mainos

Southampton - Brentford: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä

Ottelukeskus
11 tammikuu 2022 at 21:45 - Jalkapallo, England - Valioliiga
St. Mary's Stadium    Stuart Attwell
10 tammi 2022 at 19:23 (Päivitetty 11 tammi 2022 at 23:40) 10/01
5
0

Sekä Southampton että Brentford onnistuvat maalinteossa tiistain Valioliigaottelussa

Mahdollisuus: 62%
Vedon arvo: 108,50%
Pelattavissa kertoimiin: 1,61
Osuma/Ohi: 4-1
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Tasapelikierteeseen ajautunut Southampton tarvitsisi voittoja, mutta helpolla se ei sarjanousijaa vastaan tule.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Southamptonin edellisistä viidestä Valioliigan kotiottelusta 4/5 olleet BTTS-tasapelejä
  • Brentford on onnistunut maalinteossa kuudessa edellistä kahdeksasta Valioliigan vierasottelustaan
  • Kummankin ryhmän otteet ovat olleet epätasaisia ja puolustaminen kaikkea muuta kuin varmaa
Kertoimien markkinat kuvaus

Markkina antaa Southamptonin ja Brentfordin väliselle BTTS-valinnalle käsittämättömän kertoimen. Täysin eri mieltä olevana tarjoukseen tartutaan kaksin käsin.

Southampton on ollut Valioliigakauden arvoituksia. Ajoittain joukkue pelaa erinomaista jalkapalloa ja kykenee luomaan uhkaa erityisesti erikoistilanteiden kautta. Jopa selkeissä vierastappioissa Ralph Hasenhuttlin miehistö on kyennyt kehittämään vahvoja jaksoja ja kotonaan Saints purjehtii kuuden ottelun tappiottomassa putkessa. Tuloksia katsottaessa aukeaa kuitenkin erittäin nopeasti Southamptonin kauden eräs suurista dilemmoista: taipumus tasapeleihin. Joukkue on päätynyt kotonaan pistejakoon peräti kuudesti ja koko kauden mittakaavassakin 9 tasapeliä 19 ottelusta on sarjan kärkikirjaus. On päivänselvää, että Hasenhuttl kaipaa voittoja jottei etelärannikolla tarvitse vilkuilla hermostuneena sarjataulukon häntäpäätä kohti kevään edetessä.

Brentford ei ole tullut Valioliigaan nöyristelemään. Thomas Frankin johdolla Brentford on ottanut sarjataulukossa sijan 12, joka on itse asiassa kaksi sijaa tiistain isäntää paremmin. Pisteet eivät ole tulleet sarjanousijoille usein niin tyypilliseen tapaan enimmäkseen kotiotteluista, vaan Bees on kyennyt napsimaan voittoja ja pisteitä varsin kelvollisesti myös vieraissa. Brentford on sarjan 10. paras vierasjoukkue ja Frankin miehet ovat onnistuneet maalinteossa vieraskentillä 9 ottelussa kaikkiaan 11 kertaa.

Southamptonin ja Brentfordin välinen kamppailu on ennalta arvioituna kiintoisaa keskikastin jalkapalloa, jossa molempien onnistuminen maalinteossa maksaa erittäin mainiosti. Isäntien tasapeliherkkyys tekee BTTS:stä erittäin houkuttelevan ja sitä poimitaankin lapulle kaikkiaan 8,5/10 panoskoolla.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute