mainos

Milan - Inter: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Ei - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
3 syyskuu 2022 at 19:00 - Jalkapallo, Italia - Serie A
Giuseppe Meazza (neutraali)    Daniele Chiffi
2 syys 2022 at 17:39 (Päivitetty 3 syys 2022 at 20:55) 02/09
3
0

Kauden ensimmäinen Derby della Madonnina on kiihkeä tapaus

Mahdollisuus: 62%
Vedon arvo: 106,02%
Pelattavissa kertoimiin: 1,61
Osuma/Ohi: 3-2
Betfair Sportsbook Lyö vetoa nyt: Betfair Sportsbook
Hyökkäyspään poissaoloista huolimatta AC Milan ja Inter Milan ovat syviä ryhmiä, jotka tulevat tappioasemassakin hakemaan maalia riskillä.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Joukkueiden hyökkäysvoima on syvä ja tulee eri puolilta kenttää
  • Milanon paikalliset ovat olleet viime vuosina viihdyttäviä
  • Italian mestaruus ratkaistaan tasapisteissä keskinäisillä otteluilla
Kertoimien markkinat kuvaus

Vaikka Milan-Inter on koko kauden kannalta potentiaalisesti merkittävä tapaus jo mestaruustaistelunkin kannalta, kamppailun painoarvo ei ole vielä suurimmillaan. BTTS on edullinen tapaus.

Viime kaudella liigan kärkikaksikon muodostaneet milanolaisseurat kohtaavat kauden ensimmäisessä derbyssä. Lähtökohdat ovat äärimmäisen tasaiset, sillä joukkueiden oletetaan olevan tälläkin kaudella mestaruudesta taistelevien ryhmien joukossa. Romelu Lukakun paluu Interin riveihin on tuonut paljon uskoa ja moraalia Nerazzurrin joukkoihin, mutta belgialainen on vielä tästä ottelusta reisivamman vuoksi sivussa. AC Milanin hyökkäyksessä on myös pieniä huolia, sillä Ante Rebicin pelikunto on vielä kysymysmerkki ja vanha kunnon Olivier Giroud johtaneekin hallitsevan mestarin hyökkäystä. Giroud oli viime kauden jälkimmäisen derbyn sankari ja nuo mielikuvat ovat syöpyneet kummankin kannattajaryhmän verkkokalvoille.

Sekä AC Milan että Inter Milan ovat erittäin syviä joukkueita. Jälleen pikkuhiljaa kohti Euroopan ehdotonta huippua matkalla olevat italialaisjoukkueet ovat saaneet kasattua täynnä laatua olevat rosterit. Myös kärkimiesten laatu on ehdotonta huippua ja niin Stefano Piolin kuin Simone Inzaghinkin ryhmät ovat huippuvaarallisia erityisten tilanteenvaihdoissa. Keskinäisissä kamppailuissa on syntynyt paljon maalipaikkoja, vaikka osumat ovat jääneetkin ajoittain kortille. Inter halajaa revanssia viime kaudesta, eikä makeampaa nektaria olisi kuin napata paikallisvastustajan päänahka heti kauden aluksi. Inter tuleekin painamaan kaasua pohjaan, etenkin kun AC Milanin kauden startti ei ole ollut paras mahdollinen. Rossonerin saldo on kolmen ottelun jälkeen voitto kaksi tasapeliä, joten tappio jättäisi Piolin joukot heti alusta asti pienimuotoiseen takaa-ajoasemaan. Lauantain alkuilta tulee olemaan täynnä tunnetta, mikä on siirtynyt edellisissä San Siron väännöissä erinomaisesti myös kenttätapahtumiin. Kummankin onnistuminen maalinteossa on mahdollisuus, joka antaa mukavaa lisäarvoa ja kuuluu ilman muuta pelivalintoihin.

Perusteltu vetovihje otteluun Milan-Inter on Molemmat joukkueet tekevät maalin ja panoskoko 6/10.

  • Uskomaton pelikohdevalikoima
  • Huippuluokan kertoimet monissa lajeissa
  • 20€ bonusta veikkaukseen

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute