siihen maltillisella panoksella. Perusteltu vetovihje otteluun Manchester City vs Nottingham Forest on BTTS eli molemmat joukkeet tekevät maalin ja panostaso 2,5/10.

  • Uskomaton pelikohdevalikoima
  • Huippuluokan kertoimet monissa lajeissa
  • 20€ bonusta veikkaukseen

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute