Norwich City - Liverpool: (AH: -1,5) 2

Ottelukeskus
14 elokuu 2021 at 19:30 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Carrow Road    Andre Marriner
13 elo 2021 at 11:31 (Päivitetty 14 elo 2021 at 21:21) 13/08
6
0

Norwich avaa Valioliigakautensa vaikeissa olosuhteissa

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 47-0-53%
Vedon arvo: 103,88%
Pelattavissa kertoimiin: 1,89
Osuma/Ohi: 0-3
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Pukki party on palannut Valioliigaan, mutta vielä avauskierroksella Norwichin tehtävä on vaikea.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Norwichilla ongelmia koronan ja loukkaantumisten kanssa ennen kautta
  • Liverpoolin runko kasassa ja tervehtynyt
  • Kautta edeltävät tapahtumat kasvattavat perustasoeroa entisestään
Kertoimien markkinat kuvaus

Carrow Roadilla nähdään yhden kauden mittaisen tauon jälkeen jälleen Valioliigaa, mutta Norwichin ongelmat kauden alla korostavat Liverpoolin hyvin maksavaa suosikin asemaa.

Norwich City on rakentanut organisaatiotaan sekä joukkuettaan mallikkaasti. Pudottuaan Valioliigasta kauden 2019/20 päätteeksi se ei joutunut taloudellisiin ongelmiin eikä myymään tähtiään, vaan käytti sateenvarjojärjestelmän tuomat hyödyt edukseen. Norwich on myynyt avainpelaajistaan Emiliano Buendian, mutta mm. Todd Cantwell ja Teemu Pukki pukevat edelleen päälleen Canaries-paidan huhuista huolimatta. Cantwell on kärsinyt kauden alla nilkan nivelsidevammasta, mutta lienee lauantaina valmis pelaamaan ainakin osan ottelusta. 

Norwich joutui perumaan harjoitusotteluitaan kauden alla joukkueen sisällä paljastuneiden koronapositiivisten tapausten johdosta ja hiljattain myös Pukki paljasti kauteen valmistautumisen olleen rikkonainen miehen sairastettua koronan. Ainoassa Valioliigajoukkuetta vastaan pelaamassaan harjoitusottelussa Norwich oli vastaantulija Newcastlen voitettua kamppailun lukemin 3-0. Norwich saa otteluun koronasta tervehtyneitä pelaajia, mutta pelituntuma on kysymysmerkki eikä lauantain ottelu ole hienosta tapahtumasta huolimatta Daniel Farken ryhmän säilymistaiston pääotteluita.

Liverpoolin kauteen valmistautuminen on sujunut pääosin rauhallisissa merkeissä. Toistaiseksi ainoa merkittävä hankinta on ollut RB Leipzigista saapunut toppari Ibrahima Konate. Pitkään sivussa polvileikkausten jälkeen olleet Virgil van Dijk ja Joe Gomez ovat myös jo palanneet tositoimiin. Ainoa sairastuvalla oleva avainpelaaja onkin Andy Robertson, jonka harjoitusottelussa saama nilkan nivelsidevamma pitää skotin sivussa muutaman viikon ajan. Kreikkalainen Kostas Tsimikas on esittänyt kauden alla mallikkaita otteita ja saanee mahdollisuutensa Robertsonin tilalla.

Keskikentällä ja hyökkäyksessä Liverpool luottaa siihen, että liigan rytmiin päässyt Thiago Alcantara ja Diogo Jota tuovat tarvittavaa tilanteiden luomiseen ja maalintekoon. Mohamed Salah kannatteli joukkuetta maaleillaan viime kaudella ja levänneestä Sadio Manésta odotetaan jälleen egyptiläisen partneria maalintekoon. Lauantaina Salah hakee ennätystä, sillä hänestä voi tulla ensimmäinen viidellä kaudella peräjälkeen avauskierroksella maalinteossa onnistunut pelaaja.

Liverpoolin pelaaminen on näyttänyt ennen kautta energiseltä ja tasapainoiselta ja se lähtee kauteen isäntiä selkeästi vahvemmista asemista. Selkeä vierasvoitto on lähtökohta ja aasialainen tasoitus -1,5 maistuu panostasolla 5/10. 

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute