mainos

Liverpool - Villarreal: Alle 2,5 Maalia - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
27 huhtikuu 2022 at 22:00 - Jalkapallo, Eurooppa - Mestarien liiga
Anfield    Szymon Marciniak
26 huhti 2022 at 21:13 (Päivitetty 27 huhti 2022 at 23:50) 26/04
11
0

Välierien varovainen avaus Anfieldilla

Todennäköisyys (yli-alle): 53-47%
Vedon arvo: 108,10%
Pelattavissa kertoimiin: 2,13
Osuma/Ohi: 2-0
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Mestarien Liigan superyllättäjä Villarreal hakee jälleen erästä suuryllätystä, eikä Liverpool pääse kotonaankaan missään nimessä helpolla.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Liverpoolin otteluruuhka alkaa näkyä joukkueen otteissa
  • Villarrealin huipputärkeä kärki Gerard Moreno kärsii lihasvammasta
  • Liverpool valinnee keskikentälleen kokemusta suurista otteluista omaavan, hieman puolustavamman kolmikon
Kertoimien markkinat kuvaus

Liverpoolin ottelut ovat olleet kauden aikana usein maalirikkaita. Markkina on putoamassa joukkueen näyttävän pelityylin ansaan, sillä asetelma Villarrealia vastaan on kaukana maalijuhliin päättyneistä iloitteluista.

Liverpool ja Villarreal pelaavat Mestarien Liigan välieriparinsa avausottelun keskiviikkoiltana legendaarisella Anfieldilla. Ennakkoon vieraille ei anneta paljoakaan mahdollisuuksia, mutta Unai Emeryn kipparoima Keltainen Sukellusvene on ohittanut jo tähän mennessä valtavia esteitä. Atalanta, Juventus, Bayern München, kaikki näistä suurseuroista ovat saaneet nöyrtyä noin Salon kokoisen kaupungin edustusmiehistön raivatessa tiensä aina välierävaiheeseen asti. Ennen muuta on käynyt ilmi, että Villarrealin miehistö on muokkautuvaa sorttia ja kykenee toteuttamaan managerinsa luomaa ottelukohtaista taktiikkaa korkealla prosentilla. Cup-kilpailut ovat juuri se osa-alue, jolla Emery on näyttänyt kyntensä useaan kertaan ja juuri nyt Villarreal on todella vahva.

Liverpool jahtaa edelleen peräti neljää pokaalia lähes täysin terveellä ryhmällä. Ainoastaan hyökkäyksen monitoimimies Roberto Firmino on sivussa keskiviikkona, mutta Jürgen Kloppilla riittää yhä huippulaadukkaita optioita hyökkäyspäähän. On päivänselvää, ettei Villarreal halua lähteä vieraissa maalintekokilpailuun ja mikäli vieraat onnistuvat syömään Liverpoolin alkurynnistyksestä terävimmän kärjen pois, ottelu voi edetä pitkäänkin maalittomana. Poolin taitotaso riittää avaamaan myös matalat blokit ja onkin mielenkiintoista nähdä, valitseeko Klopp keskikenttämiehityksensä tätä ajatellen. Mikäli joukkueen kapteeni Jordan Henderson nousee jälleen avaukseen, on keskikentän trio Henderson-Fabinho-Thiago taattua laatua täynnä kokemusta suurista otteluista. Samanaikaisesti kolmikosta puuttuu selkeästi linkin keskikentän ja hyökkäyksen välille luova pelaaja. Naby Keita on toimittanut tuon paikan pelaajan virkaa viime liigaotteluissa, mutta Hendersonin johtajuus ja kyky ohjata peliä oikeille alueille nousee arvoonsa korkean profiilin otteluissa.

Villarrealin riveistä puuttuu joukkueen ykköstykki, maajoukkuerinkiin kuuluva kärkimies Gerard Moreno. Vieraat olisivat erittäin tyytyväisiä vähämaaliseen otteluun, eikä myöskään Kloppin tapoihin kuulu hakea avausosan kotivoittoa suurella riskillä. Liverpoolin voittaessa Mestarien liigan 2019 se mm. pelasi pudotuspelivaiheessa ensin tasan Bayern Münchenin kanssa ennen jatkopaikan hakemista vieraissa. Isännät ovat suosikkeja, mutta vähämaalisuus maksaa keskiviikkona erinomaisesti. Perusteltu vetovihje otteluun Liverpool vs Villarreal on alle 2,5 maalia panostasolla 8/10.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute