Manchester City - Southampton: (AH: -2,5) 1 - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
8 lokakuu 2022 at 17:00 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Etihad Stadium    Andy Madley
7 loka 2022 at 15:11 (Päivitetty 8 loka 2022 at 18:53) 07/10
4
0

Tulikuuma City murjoo taululle tylyt lukemat

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 57-0-43%
Vedon arvo: 107,73%
Pelattavissa kertoimiin: 1,75
Osuma/Ohi: 4-0
LeoVegas Lyö vetoa nyt: LeoVegas
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Manchester City vastaan Southampton!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Manchester Cityn hyökkäys on juuri nyt jalkapallomaailman vaarallisin
  • Southamptonin alkukausi on ollut alavireinen ja ailahteleva
  • City laittanee kentälle parhaan kokoonpanonsa
Kertoimien markkinat kuvaus

Niin naurettavilta kuin Manchester Cityn menestysten kertoimet nykyään tuntuvatkin, murskavoitto saa jopa erinomaista arvoa.

Manchester Cityn kokonaisuus on ollut jo vuosikausien ajan ehjä, mutta nyt siihen on tuotu vielä merkittävä lisäys. Erling Braut Haalandin tahti maalien takomisessa on täysin järjetön ja kun norjalaisässää säästeltiin vielä viikolla Mestarien liigassa ottamalla mies vaihtoon, ennusmerkit eivät ole Southamptonin kannalta hyvät. Ottaen huomioon Cityn laadun jokaisella sektorilla, kukaan ei halua tulla tällä hetkellä Etihadille ottamaan vastaan sitä iskumäärää jonka isännät tarjoavat. Pep Guardiolan suojatit etenevät juuri nyt kotistadionillaan 15 tappiottomassa putkessa, jonka aikana Citizens on murjonut vastustajan verkkoon peräti 54 osumaa. Valioliigassa City on pisteen päässä sarjakärki Arsenalista ja Mestarien liigassa jatkopaikka voi varmistua jo ensi viikolla, jos tällä viikolla jyrän alle jäänyt FC Kööpenhamina kaatuu myös Tanskassa.

Southamptonin kauden alku on ollut sekava. Ralph Hasenhüttl on luotsannut etelärannikon miehet mm. kotivoittoon Chelseasta, mutta tämän jälkeen liigassa on tullut lunta tupaan kolmesti peräjälkeen. Saints löytyykin ennen viikonloppua sarjataulukon sijalta 16, eikä puolustus ole edelleenkään ollut nuoren Armel Bella-Kotchapin huippuotteista huolimatta ollut lähelläkään vedenpitävää. Kahdeksassa ottelussa Southampton rysään on tehty 13 maalia ja on vaikea nähdä, millä eväillä vieraat pysäyttäisivät Cityn pelinrakentelun. Isäntien pelaamisessa on juuri nyt niin paljon variaatioita, että niiden kaikkien puolustaminen on äärimmäinen haaste mille tahansa joukkueelle. Vaikka Southampton ottikin viime kaudella pisteitä Cityltä molemmissa keskinäisissä liigaotteluissa, tällä kertaa vastaanottava osapuoli löytyy helposti ja riippumatta Guardiolan valinnoista avauskokoonpanoon runsasmaalisten voittojen saama arvo on erinomainen. Vaikka Southampton onnistuisikin maalinteossa kerran tai jopa useammin, se ei vielä takaa sinänsä mitään, sillä omissa voi soida helposti 4-5 kertaa.

Perusteltu vetovihje otteluun Manchester City - Southampton on Aasialainen tasoitus City -2,5. Panostaso vihjeelle on 7,5/10.

  • Huippuluokan yksinkertainen alusta
  • Toimivin mobiilisivusto
  • Tarjolla vedonlyöntibonuksia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute