mainos

Vihjeet & kertoimet : Newcastle United - AFC Bournemouth: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä

Ottelukeskus
17 syyskuu 2022 at 17:00 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
St James' Park    Craig Pawson
Päivitetty
3
0
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Manageria vaihtanut Bournemouth tuottaa päänvaivaa isäntien alakerralle

Mahdollisuus: 51%
Vedon arvo: 105,06%
Pelattavissa kertoimiin: 1,96
Osuma/Ohi: 1-1
Betfair Sportsbook Lyö vetoa nyt: Betfair Sportsbook
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Newcastle United vs AFC Bournemouth!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Bournemouthin itseluottamus vahvassa nousussa
  • Newcastlen hankinnat tuovat rutkasti lisää juonikkuutta
  • Isäntien suosikkiasemasta huolimatta molemmilla tulee olemaan mukavasti paikkoja
Kertoimien markkinat kuvaus

Bournemouthin heikko alkukausi nostaa BTTS:n kerrointa helposti yli pelattavan rajan.

Newcastle United on kasaamassa hitaasti, mutta varmasti nippua jolla noustaan kohisten kohti keskikastia ja lisähankintojen myötä vielä korkeammalle. Ruotsalaiskärki Alexander Isak on ollut välittömästi erinomainen hankinta ja kun Eddie Howen miehistö tervehtyy, laatua löytyy jokaiselle kentän osa-alueelle. Vielä tällä kaudella Magpies ei havittele paikkaa eurokentillä, mutta hankintapolitiikka on ollut erinomaisen tervettä. Kotikentällään Newcastle ei ole saanut vielä missään nimessä kaikkea irti, vaikka St. James' Parkista on tullut jälleen paikka joka on ihmisille tärkeä ja vierasjoukkueille vaikea. Bournemouthia vastaan isännät lähtevät suosikkina ja tulevat takuulla hallitsemaan sekä palloa että pelitapahtumia, vaikka avainpelaajien joukossa on yhä pitkäaikaispotilaiden osalta pelikunnoltaan epävarmoja tapauksia.

Bournemouthin vaihdettua manageria väliaikaisesti jakkaralle nimitetty Gary O'Neil johdattaa Cherriesin jälleen pohjoiseen. Edellinen kamppailu toisen sarjanousijan, Nottinghamin, vieraana oli huikea itseluottamuksen kohottaja. Nottingham karkasi ottelussa jo 2-0 -johtoon, mutta Bournemouth osoitti luonnetta ja nousi upeaan vierasvoittoon lukemin 2-3. Itseluottamuksen kannalta mikään ei olisi voinut olla parempaa balsamia ja Newcastlen vieraana Cherries tulee pelaamaan altavastaajan jalkapalloa. Newcastlen viidestä edellisestä ottelusta neljässä on kuitenkin nähty maali kummankin joukkueen tekemänä, eikä Bournemouthin hyökkäyspää ole niin hampaaton kuin alkukaudesta näytti. Joukkueella on edellytykset tehdä Newcastlen elämästä hankalaa ja iskeä pallo vähintään kertaalleen vielä ailahtelevia, joskin parhaimmillaan erittäin vahvoja otteita esittäneiden isäntien verkkoon.

Molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa on lopulta erinomainen pelikohde ja ylittää rajakertoimen niin komeasti, että nappaamme sen mieluusti vetolapulle. Perusteltu vetovihje otteluun Newcastle United - AFC Bournemouth on BTTS eli Molemmat joukkueet tekevät maalin. Panostaso vihjeelle on 5/10.

  • Uskomaton pelikohdevalikoima
  • Huippuluokan kertoimet monissa lajeissa
  • 20€ bonusta veikkaukseen

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute