mainos

Vihjeet & kertoimet : Sevilla - Manchester City: 2 (-1)

Ottelukeskus
6 syyskuu 2022 at 22:00 - Jalkapallo, Eurooppa - Mestarien liiga
Estadio R. Sanchez Pizjuan    Davide Massa
6 syys 2022 at 19:09 (Päivitetty 6 syys 2022 at 23:50) 06/09
6
0

Ärsytetty City takoo heikon Sevillan puolustuksen maanrakoon

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 21-24-55%
Vedon arvo: 106,15%
Pelattavissa kertoimiin: 1,82
Osuma/Ohi: 0-4
Betfair Sportsbook Lyö vetoa nyt: Betfair Sportsbook
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Sevilla vs Manchester City
Vihjeen puolesta puhuu
  • Sevillan puolustus on kaukana joukkueen parhaista ajoista
  • Manchester City haluaa vahvan startin kohti suurta unelmaansa
  • Ottelu tulee olemaan yhtä maalia
Kertoimien markkinat kuvaus

Joukkueiden välinen tasoero on juuri huomattavasti merkittävämpi kuin markkina antaa olettaa.

Sevilla isännöi tiistaina Mestarien Liigan lohkovaiheen avausottelussa turnauksen suurinta ennakkosuosikkia, Pep Guardiolan luotsaamaa Manchester Cityä. Kummankin ryhmän viikonloppu piti sisällään pettymyksen, sillä City joutui hallinnasta huolimatta tyytymään tasapeliin Aston Villan vieraana. Julen Lopetegui taas joutui todistamaan jopa hyvinkin odotettua lopputulemaa, kun Barcelona kävi osoittamassa kuinka heiveröinen Sevillan puolustus on juuri maanosan kärkipään joukkueita vastaan. Loppulukemat 0-3 eivät jätä selittelyille sijaa ja Sevillassa kaivataan toden teolla toppariparia Jules Kounde - Diego Carlos. Neljä ensimmäistä ottelua La Ligassa ovat tuoneet Lopeteguin miehille vain yhden sarjapisteen ja edellisvuosina jopa mestaruustaistossa nähty yhdistelmä on erityisesti puolustuksen osalta todella kaukana siitä tasosta johon on totuttu. 

Manchester City on selvinnyt säikähdyksellä jo useammasta tappioasemasta, eikä pelin rakenne ole valmis. Positiivisia merkkejä ovat kuitenkin erityisesti puolustuksen normalisoituminen ja Bernardo Silvan paluu korkealle tasolle. Cityn materiaalista löytyy leveyttä aivan eri tavalla kuin isänniltä ja ennen muuta ylöspäin pelaaminen on vähintään kahta luokkaa parempaa. Siinä missä Sevilla on osunut neljässä liigaottelussaan kolmesti, Citizens on tehtaillut kuudessa Valioliigakamppailussaan 20 osumaa! Kun vastaan asettuu erittäin heikko Sevilla, lukemat voivat revetä hyvinkin rumiksi. 

Tiistai-illan reilu vierasvoitto on maukkaimpia peli-ideoita hetkeen. Cityn materiaali, itseluottamus ja potentiaali ovat vähintään kahta luokkaa isäntien yläpuolella. Vaikka murskavoitot eivät yleensä ottaen maksakaan hyvin, Manchester City ei ole millään mittarilla mikä tahansa ryhmä. Guardiolan miehet saapuvat Sevillaan ärsytettyinä ja tulevat viimeistelemään selkeät voittolukemat. Cityn runsasnumeroinen voitto on erinomainen valinta.

Perusteltu vetovihje otteluun Sevilla vs Manchester City on City Eurooppalainen tasoitusveto -1 eli vieraiden vähintään kahden maalin voitto. Panostaso vihjeelle on 6/10.

  • Uskomaton pelikohdevalikoima
  • Huippuluokan kertoimet monissa lajeissa
  • 20€ bonusta veikkaukseen

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute