mainos

Milan - Dinamo Zagreb: Yli 2,5 Maalia - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
14 syyskuu 2022 at 19:45 - Jalkapallo, Eurooppa - Mestarien liiga
San Siro    Jesús Gil
13 syys 2022 at 21:18 (Päivitetty 14 syys 2022 at 21:36) 13/09
6
0

San Sirolla nähdään osumia keskiviikon alkuillassa

Todennäköisyys (yli-alle): 64-36%
Vedon arvo: 106,88%
Pelattavissa kertoimiin: 1,56
Osuma/Ohi: 3-1
Betfair Sportsbook Lyö vetoa nyt: Betfair Sportsbook
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun AC Milan vs Dinamo Zagreb!
Vihjeen puolesta puhuu
  • AC Milan on löytänyt erinomaisen vireen
  • Dinamo Zagreb tulee Chelsea-voiton jälkeen valtavalla itseluottamuksella
  • Isäntien terävyys hyökkäyspäässä on ongelma Dinamolle
Kertoimien markkinat kuvaus

Dinamon vähämaalisen voiton myötä overin kerroin on noussut erinomaisesti rajakertoimen ylittävälle tasolle.

AC Milan on pelaamassa erinomaista alkukautta. Viikonloppuna Rossoneri nousi voittoon Sampdorian vieraana vajaalla pelatessaankin ja Stefano Piolin joukot etenevät kärkiryhmässä tappioitta. Urakka Mestarien liigassa alkoi vierastasapelillä RB Salzburgia vastaan. Nyt milanolaisten tavoitteena onkin luonnollisesti ohittaa kroatialaiset vieraansa, jotka jysäyttivät jättiyllätyksen heti lohkovaiheen alkuun. Vastassa ollut Chelsea piti palloa lähes 70-prosenttisesti, eikä Dinamo saanut aikaan kuin kuusi laukausta, mutta Mislav Orsicin lapikkaasta lähtenyt osuma riitti kaatamaan jättiläisen. Näin ollen Damir Kraznarin manageroima altavastaaja on välittomästi erinomaisessa tilanteessa ja voi lähteä San Sirolle toisen jätin kimppuun saman tiiviin pakan avulla.

Dinamon pahaksi onneksi AC Milanin itseluottamus ja viimeistely ovat juuri nyt erittäin korkealla tasolla. Syvä ryhmä kykenee tekemään peliä usealla eri rytmillä, murtautumisvaiheisiin löytyy leveyttä ja joukkueessa on myös kokoa hyökkäyspäässä viemään kaksinkamppailut silloin kun tilanne sitä vaatii. Piolin miehet tarvitsevat ottelusta voiton, jotta viime kauden kaltainen jatkopaikan ulkopuolelle jääminen ei toistuisi. Poissaolijoita on pitkäaikaispotilaiden lisäksi myös hyökkäyspäässä, joten läpihuutojutuksi keskiviikon alkuillan urakkaa ei voi missään nimessä sanoa. Oletettava hyökkäyksen kärki Olivier Giroud ja ranskalaisen alapuolella operoiva kolmikko Saelemakers-Diaz-Leao on kuitenkin niin rautaista laatua, että vieraiden alakerralla pitää toden totta kiirettä.

Dinamo Zagrebin onnistuminen maalinteossa ei ole sekään millään muotoa poissuljettu optio, mutta AC Milan tulee luomaan runsaasti maaliodottamaa. Overin arvo on erinomainen ja lapulle poimitaankin mainittu pelivalinta.

Perusteltu vetovihje otteluun AC Milan - Dinamo Zagreb on yli 2,5 maalia ja panostaso 7/10.

  • Uskomaton pelikohdevalikoima
  • Huippuluokan kertoimet monissa lajeissa
  • 20€ bonusta veikkaukseen

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute