mainos

Vihjeet & kertoimet : Sporting CP - Eintracht Frankfurt: Yli 2,5 Maalia

Ottelukeskus
1 marraskuu 2022 at 22:00 - Jalkapallo, Eurooppa - Mestarien liiga
Estadio Jose Alvalade    Slavko Vinčić
Päivitetty
8
0
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Päästä päähän päätöskierroksella

Todennäköisyys (yli-alle): 60-40%
Vedon arvo: 106,80%
Pelattavissa kertoimiin: 1,67
Osuma/Ohi: 1-2
Betfair Sportsbook Lyö vetoa nyt: Betfair Sportsbook
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Sporting CP vs Eintracht Frankfurt!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Molempien hyökkäyspään uhka on hyvällä tasolla
  • Tappio pudottaisi kumman tahansa jatkosta
  • Yksikin maali avaa hanat puolin ja toisin
Kertoimien markkinat kuvaus

Ottelun tärkeys on hurjaa luokkaa ja overin kerroin nousee niin, että rajakerroin ylittyy.

Lissabonin illassa purraan kynsiä puolin ja toisin, kun tasapisteissä olevat Sporting ja hallitseva Eurooppa-liigan voittaja Eintracht Frankfurt iskevät yhteen tavoitellessaan paikkaa Mestarien liigan pudotuspeleissä. Ruben Amorim johdattaa isännät lohkon päätöskamppailuun lohkokakkosena, mutta saksalaisvieraat kolkuttelevat aivan tuntumassa. Ottelun panos on selkeä: voittaja menee joka tapauksessa jatkoon ja tasapelillä jäädään jännittämään ottelun Marseille - Tottenham tulosta.

Voitettuaan kaksi ensimmäistä lohkovaiheen otteluaan Sporting on lipsunut sekä puolustuspäässä että kurin osalta. Otteluissa Marseillea vastaan Sportingin pelaaja katseli punaista korttia peräti kolmeen otteeseen. Tottenhamin vieraana napattu piste pitää lissabonilaiset jatkopaikassa kiinni, mutta täpärimmällä mahdollisella marginaalilla. Vire puolustuspäässä ei ole ollut järin vahva, sillä edellisissä yhdeksässä ottelussa kaikissa kilpailuissa joukkue ei ole onnistunut pitämään maaliaan puhtaana kertaakaan. Kaikki on kuitenkin yhä joukkueen omissa käsissä, sillä voitto vie Sportingin jatkopeleihin ja kotiyleisön raivoisalla tuella on taatusti valtava merkitys asiassa.

Eintracht Frankfurt tarrasi kiinni oljenkorteensa kotivoitolla Marseillesta. Maalintekovireensä löytäneellä Oliver Glasnerin on kaikki mahdollisuudet napata jatkopaikka, etenkin isäntien alakerran ollessa varsin epävakaassa tilassa. Vieraiden kamppailut ovat olleet viime aikoina laajemminkin maalirikkaita, sillä 2,5 maalin raja on rikkoutunut kuudessa edellisistä seitsemästä kamppailusta. Lähtökohtien ollessa tasaiset ja yhden maalin muuttaessa dynamiikan täysin puolin ja toisin, kahden runsasmaalisen joukkueen kamppailussa overin saama kerroin on tätä taustaa vasten todella suuri. Runsasmaalisuus maistuu pelikohteena jopa erinomaisesti.

Perusteltu vetovihje otteluun Sporting CP - Eintracht Frankfurt on yli 2,5 maalia ja panostaso vihjeelle 7/10.

  • Uskomaton pelikohdevalikoima
  • Huippuluokan kertoimet monissa lajeissa
  • 20€ bonusta veikkaukseen

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute