mainos

West Ham United - Arsenal: Yli 2,5 Maalia - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
1 toukokuu 2022 at 18:30 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
London Stadium    Mike Dean
29 huhti 2022 at 13:19 (Päivitetty 1 touko 2022 at 20:24) 29/04
5
0

Vappupäivän maalijuhlat Lontoon Olympiastadionilla

Todennäköisyys (yli-alle): 56-44%
Vedon arvo: 106,40%
Pelattavissa kertoimiin: 1,79
Osuma/Ohi: 1-2
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Eurooppa-liigassa jo välieriin asti edennyt West Ham isännöi paikkaa Mestarien liigassa jahtaavaa Arsenalia.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Arsenal on kääntänyt kelkkansa kahdella maalirikkaalla vierasvoitolla
  • West Hamin kotiotteluissa on nähty maaleja yli kolmen maalin keskiarvolla
  • Peliruuhka painaa kotijoukkueen jaloissa, mutta hyökkäyspään uhka on riittävä
Kertoimien markkinat kuvaus

West Hamin ja Arsenalin kohtaamisen panokset ovat kiistatta korkeat, mutta vähämaalisuus olisi kaikesta huolimatta yllätys. Overin kerroin on helposti kokeilemisen arvoinen.

Lontoon Olympiastadion toimii sunnuntaina näyttämönä Valioliigan kahden klassikkojoukkueen, West Hamin ja Arsenalin kohtaamiselle. Lontoolaisjoukkueet ovat kumpikin tällä hetkellä kiinni europeleihin oikeuttavilla paikoilla liigassa ja Hammers tahkoaa parhaillaan myös Eurooppa-liigan välierävaihetta Eintracht Frankfurtia vastaan. Ensimmäinen osa pelattiin torstaina Lontoossa ja Frankfurt vei vierasvoiton lukemin 1-2. Arsenalin edellinen kamppailu käytiin puolestaan 23.4., jolloin Mikel Artetan miehet kaatoivat Manchester Unitedin lukemin 3-1.

David Moyesin johdolla West Ham on kiivennyt kohti Valioliigan kärkipäätä ja kokeneetkin pelaajat ovat saaneet itsestään irti aivan uusia tehoja. Keskikentällä Declan Rice on tätä nykyä paitsi Englannin maajoukkueen vakiokalustoa, myös jotakuinkin jokaisen saarivaltakunnan suurseuran ostoslistalla. West Ham on saanut myös aluksi hieman hengettömältä tuntuneen Olympiastadionin elämään ja pitämään ääntä kotiotteluissa tavalla, joka kantaa ryhmää omalta osaltaan. Kotiottelut ovat olleet maalirikkaita, sillä 17 kotikamppailussaan Hammers on iskenyt 30 maalia ja päästänyt 22. 

Arsenal koki huhtikuun alkupuolella kaksi karmaisevaa viikkoa, jolloin keskikastin joukkueet kaatoivat Gunnersin kolmesti peräjälkeen. Suunnanmuutos tapahtui Chelsean vieraana 20.4., jolloin Arsenal kävi kovan vierasvoiton lukemin 2-4. Vain kolme päivää myöhemmin oli Manchester Unitedin vuoro kaatua, tällä kertaa Arsenalin isännöimänä loppulukemin 3-1. Gunnersin hyökkäyskalusto oli saanut myös tätä edeltäneissä otteluissa aikaan maaliodottamaa, mutta tämä ei realisoitunut koskaan maaleiksi saakka. Nyt nuoret tähdet toimittivat palloa verkon perukoille kliiniseen tyyliin, eikä peliruuhkassa tarpova West Ham pääse myöskään alakertansa osalta helpolla.

Vaikka West Hamin katseet ovat jo vähintäänkin osittain ensi viikon toisessa Frankfurt -kamppailussa, mutta Arsenalin kohtaaminen sytyttää siitä huolimatta. Hammersille on näet tärkeää saada jatkuvuutta tekemiseen sijoittumalla sarjassa myös ensi kaudella europeleihin oikeuttaville sijoille. Nyt Moyesin miehet keikkuvat sijalla 7. Takana vaanii Wolves kolmen pisteen päässä ottelun vähemmän pelanneena ja edessä taas häämöttää Manchester Unitedin selkä niin ikään kolmen pisteen päässä, ManU ottelun enemmän pelanneena. Panokset ovat siis korkeat myös isännille. Arsenal vaikuttaa käyvän kamppailun viimeisestä Mestareiden liigaan oikeuttavasta sijoituksesta verivihollistaan Tottenhamia vastaan. Joukkueiden ero on juuri nyt kaksi pistettä, joten jokaisen kamppailun merkitys on todella suuri.

Arsenalin löydettyä hyökkäyspelinsä virtauksen, on sunnuntain huippukamppailuun helppo luvata viihdyttävää peliä. Viime keväänä joukkueet kohtasivat West Hamin isännöimänä ja loppulukemat olivat 3-3. Vastaavaa ilotulitusta ei välttämättä nähdä, mutta over on hyvinkin kokeilun arvoinen. Perusteltu vetovihje otteluun West Ham vs Arsenal on yli 2,5 maalia panostasolla 6,5/10.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute