mainos

Vihjeet & kertoimet : Celtic - Real Madrid: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä

Ottelukeskus
6 syyskuu 2022 at 22:00 - Jalkapallo, Eurooppa - Mestarien liiga
Celtic Park    Sandro Schärer
Päivitetty
8
0
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Kaksi täydellisellä saldolla kamppailuun lähtevää ryhmää tarjoavat avoimen ottelun

Mahdollisuus: 65%
Vedon arvo: 107,90%
Pelattavissa kertoimiin: 1,54
Osuma/Ohi: 0-3
Betfair Sportsbook Lyö vetoa nyt: Betfair Sportsbook
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Celtic vs Real Madrid
Vihjeen puolesta puhuu
  • Celtic on tehnyt seitsemässä ottelussa 29 maalia
  • Real on avannut kauden puhtailla voitoilla
  • Vieraiden verkkoon on tehty voitto-otteluissa maaleja
Kertoimien markkinat kuvaus

Markkina ottaa kantaa Real Madridin ylivoiman puolesta, mikä avaa ovea BTTS-valinnalle.

Glasgow'n kiihkeässä tiistai-illassa asettuvat vastakkain kaksi ilman pistemenetyksiä kauden avannutta joukkuetta. Celtic on aloittanut kautensa todellisella ilotuliksella, sillä Ange Postecogloun miehistö on takonut tauluun pelkkiä voittoja. Vastustajan verkko on soinut seitsemässä ottelussa peräti 29 kertaa ja viikonlopulta Celticillä on allaan moraalia huimasti nostattava voitto paikalliskilpailija Rangersista lukemin 4-0. Ibrox on valmis ottamaan vastaan hallitsevan mestarin, kun Mestarien Liigan lohkovaihe alkaa.

Satumaisen kevään pelannut Real Madrid on aloittanut kautensa isäntien tavoin maalirikkaissa merkeissä. Carlo Ancelottin miehistö on voittanut kaikki neljä otteluaan La Ligassa, mutta huomionarvoista on että jokaisessa ottelussa myös vastustaja on onnistunut maalinteossa. Alakerran esityksissä ja kenttätasapainossa on siis yhä korjaamisen varaa, mikä tietää viihdyttävää iltaa Skotlannissa. Hyökkäyssuuntaan Real kykenee horjuttamaan ketä tahansa ja nuori Aurelien Tchouameni on ottanut nopeasti paikkansa eräänä tulevaisuuden supertähdistä. Kärjessä viilettävien maalikoneiden tiedetään maailmanlaajuisesti ja Vinicius Junior on avannut kauden tavalla, joka tietää ongelmia Celticin puolustukselle.

Celtic ei tule kentälle pelkästään osallistumaan, mutta toisaalta Hoops pelaa myös tietyiltä osin talon rahoilla. Kotonaan se tulee käymään oikeissa kohdissa raivokkaasti päälle ja viemään Realilta kaiken tilan ja ajan. Jos Celtic saa tästä ottelusta mukaansa jotain, se on huikea voitto erinomaisessa vireessä olevalle laumalle. Molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa on poikkeuksellisen mainio valinta illan otteluun ja kamppailussa saatetaan nähdä lopulta runsaastikin maaleja. Todennäköisyydet ovat vahvasti vieraiden puolella ja myös btts+over on harkinnan arvoinen pelikohde. 

Perusteltu vetovihje otteluun Celtic - Real Madrid on BTTS eli Molemmat joukkueet tekevät maalin. Panostaso on 8/10.

  • Uskomaton pelikohdevalikoima
  • Huippuluokan kertoimet monissa lajeissa
  • 20€ bonusta veikkaukseen

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute