mainos

Newcastle United - Manchester United: (AH: -1,5) 2

Ottelukeskus
27 joulukuu 2021 at 22:00 - Jalkapallo, England - Valioliiga
St James' Park    Craig Pawson
27 joulu 2021 at 12:26 (Päivitetty 27 joulu 2021 at 23:59) 27/12
5
0

Pitkän koronatauon jälkeen vieraaksi saapuva Manchester United näyttää hyökkäyspään osaamistaan maanantaina.

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 51-0-49%
Vedon arvo: 108,78%
Pelattavissa kertoimiin: 2,04
Osuma/Ohi: 1-1
NordicBet Lyö vetoa nyt: NordicBet
Yli kaksi viikkoa sivussa pelikentiltä ollut ManU palaa tositoimiin St. James' Parkilla, jossa sen hurja hyökkäyspään materiaali kohtaa sarjan heikoimman puolustuksen.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Newcastle päästänyt sarjassa eniten maaleja
  • United on saanut pelaajistonsa täysin terveeksi
  • Rangnickin miehistöllä on edellytyksiä huomattavasti nähtyä parempaan hyökkäyspäässä

Kuten niin monen muunkin joukkueen, myös Manchester Unitedin joulukuu on ollut erittäin rikkonainen koronatartuntojen vuoksi. Red Devilsin otteluita on jouduttu siirtämään ja seuran harjoituskeskuksen ovetkin pysyivät hetken aikaa säpissä. Nyt Ralf Rangnickin suojatit astelevat nurmelle kilpailumielessä ensimmäistä kertaa sitten joulukuun 11. päivän, joten pelituntumassa voi olla pientä ruostetta. Toisaalta ManU on saanut tauon aikana joitakin lihasperäisistä vaivoista kärsineitä pelaajia paremmalle tolalle, joista ehkäpä merkittävimpinä puolustuspään Raphael Varane sekä Aaron Wan-Bissaka. Nähtäväksi jää, onko miesten paikka vielä aloituskokoonpanossa, etenkin kun Diogo Dalot on esiintynyt edukseen Wan-Bissakan paikalla.

Newcastle Unitedin kurimus sarjan häntäpäässä ei ota helpottaakseen. Kotonaan Magpies on ollut viime aikoina kelvollinen, sillä se on hävinnyt kolme kahdeksasta edellisestä kotiottelustaan. Eddie Howen nimittäminen pääkäskijäksi ei ole kuitenkaan vielä toistaiseksi kääntänyt uudet omistajat saaneen ryhmän kurssia, vaikka joulukuun alussa irtosikin kotivoitto Burnleyn kustannuksella. Sittemmin sarjan kärkipäähän uumoillut ryhmät, viimeisimpinä Liverpool ja Manchester City ovat osoittaneet kuinka ohuesta materiaalista Harakoiden alakerta on tehty. Newcastle on päästänyt eniten maaleja sarjassa, kaikkiaan 44 kappaletta ja vaikka Manchester United ruosteessa olisikin, sen hyökkäyspään repertuaari on hurjaa tasoa.

Manchester Unitedin ylivoima materiaalin suhteen on hurjaa tasoa ja vieraiden täytyy saada kasaan täysiä kolmen pisteen potteja, jotta paikka neljän parhaan joukossa olisi realismia Arsenalin saatua kasaan voittoputken. Isäntien keskikentän tärkeä tasapainottaja Isaac Hayden kärsii maanantaina pelikieltoa, eikä myöskään upean kaukolaukausmaalin Liverpoolin vieraana tehneen Jonjo Shelveyn pelikunto ole varmaa joten vieraat pääsevät nopeasti hyökkäyskolmannekselle. Manchester Unitedin vähintään kahden maalin voitto antaa mainiosti arvoa, joten maalihanojen aukeamista otetaan pelivalinnaksi kaikkiaan panostasolla 8/10.

  • Yksi parhaimmista vedonlyöntisivustoista
  • Hyvä kerroin- ja kohdetarjonta
  • Mahtava vedonlyöntibonus

Kommentit

Palaute