mainos

Real Madrid - Valencia: Yli 2,5 Maalia

Ottelukeskus
8 tammikuu 2022 at 22:00 - Jalkapallo, Espanja - LaLiga
Estadio Santiago Bernabeu    Alejandro Hernández
7 tammi 2022 at 13:50 (Päivitetty 8 tammi 2022 at 23:53) 07/01
6
0

Real Madrid isännöi Valenciaa lauantai-iltana ja luvassa on maaleja

Todennäköisyys (yli-alle): 69-31%
Vedon arvo: 108,33%
Pelattavissa kertoimiin: 1,45
Osuma/Ohi: 4-1
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Sarjajohtaja Real Madrid saa uskottavan haasteen Valencialta, mutta vieraiden maaliverkko tulee soimaan useampaan otteeseen.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Real Madrid on iskenyt 20 ottelussa jo 41 maalia
  • Valencia on pelannut 9 vierasottelua, joissa on nähty 30 osumaa
  • Isäntien vahva vire teettää kiirettä vieraiden epävarmassa alakerrassa
Kertoimien markkinat kuvaus

Real Madridin ja Valencian kohtaamisessa La Ligaa johtavat isännät ovat suursuosikkeja. Valencia on esittänyt mukiinmeneviä otteita ja vieraissakin Los Che on kyennyt napsimaan voittoja. Lauantai-illan kamppailussa vieraiden mahdollisuudet piilevät nollan pitämisessä mahdollisimman pitkään, mutta Realin hyökkäyspään iskukyky on sille liikaa ja peli aukeaa. Yli 2,5 maalia ei ole yksiselitteinen lopputulema, mutta sen saama kerroin on tällä haavaa erittäin maistuva.

Real Madrid on ottanut La Ligassa komennon Carlo Ancelottin johdolla käytännössä sarjan alusta asti. Sevilla väijyy toisena viisi pistettä Los Blancosia jäljessä ja yhden ottelun vähemmän pelanneena, mutta kaiken kaikkiaan Realin alkukausi on ollut erittäin vakuuttava. Ero sarjataulukossa on syntynyt erinomaisilla otteilla erityisesti vieraskentillä, mutta myös kotonaan Ancelottin joukkio on yhä tappioitta. Omissa on soinut yhdeksän kotiottelun aikana vain viidesti, mutta toisaalta Real on joutunut tyytymään pistejakoon kolmesti.

Valencia on näyttänyt alkukaudesta, että joukkue kykenee parhaimmillaan pelaamaan jopa Euroopan kentille oikeuttavaa jalkapalloa. Ongelmana on ollut otteiden epätasaisuus, mutta Lepakot ovat edelleen iskuetäisyydellä sarjataulukon sijalla 9. Tammikuu on Valencialle erittäin merkittävä ja raskas, sillä Jose Bordalasin ryhmä kohtaa seuraavissa otteluissaan Real Madridin, Sevillan, Atlético Madridin sekä Real Sociedadin. Mikäli Valencia keikkuu vielä näidenkin mittelöiden jälkeen sarjan paremmalla puoliskolla, kaudesta voi tulla hyvinkin menestyksekäs viime kausien alavireeseen verrattuna.

Real on saanut jälleen ykköstykkinsä Karim Benzeman pelikuntoon ja Ancelottilla on muutenkin terveystilanteen osalta varsin kelvollinen tilanne. Huippuluokan keskikenttä tulee pitämään Valenciaa alhaalla ja murtautumisvaiheen ratkaisuissa Real Madrid on kiistatta eräs lajin parhaista joukkueista. Valencia on onnistunut vieraskentillä maalinteossa neljänneksi useimmin koko liigassa, mutta toisaalta yhdeksässä vieraskamppailussa Bordalasin joukkoja vastaan on tehty 16 maalia. Lauantai-illan kamppailu on kiehtova, sillä Valencialla on mahdollisuus näyttää kyntensä ja maali ensimmäisellä puoliajalla suuntaan tai toiseen avaisi kamppailua merkittävästi. Overia otetaan jopa panostasolla 8/10.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute