Marseille - Tottenham Hotspur: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
1 marraskuu 2022 at 22:00 - Jalkapallo, Eurooppa - Mestarien liiga
Stade Orange Velodrome    Szymon Marciniak
31 loka 2022 at 14:41 (Päivitetty 2 marras 2022 at 00:00) 31/10
15
0

Suurten panosten ottelussa maalihanojen on auettava

Mahdollisuus: 65%
Vedon arvo: 107,25%
Pelattavissa kertoimiin: 1,54
Osuma/Ohi: 1-2
EnergyBet Lyö vetoa nyt: EnergyBet
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Marseille vs Tottenham Hotspur!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Marseille tarvitsee ottelusta voiton voidakseen päästä jatkoon
  • Tottenham on parhaimmillaan vastaiskuissa
  • Kummankaan joukkueen puolustus ei vakuuta juuri nyt
Kertoimien markkinat kuvaus

Ottelun valtava tärkeys näkyy kertoimissa. BTTS antaa hyvin arvoa.

Mestarien liigan lohko D huipentuu tiistaina huikealla tavalla. Päätöskierrokselle lähdettäessä lohkon kärjessä on Tottenham, joka luuli jo varmistaneensa jatkopaikan edellisessä ottelussaan kunnes VAR-päätös vei ratkaisun tälle viikolle. Nyt Antonio Conten miehillä on kasassa kahdeksan pistettä ja takaa-ajajien pakka on tiivis. Sporting ja Eintracht Frankfurt ovat seitsemässä pisteessä ja Marseillen pistesaalis on toistaiseksi kuusi. Tiistain ottelun kannalta asetelma tarkoittaa siis sitä, että Marseille varmistaa jatkopaikan voitolla, mutta muut tulokset eivät kelpaa sille. Tottenham taas menee jatkoon saalistamalla vähintään yhden pisteen.

Marseillen itseluottamus on ollut koetuksella viime aikoina. Igor Tudorin yhdistelmä nousi kamppailuun jatkopaikoista kahdella voitolla Sportingista, mutta edellisessä lohkovaiheen kamppailussa Frankfurt tarjosi karvasta kalkkia lukemin 2-1. Myös Ligue 1:n puolella on ollut havaittavissa alavirettä, sillä neljä edellistä kotimaan liigaottelua ovat tuoneet tullessaan vain yhden sarjapisteen. Tämä tapahtui viikonloppuna ja myös kyseisessä ottelussa itseluottamus otti takapakkia, sillä Marseille menetti kahden maalin johdon Strasbourgin vieraana viimeisen vartin aikana. 

Tottenham on vaikuttanut viime aikoina väsyneeltä ja Dejan Kulusevskin sekä Richarlisonin puuttuminen vaihtoehtojen joukosta rajoittaa ryhmän tekemistä hyökkäyspäässä. Spursin onneksi Marseillen on avattava pellit hyökkäyssuuntaan ja Tottenham iskee vastaan edelleen vahvasti. Kahden väsyneen ja puolustuspäässä haparoineen ryhmän kohtaamisessa kaikki on mahdollista, mutta vähintään yhden osuman kirjauttaminen kummallekin joukkueelle on pelikohteena erinomaista sorttia.

Perusteltu vetovihje otteluun Marseille - Tottenham on Molemmat joukkueet tekevät maalin ja panostaso vihjeelle on 7,5/10.

  • Palkittu pelialan brändi
  • Tyylikäs sivusto
  • Jatkuvia veikkaus -tarjouksia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute