mainos

Vihjeet & kertoimet : Southampton - Arsenal: Yli 3,0 Maalia

Ottelukeskus
16 joulukuu 2018 at 15:30 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
St. Mary's Stadium    Chris Kavanagh
Päivitetty
13
0
Viborgista kotoisin oleva Thomas Schyth on toiminut tanskalaisen yhteistyösivustomme vedonlyönti-asiantuntijana vuodesta 2016 lähtien, ja hänen suurennuslasinsa alla on ollut suurimmin brittifutis Valioliigan ja Championshipin muodossa.
Näytä lisää
Näytä vähemmän
Todennäköisyys (yli-tasan-alle) : 39-23-38%
Vedon arvo: 101,78%
Pelattavissa kertoimiin: 1,97
Osuma/Ohi: 3-2
Coolbet Lyö vetoa nyt: Coolbet

Arsenalille luvassa todellinen herkuttelupöytä?

Arsenalilta puuttuu puolustuslinjan keskeltä populaa, ja Southampton saattanee pystyä käyttämään tilaisuutensa hyväksi. Toisaalta, vaikka Southampton on pelannut viime viikkoina puolustusvoittoisesti, alkaa uusi manageriu Hasenhüttl ajamaan satavarmasti aggressiivisempaa ja aktiivisempaa pelityyliä jo joukkueen uumeniin. 

Myös Arsenal tulee siis saamaan omat paikkansa tässä ottelussa, ja tämä kausi on jo osoittanut, ettei se ujostele käyttää näitä paikkoja hyödyksi.

Vihjeen puolesta puhuu nämä seikat:

 • Arsenalin puolustuslinjassa on päällä erikoinen tilanne, sillä käytännössä joukkueen yksikään kunnon toppari ei ole otteluun lähdettäessä pelikunnossa tai pelikelpoinen.
 • Uusi Southampton-manageri Hasenhüttl haluaa, että joukkue lähtee prässäämään aktiivisemmin ylempiää. Tämä voi avata hyviä iskunpaikkoja salannopealle Arsenal-hyökkäykselle.
 • Southamptonin puolustajat ovat aika raskasjalkaisia, ja tämäkin sopinee vallan mainiosti vikkelille Arsenal-pelureille – etenkin juuri hyökkäyspään osalta.
 • Ilman monia puolustuspään pelaajiaan, Arsenal joutunee väkisinkin omaksumaan otteluun hyökkäävämmän pelisuunnitelman.
 • Myös Southamptonin takalinjoilta löytynee poissaoloja, mutta paras maalintekijä Danny Ings tekenee paluun joukkueen kokoonpanoon tässä ottelussa.
 • Arsenalin 16:sta Valioliiga-ottelusta tällä kaudella kahdeksan on mennyt yli tämän rajapyykin, ja kuudessa ottelussa on jääty tämän maalimäärän alle.

Huomioi myös nämä seikat:

 • Hasenhüttlin ensimmäisessä ottelussa Southamptonin peräsimessä tehtiin vain yksi maali – Cardiff voitti matsin 1-0-
 • Myös Arsenalin viime ottelu oli vähämaalinen nyhjäys.
 • Arsenal-puolutuksessa Koscielny on lähellä paluuta pelikentille. Ranskalaispuolustaja voikin olla pelikunnossa jo tässä ottelussa hyvällä mäihällä.
 • Vaikka Southampton pyrkinee hyökkäämään enemmän ja aktiivisemmin, ei joukkueelta löydy paljoa lahjakkuutta kunnon hyökkäysiloitteluun.

Joukkueet ja kokoonpanot:

Southampton:

Saints toki toivoo, että ykkösmaalipyssy Ings olisi jo pelikunnossa tässä ottelussa. Hän onkin ollut sivussa tositoimista jo 10. marraskuuta lähtien. Myös laitapuolustajia Soaresia ja Bertrandia toivotaan toki takaisin Southampton-kokoonpanoon, sillä Arsenal pystynee käyttämään nämä heikot laidat muutoin helpommin hyväkseen.

Arsenal:

Arsenalin kannalta suurin ongelmakohta on ottelussa keskuspuolustus, sillä ainakin Holding, Mustafi ja Sokratis ovat kaikki ottelusta sivussa. Kaksi ensimmäistä loukkaantumisten ja viimeisin korttitilin täyttymisen ja pelikiellon vuoksi. Tilanne ei siis ole tästä osin optimaalinen.

Koscielny on toki hivuttautumassa pikku hiljaa kohti pelikintoa, ja ranskalaistoppari olikin jo mukana Arsenalin U23-ottelussa. Pelikunto ei ole kuitenkaan varmasti aivan 100 prosenttinen, ja hänen heittäminen avaukseen onkin riskaabelia, sekä pelisuunnitelman että pelaajan oman terveystilan kannalta. 

Vaihtoehtoisesti Arsenal voinee peluuttaa myös Monrealia tai Lichtesteineria puolustuksessa keskustassa, vaikkakin molemmat ovat täysin luontaisia laitapakkeja. Elneny voinee myös pelata alakerrassa pohjalla, mutta tällä paikalla miestä ei ole nähty vielä kertaakaan tämän kauden aikana. Kysymysmerkkejä siis riittää tästä osin.

Unai Emeryllä riittää siis Arsenal-peräsimessä pohdittavaa tämän kamppailun kynnyksellä.

 • Innovatiivinen vedonlyöntialusta
 • Loistavat kertoimet
 • Hulppeat vedonlyöntibonukset ja -kampanjat

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute