mainos

Southampton - Leeds United: Yli 2,5 Maalia - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
13 elokuu 2022 at 17:00 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
St. Mary's Stadium    Tony Harrington
12 elo 2022 at 13:57 (Päivitetty 13 elo 2022 at 18:57) 12/08
5
0

Englannin etelärannikolla vietetään maalitalkoita

Todennäköisyys (yli-alle): 61-39%
Vedon arvo: 109,19%
Pelattavissa kertoimiin: 1,64
Osuma/Ohi: 2-2
Betfair Sportsbook Lyö vetoa nyt: Betfair Sportsbook
Kahden ailahtelevan ja puolustuksen osalta epävarman joukkueen kohtaamisessa maalimäärän odotusarvo on korkea.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Kummankin joukkueen avausotteluissa nähtiin btts+over
  • Southamptonin puolustus näytti Tottenhamia vastaan karmealta
  • Leedsillä on potentiaalia hyökkäyssuuntaan
Kertoimien markkinat kuvaus

Ottelun maalimäärän odotusarvo on markkinoilla hyvin outo. Overin saama etu on lähes max bet -tasoa.

Southampton aloitti kauden Tottenhamin vieraana. Joukkueen kaikki kaikessa, erikoistilannespesialisti James Ward-Prowse vei Saintsin johtoon mutta tämän jälkeen kentällä oli vain yksi joukkue. Tottenham murjoi Saintsia miten tahtoi, eivätkä loppulukemat 4-1 jätä tilaa spekuloinneille. Southamptonin pelaaminen näytti huolestuttavan paljon samalta kuin viime kaudella, jolloin joukkue ajautui putoamiskamppailuun. Puolustus on Ralph Hasenhüttlin ryhmän murheenkryyni, mutta toisaalta lauantain kaltaisissa kamppailuissa Southampton kykenee luomaan maaliodottamaa. Kotiottelut Leedsin kaltaisia joukkueita vastaan ovat juuri niitä, joissa Sotonin tulee tehdä tulosta mikäli kaudesta halutaan saada irti jotain positiivista.

Leeds United pelaa nyt ensimmäistä täyttä kauttaan USA:laisen Jesse Marschin alaisuudessa. Red Bullin valmentajapolun läpi kulkeneen Marschin aiemmissa pesteissä joukkueiden ottelut ovat olleet erittäin runsasmaalisia. Tämä johtuu luonnollisesti osittain pelaajapolusta, jossa nuoria pelaajia koulitaan riskienkin uhalla kohti ehdotonta huippua. RB Leipzigin ruorista Leedsiin hypänneen Marschin ensimmäinen tehtävä oli pitää Leeds sarjassa, joka onnistui lopulta hiuksenhienolla marginaalilla. Kesällä joukkueesta lähti Englannin maajoukkuemies Kalvin Phillips, kun Manchester City haki leveyttä keskikenttänsä pohjalle. Siirto tekee Leedsistä entistä haavoittuvamman puolustussuuntaan, sillä Phillipsin rooli tasapainottavana pelaajana oli valtava. Sarja-avauksessa Leeds osoitti luonnetta noustessaan Wolverhamptonia vastaan tappioasemasta voittoon, joten Marschin miehet lähtevät etelärannikolle hyvässä hengessä. 

Ottelun merkitys voi olla koko kauden mittakaavassa lopulta hyvinkin merkittävä, mutta tässä vaiheessa lauantain mittelö näyttäytyy potentiaalisesti runsasmaalisena. Overin saama kerroin on hurja, joten se napataan lapulle välittömästi. Perusteltu vetovihje otteluun Southampton vs Leeds United on yli 2,5 maalia ja panostaso 9/10.

  • Uskomaton pelikohdevalikoima
  • Huippuluokan kertoimet monissa lajeissa
  • 20€ bonusta veikkaukseen

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute