mainos

Bayern München - Barcelona: Alle 3,5 Maalia - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
13 syyskuu 2022 at 22:00 - Jalkapallo, Eurooppa - Mestarien liiga
Allianz Arena    Danny Makkelie
13 syys 2022 at 12:17 (Päivitetty 13 syys 2022 at 23:52) 13/09
8
0

Jättiläisten kamppailu on kiehtova, mutta potentiaalisesti vähämaalinen vääntö

Todennäköisyys (yli-alle): 47-53%
Vedon arvo: 105,47%
Pelattavissa kertoimiin: 1,89
Osuma/Ohi: 2-0
Betfair Sportsbook Lyö vetoa nyt: Betfair Sportsbook
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Bayern München vs Barcelona!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Barcelonan puolustus on ollut vahvassa iskussa
  • Vähämaalinen tasapeli ei olisi huono tulos kummallekaan
  • Isäntien puolustus riittää myös Barcan hyökkäysvoiman neutralisointiin
Kertoimien markkinat kuvaus

Kahden erittäin hyökkäysvoimaisen ryhmän kohtaamisessa maalimäärän odotusarvo karkaa helposti. Undereiden arvo on nousussa.

Eräs viikon ehdottomista herkkupaloista on Bayern Münchenin ja Barcelonan kohtaaminen. Ryhmät kuuluvat jälleen maanosan ehdottomaan eliittiin ja niin Julian Nagelsmannin kuin Xavinkin yhdistelmät kamppailevat jälleen Mestarien liigan voitosta. Kausi on alkanut kummankin osalta erinomaisella tavalla ja hyökkäyspään jälki on ollut tuhoisaa. Bayernin hyökkäys on tehnyt kahdeksassa ottelussa 30 maalia ja Barcelonan maaliero kuudessa ottelussa kaikissa kilpailuissa on 20-2.

Kun vastakkain asettuvat kaksi erittäin taktisesti valmennettua ryhmää, kummankin valmistautuminen on taatusti korkealla tasolla. Sekä Bayernin että Barcan eväät riittävät eliminoimaan vastustajan vahvuuksia riittävissä määrin, sillä joukkueiden puolustukset ovat varsin organisoidussa tilassa. Vaikka joukkueista löytyy ehdotonta hyökkäyspään huipputaitoa ja pelinopeutta, ottelu ei tule olemaan pelkkää tilanteiden luomista. Maaliruisku Robert Lewandowskin paluu Müncheniin on illan suuri tarina, eikä puolalaisen onnistuminen maalinteossa olisi miehen kehonkieltä seuratessa vähintäänkin mahdollista. 3,5 maalia on silti erittäin korkea raja kahdelle näin organisoidulle joukkueelle.

Kummallakaan ryhmällä ei ole suurempia kokoonpanohuolia, joten oletusarvo on se, että huipputason yhdistelmiltä löytyy sekä kykyä pelata laadukasta pallollista peliä, myös puolustaa laadukkaasti. Kun puolustamisen rakenne on huippukunnossa puolin ja toisin ja raja on vedetty erittäin korkealle, pelivalinta kääntyy helposti maltillisten maalimäärien puoleen. Pelivalinnaksi otettava alle 3,5 maalia mahduttaa sisälleen vähämaalisten tasapelien lisäksi myös erittäin mahdolliset loppulukemat 2-1 ja 1-2, joten poimimme sen kohteen vetovalinnaksemme.

Perusteltu vetovihje otteluun Bayern München - Barcelona on alle 3,5 maalia ja vihjeen panostaso 5,5/10.

  • Uskomaton pelikohdevalikoima
  • Huippuluokan kertoimet monissa lajeissa
  • 20€ bonusta veikkaukseen

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute