mainos

Watford - Burnley: 2 - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
30 huhtikuu 2022 at 17:00 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Vicarage Road Stadium    Craig Pawson
29 huhti 2022 at 11:28 (Päivitetty 30 huhti 2022 at 18:52) 29/04
6
0

Burnleyn pelastautumistalkoot Valioliigan häntäpäässä jatkuvat. Lauantaina edessä on valtava ottelu.

Todennäköisyys (1-X-2): 28-34-38%
Vedon arvo: 104,50%
Pelattavissa kertoimiin: 2,63
Osuma/Ohi: 1-2
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Pääseekö hyvässä vireessä oleva Burnley tänä viikonloppuna hieman karkuun Evertonilta?
Vihjeen puolesta puhuu
  • Burnley on saalistanut viidestä edellisestä ottelustaan 10 pistettä
  • Watford on voittanut vuoden 2022 puolella vain kaksi ottelua ja hävinnyt neljä edellistä kamppailuaan
  • Motivaatioetu on vierailla
Kertoimien markkinat kuvaus

Burnleyn vierasvoiton kerrointa on nostettu viikon aikana aivan liikaa. Watford lasketaan jo niukaksi ennakkosuosikiksi ja Burnleyn vierasvoitto ylittää rajakertoimen riittävällä tasolla.

Lauantai-iltapäivänä Watfordin kotistadionilla Turf Moorilla pelataan isoista asioista. Isäntäjoukkue on todella syvällä putoamiskurimuksessa, vaikkei Roy Hodgsonin ryhmä tyystin tuomittu olekaan. Sijalla 19 Hornets on viisi kierrosta ennen sarjan päätöstä yhdeksän pisteen päässä säilymisestä. Viivan päällä oleva joukkue on nimenomaan Burnley, joten isäntäjoukkueella on lauantaina käytössään viimeinen oljenkorsi. Käytännössä vain voitto kelpaa, sillä tasapelilläkin olo jäisi kovin tukalaksi.

Burnley shokeerasi monet erottamalla seuraan jo lähes synonyyminä liitetyn manageri Sean Dychen kesken kauden. Clarets on kuitenkin saanut tämän jälkeen kasaan putken erinomaisia tuloksia ja sen asema kuntopuntarissa nousee kohisten. Burnley on napannut viidestä edellistä ottelustaan kymmenen pistettä ja lauantaina sillä on mahdollisuus tehdä viivan alapuolelle valahtaneen Evertonin asema todella tukalaksi. Vieraskentillä Burnley ei tosin ole ollut kummoinen tekijä, sillä tällä Valioliigakaudella tilillä on vasta yksi vierasvoitto. Toisaalta kolmesta edellisestä vieraskamppailusta Watfordin vieraana saldona on kaksi voittoa ja yksi tasapeli.

Burnleyn kautta on jäljellä viiden ottelun verran. Viivan alapuolella vaanii Everton, joka on kahden pisteen päässä mutta ottelun vähemmän pelanneena. Kamppailu tulee venymään aivan kalkkiviivoille ja mukaan pyrkii myös Watford. Isäntien on haettava voittoa riskilläkin ja vaikkei Burnleyn tekeminen ole vieläkään varsinaisesta sexy footballia, tulosta syntyy. Vieraiden tekemisestä paistaa tällä hetkellä oikeanlainen rohkeus ja röyhkeys, heittäytyminen ja halu uusia sarjapaikka ilman pelaamisen lamaannuttavaa pelkoa. Joukkueiden kuntokäyrät osoittavat eri suuntiin, vaikkakin Watfordin ohjelma on ollut viime aikoina vaikea. Burnleyn itseluottamus on kuitenkin aivan toista tasoa ja vierasvoitto makoisa tarjous.

Perusteltu vetovihje otteluun Watford vs Burnley on vierasvoitto panostasolla 4,5/10.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute