mainos

Vihjeet & kertoimet : Manchester United - Paris Saint-Germain: Tasapelillä ei vetoa: 1

Ottelukeskus
12 helmikuu 2019 at 22:00 - Jalkapallo, Eurooppa - Mestarien liiga
Old Trafford    Daniele Orsato
Päivitetty
13
+1
Muun muassa ranskalaisen jalkapallon asiantuntijana tunnettu Jens Bøye on toiminut tanskalaisella yhteistyösivustollamme kirjoittajana jo vuodesta 2002 saakka.
Näytä lisää
Näytä vähemmän
Todennäköisyys (1-X-2): 38-28-34%
Vedon arvo: 104,00%
Pelattavissa kertoimiin: 1,89
Osuma/Ohi: 0-2
Bethard Lyö vetoa nyt: Bethard

Keskikenttä voi tehdä pesäeron isännille Manchesterissa

Paperilla Manchester Unitedin keskikenttä näyttää juuri nyt vahvemmalta, ja tässä voikin piillä se osa-alue, jolla tämä ottelu ratkotaan. PSG saanee toki keskikentälleen takaisin pelirakentaja Marco Verrattin ja nopeat ja taitavat Angel Di Maria ja Kylian Mbappe ovat toki alati vaarallisia. Näistä huolimatta PSG:ltä puuttuu kunnon ankkuri keskikentän pohjalta, eikä myöskään Neymarin puuttuminen joukkuetta tule tietty avittamaan.

Myös PSG:n puolustuslinjaan liittyy omat heikkoutensa ManU:n kaltaista joukkuetta vastaan pelatessa...

Vihjeen puolesta puhuu:

 • Manchester Unitedin pelaaminen on löytänyt aivan uusia ulottuvuuksia etenkin hyökkäyksen osalta siitä hetkestä lähtien, kun Ole Gunnar Solskjær otti ohjakset joukkueessa 19. joulukuuta. Myös joukkuehenki näyttää juuri nyt aivan toisenlaiselta kuin aiemmin.
 • Samalla on sanottava myös, ettei Unitedin hyökkäyspeli - tai pelaaminen yleensäkään - ole millään tapaa naiivia: Solskjær ei nimittäin ujostele jättää aloitteiden tekemistä vastustajalleen painottaen samalla tilan ja täten maalipaikkojen luomista terävien vastaiskujen kautta.
 • Norjalaismanagerinsa opastuksella ManU:n rekordi on yhdeksän voittoa ja yksi tasapeli maalierolla 25-8. Joukkue onkin noussut kisaamaan Valioliigassa viimeisistä UCL-paikoista tulevalle kaudelle.
 • ManU-leirin uusi aikakausi on osaltaan kulminoitunut luovan keskikenttätaituri Paul Pogban isoon tasonnostoon. Nemanja Matić ja Ander Herrera muodostavat hänen alapuollaan taasen vankan puolustuksellisen parivaljakon ManU-keskikentän pohjalle.
 • Hyökkäyspäässä taasen Marcus Rashford on kasvanut alati vaarallisemmaksi Solskjærin alaisuudessa, ja näille hyökkäyspään pelipaikoille onkin tarjolla nyt enemmän laajuutta, kun myös Alexis Sanchez on palautunut loukkaantumisestaan pelikuntoon.
 • Maalivahti David De Gea on yksi maailman parhaista torjujista. Espanjalaisvahti ei ole ehkä keskityspalloissa vahvimmillaan, mutta Edinson Cavanin ohella PSG-pakka ei aiheuta suurta ilmatilan pelotetta.
 • Myöskin puolustuksen osalta PSG ei ole parhaimillaan ilmassa, eikä esimerkiksi joukkueen keskuspuolustuksesta löydy kokoa kovinkaan paljoa. United vyöryykin hyökkäyksissä boksiin n. 190-senttisen Romelu Lukakun voimin, joten PSG:n puolustus saakin olla hänen kanssaan keskityspalloissa tarkkana.
 • PSG:n täytyy selvitä ottelussa ilman toiseksi parasta maalintekijään Neymaria, joka on tunnetusti äärimmäisen isossa roolissa sekä maalipaikkojen rakentelussa että näiden paikkojen viimeistelyssä.
 • Keskikenttäpeluri Adrien Rabiot on sivuutettu joukkueesta, koska hän ei suostunut allekirjoittamaan jatkosopimusta seuran kanssa. Mutta vaikka hän mystisesti ilmestyisikin takaisin joukkueen kokoonpanoon, puuttuu PSG:ltä luonnollinen 6-roolin peluri keskikentän pohjalta (*). Tällaisen pelaajan puuttuminen näkyikin PSG:n otteissa muun muassa viime Ligue 1 -kierroksella, kun pariisilaiset kokivat Lyonin vieraana 2-1-tappion.

Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • PSG on dominoinut Ranskan Ligue 1:stä kaikkinensa täysin mielin määrin, kun taasen United joutuu taistelemaan Valioliigassa todennäköisesti kalkkiviivoille saakka TOP4-sijoille yltääkseen. Miten tämä vaikuttaa pelaajiston vireyteen ja väsymykseen?
 • Unitedin puolustus ei ole etenkään Mestarien liigassa monien kilpailijoiden tasolla. De Gea on viimeisenä lukkona maailmanluokkaa, mutta puolustuslinja tarjoaa edelleen vastustajille liikaa maalipaikkoja. Solskjærin 10 ottelun tappiottomassa putkessa onkin ollut mukana osaltaan myös hyvää tuuria.
 • PSG ei lähde otteluihin suoranaisesti peruuttelemaan, mutta sillä on kaikki edellytykset myös tiiviiseen vastahyökkäyspelaamiseen huippunopeiden hyökkääjätähtiensä avustuksella. Joukkueen kannalta positiivista on toki myös pallovarman Verrattin paluu kokoonpanoon, sillä hänen kanssaan joukkue pääsenee paineistuksen alta paremmin pois.
 • Konkaritoppari Thiago Silva on edelleen pelipaikallaan maailman parhaimmistoa, ja hänen takanaan PSG:llä pelaa Unitedin tapaan maailmanluokan torjuja - osuu avaukseen valinta sitten vuorenvarmaan Gianluigi Buffoniin tai reaktiotorjuja Alphonse Areolaan.
 • PSG:n puolustuslinja ei ole kookkain mahdollinen, mutta nopeutta ja aggressiivisuutta siitä löytyy vaikka millä mitalla muun muassa Marquinhosin, Juan Bernatin, Thilo Kehrerin sekä hyvin hyökkäystä tukevan Thomas Meunierin muodossa. Puolustuslinjalta löytyy siis aseet myös Unitedin hyökkäysterän tylsyttämiseen.
 • Neymar on siis PSG:ltä sivussa loukkaantumisen vuoksi, mutta tästä huolimatta joukkueen hyökkäys on äärimmäisen vaarallinen - kiitos tehokkaan Cavanin sekä huippunopean Mbappen.
 • Pallotaituri Di Maria sekä monipuolinen ja viisaasti pelaava Julian Draxler ovat taasen vaarallisia etenkin vastahyökkäyksissä, joiden kanssa United joutuu olemaan ehdottoman tarkaavaisena.

Muut huomiot:

* = Pelaajana Rabiotin vahvuudet ovat eittämättä kentän ylemmällä puoliskolla puolustuspelin sijaan. PSG-pakasta löytyykin vain Lassana Diarra ainoana luonnollisena puolustuvana keskikenttäpelaajana (6-rooli), mutta hän ei tunnu nauttivan tällä kaudella minkäänlaista luottoa joukkueen manageri Thomas Tuchelilta. Näin ollen onkin hyvin vaikeaa nähdä, että Diarra nousisi avaukseen yhtäkkisesti tärkeään ManU-otteluun, ja kaikkinensa tämän keskikenttäpelurin siirtyminen muille maille (Kiina?) onkin huomattavasti tätä skenaariota todennäköisempää.

Puolustavan keskikenttämiehen rooli voi tietty osua myös joukkueen uudelle hankinnalle Leandro Paredesille, mutta hänen minuuttinsa PSG:ssä ovat vieläkin hyvin rajalliset. Paredes on toki pelannut Zenitissä paljon juuri puolustavan keskikentän roolissa, mutta pelaajatyypiltään hän on ennemminkin box-to-box -keskikenttäpeluri perinteisen 6-roolin tyypin sijaan.

PSG-luotsi Tuchel onkin peluuttanut tällä kaudella puolustavan keskikentän tontilla muun muassa toppari Marquinhosia sekä laitapakki Dani Alvesia - joskin varsin ohkaisella menestyksellä. Nyt, helmikuun alussa joukkueen harjoituksiin palannut, Verratti on takaisin pelikunnossa, ja hän asettunee keskikentän pohjalle syvällä majailavaksi pelinrakentajaksi. Mutta edelleen häneltä puuttuu viereltään se luonnollinen 6-roolin kaveri, joka sekä voittaa irtopallot joukkueelleen kaksinkamppailuista että tasapainottaa PSG-pakkaa silloin, kun muutoin hyökkäysvoimainen keskikenttä lähtee nousemaan.

Kerroin-markkinat:

Ei ole varmasti kenellekään mikään ihme, että Manchester Unitedin kertoimet ovat olleet tässä otteluparissa viime kuukausien otteiden myötä isosti laskussa. Peliyhtiöt avasivat tämän kohteen nimittäin jo joulukuussa, ja tuolloin tasapeliä ei vetoa 1 -merkkiä ole saatavilla lapulle parhaimmillaan jopa 2.55 -kertoimella. Tammikuun 20. päivä kertoimet pyörivät ManU:n osalta kohteessa vielä 2.30 -lukemissa, mutta kuun loppu kohti ne pienenivät huomattavasti kohti nykyistä tasoa.

Nyt Bethard tarjoaa kyseiseen pelivalintaan markkinatopin 2.00, mutta tämäkin lukema ehti käymään tammikuun lopulla minimissään jo 1.91 -lukemissa. Kerroin voikin nousta entisestään muun muassa Verrattin paluun myötä. Itse uskon kuitenkin, että kertoimissa tapahtuu ManU:n osalta vielä lisää laskua jonkin verran, mikäli joukkue välttää vain viime hetkien loukkaantumiset ennen ottelua.

Vaihtoehtoisena pelivalintana esiin voisi tästä ottelusta nostaa myös ManU +0 -pelivalintaa, johon on saatavilla parhaimmillaan 1.98 -kerrointa niin Fastbet - kuin myös Bethard -vedonlyöntisivustoilta.

 • Huippuluokan veikkausbonus
 • Loistavat kertoimet ja kohdevalikoima
 • Upea sivustokokonaisuus

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute