Leicester City - Manchester City: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
29 lokakuu 2022 at 14:30 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
King Power Stadium    Robert Jones
28 loka 2022 at 12:31 (Päivitetty 29 loka 2022 at 16:21) 28/10
14
0

Osumia lauantain lounasaikaan

Mahdollisuus: 60%
Vedon arvo: 106,20%
Pelattavissa kertoimiin: 1,67
Osuma/Ohi: 0-1
EnergyBet Lyö vetoa nyt: EnergyBet
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Leicester City - Manchester City
Vihjeen puolesta puhuu
  • Leicesterin vire on noususuhdanteinen
  • Manchester City on viikon nollapelistään huolimatta hyökkäyspäässä huikean tehokas
  • Joukkueiden kohtaamiset ovat tarjonneet viihdettä viime vuosina
Kertoimien markkinat kuvaus

Leicesterin vaisu alkukausi näkyy erityisesti BTTS-kertoimessa, joka ylittää rajakertoimen mukavasti.

Viikonlopun Valioliigakierroksen avaa Leicester Cityn ja Manchester Cityn välinen mittelö. Brendan Rodgersin suojattien alkukausi on ollut kaikkea muuta kuin menestys ja Rodgersin potkuilla on spekuloitu pitkin alkukautta. Nyt suupielet ovat kuitenkin kääntyneet ylöspäin, sillä edellisistä viidestä ottelusta saldona on ollut kolme voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio. Kahdessa edellisessä ottelussaan Foxes on kaatanut Wolverhamptonin sekä Leedsin yhteismaalein 6-0. Sarjasijoitus on edelleen putoamisviivan tuntumassa, mutta Leicesterin laatu riittää huomattavan paljon pidemmälle. 

Manchester City vieraili Dortmundin luona Mestarien liigan ottelussa, jossa Cityllä ei ollut enää panosta jatkopaikan kannalta. Maalittomaan tasapeliin päättyneen ottelun suurin puheenaihe olikin jälkikäteen Erling Braut Haalandin kokema väsymys, sairastelu sekä jalkavamma, jonka johdosta miehen pelaaminen viikonloppuna on vielä joissain määrin epävarmaa. Norjalainen poistui puoliajalla lääkäreiden arvioitavaksi. Pelaapa Haaland tai ei, Pep Guardiolan käytettävissä on edelleen hurja valikoima hyökkäyspään variaatioita ja maalintekoon ottelusta toiseen kykeneviä yksilöitä. Vaikka isännät ovatkin saaneet tilkittyä alkukaudesta valtoimenaan vuotanutta alakertaansa, Citizens tulee luomaan tuttuun tapaan suuren määrän maaliodottamaa. 

Vaikka Manchester Cityn vierasottelut ovat olleet eri maata kotiotteluiden kanssa, odotettavissa on paitsi vieraille potentiaalisesti hankala kamppailu, myös erittäin energinen ottelu. Leicester tietää, että sillä on nousuvireensä turvin nyt varsin hyvä mahdollisuus iskeä Sky Bluesin kimppuun ja ottaa kenties ottelusta jotain itselleen. Vaikka vieraat ottaisivatkin voiton, Rodgersin miesten ja jälleen huippukuntoa lähestyvän Jamie Vardyn mahdollisuudet iskeä vähintään yksi osuma ovat suuremmat kuin kerroin antaa olettaa.

Perusteltu vetovihje otteluun Leicester City - Manchester City on Molemmat joukkueet tekevät maalin. Panostaso vihjeelle on 6/10.

  • Palkittu pelialan brändi
  • Tyylikäs sivusto
  • Jatkuvia veikkaus -tarjouksia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute