mainos

SSC Napoli - Spezia: (AH: -1,5) 1

Ottelukeskus
22 joulukuu 2021 at 21:45 - Jalkapallo, Italia - Serie A
Diego Armando Maradona    Luca Massimi
22 joulu 2021 at 16:08 (Päivitetty 22 joulu 2021 at 23:43) 22/12
5
0

Napoli kääntää kotivoiton myötä itsensä jälleen mestaruusjunan kyytiin

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 62-0-38%
Vedon arvo: 107,26%
Pelattavissa kertoimiin: 1,61
Osuma/Ohi: 0-1
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Napolin tärkeä vierasvoitto Milanosta nosti Partenopein jälleen mukaan kamppailuun Scudettosta.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Napolilla alla henkeä nostattanut kärkipään kamppailun voitto
  • Spezia napannut kaksi pistettä kuudesta ottelusta
  • Viimeinen ottelu ennen joulutaukoa, ei tarvetta säästellä
Kertoimien markkinat kuvaus

Napolin ja Spezian välinen tasoero on niin valtava, että isäntien tähtien poissaoloista huolimatta vähintään kahden maalin kotivoitolle saa mainiosti arvoa.

Napoli oli viikonloppuna kovan paikan edessä, kun San Sirolla vastaan asteli AC Milan. Useiden tähtipelaajien puuttumisesta huolimatta Luciano Spallettin joukot kävivät hakemassa arvokkaan vierasvoiton lukemin 0-1. Voitto nosti Napolin sarjakakkoseksi ennen keskiviikkoa, mutta neljän pisteen karkumatkalla olevalle Interille ei parane antaa löysää Spezian kaltaisia ryhmittymiä vastaan.

Napolin loukkaantumiskierre on ollut syvä ja laaja. Useat huippunimet ovat olleet sivussa jo pidemmän aikaa, mutta korona tuli näyttelemään omaa osuuttaan myös Partenopein riveissä. Joukkueen kapteeni Lorenzo Insigne on kärsinyt erilaisista loukkaantumisista viime aikoina, mutta nyt miestä ei nähdä johtamassa joukkojaan koronan vuoksi. Laatua löytyy silti edelleen laajalla rintamalla ja keskikentän poissaolijoita on nähty palaamassa takaisin riveihin. 

Spezian vastustajien lista on ollut edellisten seitsemän ottelun aikana kaikissa kilpailuissa kovaa luettavaa. Atalanta, Inter, AS Roma ja Sassuolo eivät paini samassa sarjassa La Spezian kanssa, eivätkä ligurialaiset ole Napolinkaan painoluokkaa. Edelliset seitsemän kamppailua ovat tuoneet tullessaan viisi tappiota ja kaksi tasapeliä, eikä maalinteko ole ollut silkkaa ilakointia. Empolia vastaan vastustajan tekemä oma maali päätti lähes 300 minuutin maalittoman jakson, eikä ongelmia vähennä viime kauden ykköspyssy M'Bala Nzolan temppuilu. Manageri Thiago Motta laittoi miehen hetkeksi syrjään kurinpidollisten ongelmien vuoksi ja viime ottelussa Angolan maajoukkuekärki protestoi voimakkaasti vaihtoon joutumistaan. Onkin todennäköistä, että Spezia hakee muita optioita kärkipäähän.

Napolin kotivoitosta on vaikea nähdä muodostuvan murskajaisia, mutta isäntien pelin perusrakenne pitänee vieraat niin hyvin pois ykkösluokan maalipaikoilta että kaksikin maalia riittää vedon osumiseen. Enempäänkin on mahdollisuuksia, joten Napolin kotivoittoa ostetaan arvolla 6,5/10.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute