mainos

Watford - Tottenham Hotspur: 2

Ottelukeskus
1 tammikuu 2022 at 17:00 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Vicarage Road Stadium    Robert Jones
31 joulu 2021 at 17:04 (Päivitetty 1 tammi 2022 at 18:59) 31/12
2
0

Vielä epätasaisesti suorittava Tottenham hakee vierasvoiton Vicarage Roadilta

Todennäköisyys (1-X-2): 16-19-65%
Vedon arvo: 105,30%
Pelattavissa kertoimiin: 1,54
Osuma/Ohi: 0-1
888sport Lyö vetoa nyt: 888sport
Antonio Conten alaisuudessa vielä epätasaisesti, mutta selkeästi paremmin esiintynyt Tottenham nousee kilpailuun UCL-paikoista.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Watfordilla viiden ottelun tappioputki, edellisistä kahdeksasta pelistä seitsemän tappiota
  • Tottenhamilla alla seitsemän tappiotonta liigapeliä
  • Isännillä kokoonpanomurheita
Kertoimien markkinat kuvaus

Watfordilla on kyky järjestää kotonaan ajoittain jättiyllätyksiä (lisätietoja Manchester Unitedilta) ja Tottenhan Hotspur osaa ailahdella erityisesti vieraissa, mutta vierasvoitto on näistä lähtökohdista maistuva tapaus.

Watford on luisunut myös Claudio Ranierin alaisuudessa hiljalleen kohti putoamiskamppailua. Sarjan toiseksi heikoin kotijoukkue on kerännyt vain seitsemän pistettä yhdeksästä kotiottelusta ja viiden ottelun tappioputki on vienyt Hornetsin jo sijalle 17. Myös kokoonpanohuolia riittää, sillä normaalisti Watfordin avainmiehiin kuuluvista pelaajista sivussa ovat mm. Ben Foster, Danny Rose, Ismaila Sarr sekä puolenkymmentä muuta pelaajaa. Näin ollen Ranierin optiot ovat melko vähissä, eikä ryhmän vire osoita paranemisen merkkejä.

Tottenham jäi turhauttavaan tasapeliin Southamptonin vieraana. Sille tarjottiin avaimia käteen ottelun kääntämiseksi, mutta pelin keskeneräisyys näkyi vielä kykenemättömyytenä hallita ottelua. Watfordia vastaan Spursin on kyettävä parantamaan tällä osa-alueella, sillä isännät antavat takuulla hallinnan Antonio Conten miehille. Otteitaan reilusti petranneen Harry Kanen sekä Heung-min Sonin johdolla Spurs kykenee kuitenkin rikkomaan myös matalia blokkeja, etenkin kun Lucas Moura on noussut myös lähelle parasta tasoaan.

Watfordilla on takanaan vaikea joulukuu, jossa sille tuli yli kahden viikon tauko otteluista ja tauon päätteeksi West Ham kävi murjomassa sen Vicarage Roadilla 28.12. lukemin 1-4. Ylikävely olisi pienimuotoinen yllätys, mutta Tottenham tulee poistumaan lyhyelle kotimatkalle kolmen pisteen kanssa ja vierasvoittoa napautetaan lapulle panostasolla 7/10.

  • Jättisivusto kaikilla herkuilla
  • Mittavat vedonlyöntibonukset
  • Paljon korotettuja kertoimia

Kommentit

Palaute