mainos

Vihjeet & kertoimet : Manchester City - Real Madrid: (AH: -1,5) 1

Ottelukeskus
17 toukokuu 2023 at 22:00 - Jalkapallo, Eurooppa - Mestarien liiga
Etihad Stadium    Szymon Marciniak
Päivitetty
7
0
Näytä lisää
Näytä vähemmän

City marssii Istanbuliin

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 48-0-52%
Vedon arvo: 106,08%
Pelattavissa kertoimiin: 2,08
Osuma/Ohi: 4-0
FansBet Lyö vetoa nyt: FansBet
Manchester Cityn voittokulku saa jatkoa ja tällä kertaa jalkoihin jää Real Madrid.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Tämän hetken City on lähellä kaikkien aikojen parastaan
  • Real Madrid on europeleissä parhaimmillaan, mutta joukkueena jäljessä
  • Cityn kypsyys ja kotihurmos vievät joukkueen selkeään voittoon
Kertoimien markkinat kuvaus

Real Madridin upeaa saldoa Mestarien Liigassa liioitellaan ja Euroopan paras seurajoukkue Manchester City saa liian suuren kertoimen.

Mestarien Liigan kauden kenties suurin herkkupala nähdään Etihad Stadiumilla, kun kylään saapuu välierien jälkimmäisessä osassa Real Madrid. Kilpailun puolustava mestari ja ylivoimaisesti eniten UCL-kannuja nostanut Real isännöi avausottelua, joka päättyi kahdella upealla kaukolaukauksella kihelmöivästi 1-1. Nyt kaksi jättiläistä selvittävät paremmuutensa viime kauden tavoin välierissä, eikä draamaa tule edelleenkään puuttumaan.

Cityn UCL-jahti Pep Guardiolan alaisuudessa hakee vertaistaan. Upeita kausia myös eurokentillä pelannut Citizens on jäänyt vuosi toisensa jälkeen kalkkiviivoille. Viime kaudella Real nousi käsittämättömällä tavalla tappiolta voittoon lisäajalla nimenomaan välierissä. Tämän kauden alussa Cityn peli haki hetken aikaa itseään, mutta Erling Haalandin li sääminen muutenkin loistavaan materiaaliin on osoittautumassa askeleeksi, joka vie Cityn viimeisen kynnyksen yli. Ryhmän avainpelaajat ovat kypsyneet kaikilta osin myös eurokentillä ja edessä odottaa triplan metsästys. Paine on kova, mutta joukkue on hurjassa iskussa. 

Real Madrid on mestari luomaan pelisuunnitelmia, mutta keskiviikkona se on ehdoton altavastaaja. Joukkueen huippuyksilöt, kokenut keskikenttä ja huikea maalivahti saavat venyä äärimmilleen, mutta riittääkö sekään? Tällä kaudella vastaus taitaa olla, ettei riitä. Barcelonan taakse La Ligan mestaruustaistossa jäänyt Real joutuu ottamaan vastaan liikaa ja kun City jyräyttää koneensa käyntiin, ryhmää ei pysäytä juuri mikään. Tänä keväänä käsikirjoitus muuttuu ja esiin nousee entistä kovempi Sky Blues. 

Perusteltu vetovihje otteluun Manchester City - Real Madrid on City -1,5 ja panostaso 6/10.

  • Vedonlyöntibonus kierrätysvapaa
  • Verovapaat voitot
  • Runsas pelikohdevalikoima

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute