mainos

Juventus - Ajax: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä

Ottelukeskus
16 huhtikuu 2019 at 22:00 - Jalkapallo, Eurooppa - UEFA Champions League
Allianz Stadium    Clément Turpin
15 huhti 2019 at 18:03 (Päivitetty 16 huhti 2019 at 23:56) 15/04
2
0

Kvartfinale, returkamp

Mahdollisuus: 57%
Vedon arvo: 102,60%
Pelattavissa kertoimiin: 1,75
Osuma/Ohi: 1-2
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365

Mikäli Ajax mielii tästä otteluparista nyt jatkoon, on joukkueen onnistuttava Torinossa maalinteossa vähintään kertaalleen, sillä Amsterdamissa pelatussa avausottelussa tulostaululle jäi 1-1-tasalukemat. Tämän aktiivisuuden luulisi avaavan omat paikkansa molemmissa päädyissä.

Juventus on ollut pääasiassa varsin vahva kotonaan, mutta nyt torinolaisilta puuttuu Giorgio Chiellini takalinjoiltaan. Joukkue tuntui myös olevan varsin haavoittuvainen Ajaxin totaalijalkapallon kanssa jo avausottelussa.

Vihjeen puolesta puhuu:

 • Avausottelun 1-1-tuloksen jälkeen Ajaxin on onnistuttava Torinossa maalinteossa. Hollantilaisjoukkue jatkaneekin vahvaa paineistustaan hakien aina paikan tullen ratkaisuja pallon kanssa nopeiden hyökkäysten kautta.
 • Ajaxin kohdalla puhutaankin joukkueesta, joka haluaa edetä viheriöllä aktiivisesti. Esimerkki tästä nähtiin viime UCL-kierroksella, kun joukkue haki huimat 1-4-vierasvoiton Madridista. Joukkue on jäänytkin maaleitta 15 viimeisessä UCL-matsissaan vain yhden kerran.
 • Avausottelussa Ajaxilla oli Juventusta vastaan peräti 19 maalintekoyritystä, joista se onnistui saamaan 6 laukausta maalia kohti.
 • Maalipaikkoja pitäisi tulla yhtä laadukkaalla pelaamisella myös Torinossa. Juventus-keskikenttä on Canin, Pjanicin ja Matuidin myötä pallovarma ja vahva, muttei kuitenkaan kovin nopeajalkainen.
 • Samaan aikaan myös Juventus oli erittäin vaarallinen omissa vastahyökkäyksissään Amsterdamissa avauskamppailussa. Ronaldo iski joukkueen ainoan osuman puskullaan, ja Costa taasen kolisutti tolppaa.
 • Juventus säästeli viikonlopun Serie A -kierroksella Ronaldon lisäksi myös hyökkäyspään avainnimiään Mandzukicia ja Bernardeschia.
 • Juventus ei lähde peruuttelemaan kotonaan, jossa kannattajat odottavat näkevänsä viihdyttävää, ja voittavaa jalkapalloa illasta toiseen. Juventus ei olekaan jäänyt kotonaan maaleitta vielä kertaakaan tällä kaudella.
 • Torinolaisjoukkue joutuu kuitenkin pärjäämään ottelussa ilman kokenutta toppariaan Chielliniä. Ajaxin tärkeä laitapakki Tagliafico on taasen pelikiellossa.

Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • Juvelle riittää ottelusta siis myös maaliton tasapeli jatkopaikan saavuttamiseen, ja vaikkei isäntäjoukkue normaalisti kotonaan lähdekään passivoitumaan, voi tilanne tuoda toki omat mausteensa ottelun taktisille suuntauksille. Etenkin, mikäli Juventus onnistuu iskemään ottelussa avausmaalin.
 • Juventus-puolustus on myös toiminut hyvin laadukkaasti kotikentällä. Tämän kauden 16:ssa kotiottelussa Serie A:ssa joukkue on päästänyt kotonaan vain 10 maalia omiin.
  • Neljässä kotiottelussa UCL:ssä omiin on taasen mennyt vain kaksi osumaa.
 • Chiellini on toki Juventus-takalinjoilta poissa, mutta hänen paikkaajana toimiva Rugani esiintyi mallikkaasti Amsterdamissa avausottelussa. Rugani ja moni muu Juentus-pakki saikin arvokasta huilia viime Serie A -kierroksella.
 • Näyttää siltä, että Juventus-keskikenttä Can on palautumassa pelikuntoon otteluun loukkaantumisensa jälkeen. Ajaxinoikea laitapuolustaja Mazraoui on taasen käytettävissä pelikiellon päättymisen myötä.
 • Mikäli Ajax lähtee hyökkäyspuuhiin turhankin aktiivisesti, on se todella haavoittuva vastahyökkäyksille. Okei, amsterdamilaiset voittivat 1-4 Madridissa, mutta Juventus on huomattavasti paremmin organisoitu joukkue kuin Real oli tuona aikaa.
 • Ajaxin tärkeän keskikenttämiehen Frenkie de Jongin pelaaminen on epävarmaa. Hän loukkaantui viime lauantain liigaottelussa, mutta pitäisi ehtiä palaamaan pelikuntoon.
 • Ajax säästelikin viime liiga-kierroksella vain keskikenttämies Schöneä, joten väsymystä saattaa olla jaloissa.
  • Ajax toki voitti ottelun näytöstyyliin maalein 6-2, joten kyseessä ei ollut kuluttavin mahdollinen ottelu.

Kertoimet:

Markkinatoppi on vihjeen kohteeseen juuri nyt 1.80, ja tämä kerroin löytyykin monilta eri vedonlyöntiyhtiöiltä. Bet365:n lisäksi samainen kerroinlukema onkin pelattavissa myös Betfairilla, Coolbetilla, ComeOnilla, NetBetillä, 10Betillä ja SportingBetillä.

Over 2.5 maalia voisi olla myös pätevä pelivalinta tähän otteluun (1.84 Coolbet), mutta omissa papereissani BTS-kyllä -kohteen toteutuminen on todennäköisempää. Riskiä toki löytyy sille, että Juventus onnistuu käärimään ottelun taskuunsa nollapelillä, mutta Ajax on kuitenkin näyttänyt jo, että se pystyy tanssittamaan näitä isoja goljatteja myös vieraissa. Tämähän nähtiin Madridin ohella myös lohkovaiheessa Bayernissa.

Joukkueet, kokoonpanot ja poissaolot:

Juventus-leiristä Chiellinin ja Canin ohella myös Khediran ja Costan pelaaminen on ottelussa epävarmaa. Cuadradolla ei taasen ole pelilupaa UCL-kentille, joten häntä ei kentällä ottelussa ainakaan nähdä.

Ajaxilta on varmasti sivussa laitapakki Tagliafico sekä pitkäaikaispotilas Eiting (keskikenttä). De Jongin pelaaminen on taasen epävarmaa.

Missaa seuraavan ottelun, mikäli saa varoituksen ottelussa:
Juventus: Bernardeschi, Matuidi 
Ajax: Blind, the Young, the Lighthouse, Schöne, van de Beek, Ziyech

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Juventus: 4-3-3: Szczesny - Cancelo, Bonucci, Rugani, Alex Sandro - Can, Pjanic, Matuidi - Bernardeschi, Mandzukic, Cristiano Ronaldo

Ajax: 4-2-3-1: Onana - Mazraoui, de Ligt, Blind, Veltman - Clean, de Jong - Neres, van de Beek, Ziyech - Tadic

 • Hulppea pelikohde-valikoima
 • Huippuluokan kertoimet
 • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute