" " " "" "

Leicester City - Manchester United: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä

Ottelukeskus
16 lokakuu 2021 at 17:00 - Jalkapallo, England - Valioliiga
King Power Stadium    Craig Pawson
14 loka 2021 at 16:44 (Päivitetty 16 loka 2021 at 18:56) 14/10
3
0
Mahdollisuus: 64%
Vedon arvo: 104,32%
Pelattavissa kertoimiin: 1,56
Osuma/Ohi: 4-2
NordicBet Lyö vetoa nyt: NordicBet
Europelien ruuhkaan totutteleva isäntäjoukkue Leicester pyrkii hyödyntämään vierasjoukkue Manchester Unitedin alakerran poissaolot Valioliigan huippuottelussa.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Unitedin puolustuksessa tärkeitä poissaoloja
  • Leicester osunut vähintään kerran 6/7 Valioliigaottelussa
  • ManU tehnyt maalin 4/4 vierasottelussaan kaikissa kilpailuissa
Kertoimien markkinat kuvaus

Lauantain Valioliigan huippuottelut jatkuvat Leicesterin ja Manchester Unitedin kohdatessa. Maalintekoon kaikissa olosuhteissa kykenevien joukkueiden kohtaamisessa puolustuksen poissaolot tekevät BTTS-kohteen erityisen houkuttelevaksi.

Lauantaina klo 17 King Power Stadiumilla nähdään äärimmäisen mielenkiintoinen kohtaaminen, kun Ole Gunnar Solskjaer marssittaa Punaiset paholaisensa kohtaamaan laadukkaan isäntäjoukkueen. Maaottelutauko ja ensi viikolla tulossa olevat europelit antavat kummankin ryhmän tekemiseen oman värinsä, mutta viihdearvo on lähtökohtaisesti korkealla.

Leicesterin alkukausi on sujunut alakanttiin. Seitsemän Valioliigaottelun jälkeen Brendan Rogersin ryhmällä on kasassa vasta kaksi voittoa ja kahdeksan sarjapistettä. Myöskään Eurooppa-liiga ei ole alkanut ruusuisesti, sillä kahden ottelun jälkeen Ketuilla on plakkarissa vasta yksi piste. Vaarallisuutta isänniltä silti löytyy, eikä yksikään Valioliigan joukkue lähde Leicesteristä helppo voitto takataskussaan. Vaisusta alkukaudesta huolimatta Leicester on ollut jälleen kerran hyökkäyssuuntaan vaarallinen ryhmä. Foxes on pelannut kaikissa kilpailuissa kymmenen ottelua ja jäänyt maaleitta vain kahdesti. Omissa on vastaavasti soinut turhan tiheään tahtiin, sillä Leicesteriä ovat kurittaneet kahdella maalilla mm. Crystal Palace, Burnley sekä Brighton. 

Manchester United oli ennen maaottelutaukoa tiukoilla ottelusta toiseen, mutta onnistui raapimaan huipputärkeitä pisteitä pitkälti Cristiano Ronaldon ratkaisuvoiman ansiosta. Lauantain ottelussa United tarvitsee toden teolla apua hyökkäyspään tekemisessään, sillä toppariosastolta on varmasti sivussa kesän huippuhankinta Raphael Varane. Harry Maguiren terveystilanne näyttää mahdollistavan miehen paluun avauskokoonpanoon, mutta pelituntuma ei ole missään nimessä paras mahdollinen. Fred ja Edinson Cavani palaavat lauantain ottelua ajatellen maaotteluista liian myöhään, mutta Unitedin kokoonpanosta löytyy toki edelleen valtavasti leveyttä. 

Kumpikin joukkue pelaa ensi viikolla todella tärkeän ottelun eurokentillä, mutta tätä ennen jaossa on huipputärkeitä pisteitä. United on ollut viime aikoina tasapeliherkkä joukkue, joten otamme pelivalinnaksi myös todennäköisen lopputuloksen 1-1 mahdollistavan BTTS-valinnan. Panoskoko molempien onnistumiselle maalinteossa on 4,5/10.

  • Yksi parhaimmista vedonlyöntisivustoista
  • Hyvä kerroin- ja kohdetarjonta
  • Mahtava vedonlyöntibonus

Kommentit

Palaute