Atalanta - Fiorentina: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä

Ottelukeskus
11 syyskuu 2021 at 21:45 - Jalkapallo, Italia - Serie A
Gewiss Stadium    Valerio Marini
10 syys 2021 at 12:15 (Päivitetty 11 syys 2021 at 23:42) 10/09
7
0

Bergamon illassa nähdään maaleja isäntien hyökkäyspään poissaoloista huolimatta

Mahdollisuus: 64%
Vedon arvo: 103,04%
Pelattavissa kertoimiin: 1,56
Osuma/Ohi: 1-2
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Monipuolisesti laidoilta hyökkäävä Atalanta vastaan vahvistunut Fiorentina ja huippulupaava Dusan Vlahovic.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Atalanta Serie A:n viihdyttävin joukkue
  • Fiorentina avannut kauden Serie A:ssa kahdella BTTS+overilla
  • Vieraiden Dusan Vlahovic suuri uhka isäntien alakerralle
Kertoimien markkinat kuvaus

Atalanta on rakentanut itselleen profiilin eräänä Euroopan viihdyttävimmistä ryhmistä. Nyt sillä on poissaoloja erityisesti hyökkäyspäässä ja vieraaksi saapuu varsin laadukas Fiorentina. Molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa maistuu.

Bergamon jalkapalloylpeys Atalanta on ollut viime vuosina kuuma nimi jalkapallokansan huulilla. Gian Piero Gasperinin miehet ovat pelanneet pelotonta jalkapalloa ketä vastaan tahansa ja ottaneet kovia voittoja niin kotona kuin vieraissakin. Viime kaudella Seria A:ssa kolmanneksi sijoittunut La Dea kamppaili Interiä ja Juventusta vastaan vahvoin ottein ja selvisi myös cupin finaaliin, jossa hävisi Juventukselle. Myös tällä kaudella Atalanta on vahva tekijä, etenkin kun sen siirtopolitiikka vaikuttaa jälleen kerran onnistuneelta.

Kesällä Atalanta möi jälleen erään jalokivistään, kun Cristian Romero vaihtoi maisemaa Tottenhamiin. Noin 50 miljoonan euron siirtosummalla Atalanta hankki useita uusia pelaajia, kuten vaikkapa Hollanin liigan AZ Alkmaarin kapteenin ja keskikentän moottorin, Teun Koopmeinersin sekä Udinesen maalivahti Juan Musson. Lauantain ottelua ajatellen merkittävimmät tekijät löytyvät kuitenkin poissaolijoiden joukosta. Kolumbian maajoukkuemiehet, maalintekijöiden listoilla usein komeilevat Luis Muriel ja Duvan Zapata ovat erittäin todennäköisesti sivussa Fiorentinaa vastaan. Murielin lihasvamma pitänee miehen pois pelikentiltä aina lokakuulle saakka ja Zapatankin pelikunto on erittäin epävarma. 

Atalantalla riittää silti hyökkäyspään optioita, etenkin kun joukkueen hyökkäyspelaaminen on erittäin innovatiivista ja laitojen kautta monipuolisesti etenevää. Sillä ei ole yhtä reittiä maalille, vaan Gasperinin miehet hakevat tulosta monipuolisesti. Kahden pelatun Serie A -kamppailun jälkeen Atalantalla on kasassa neljä pistettä. Vierasvoittoa Torinosta seurasi maaliton tasapeli kotona Bolognaa vastaan. Tuossakin ottelussa Atalanta laukoi peräti 21 kertaa ja tulosta haetaan takuulla myös lauantai-illassa.

Fiorentina teki tälle kaudelle parannuksia erittäin ohueen materiaaliinsa. Hankintalistalla olivat mm. Lucas Torreira, Alvaro Odriozola sekä Matija Nastasic. Merkittävintä on silti se, kuka ei lähtenyt. Dusan Vlahovic oli siirtohuhujen kohteena pitkin kesään, mutta Viola onnistui pitämään kiinni kruununjalokivestään. 21-vuotias serbi paukutti viime kaudella kaikkiaan 21 liigamaalia ja on suurseurojen hankintalistoilla. Vlahovicin tehoja tällä kaudella puoltaa sekin, että manageriksi saapui Speziassa hyökkäysvoittoisella jalkapallolla ajoittain erittäin komeaa jälkeä tehnyt Vincenzo Italiano. Lauantaina Bergamon illassa Fiorentinalla on mahdollisuudet jopa yllätykseen ja ottelusta voi muodosta hyvinkin avoin, mutta molempien onnistuminen maalinteossa tarjoaa lähtökohtaisesti parhaan lisäarvon. Sitä ostetaan panostasolla 4/10.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute