mainos

Southampton - Tottenham Hotspur: Yli 2,5 Maalia

Ottelukeskus
28 joulukuu 2021 at 17:00 - Jalkapallo, England - Valioliiga
St. Mary's Stadium    Anthony Taylor
27 joulu 2021 at 16:32 (Päivitetty 28 joulu 2021 at 18:55) 27/12
7
0

Southampton ja Tottenham laittavat maaliverkot soimaan tiistain Valioliigakamppailussa

Todennäköisyys (yli-alle): 56-44%
Vedon arvo: 106,40%
Pelattavissa kertoimiin: 1,79
Osuma/Ohi: 1-1
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Upean voiton West Hamin vieraana hakenut Southampton isännöi nosteessa olevaa Tottenhamia viihdyttävässä ottelussa.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Southampton Valioliigassa edelliset 7 ottelua over 6/7
  • Spurs kaikissa kilpailuissa edelliset 8 ottelua over 7/8
  • Peliruuhkaa nostaa virheiden mahdollisuutta ja avaa ottelua
Kertoimien markkinat kuvaus

Southamptonin ja Tottenhamin välinen ottelu on tällä hetkellä oletusarvoisesti erittäin viihdyttävä tapaus. Vieraat alkavat löytää peliään Antonio Conten alaisuudessa ja isäntien aallonpohja saattoi hyvinkin taittua viikonloppuna. Overin kerroin on erittäin maistuva, sillä molemmilta löytyy edellytyksiä jatkaa maalikarkeloita.

Southamptonin kausi näytti olevan liukumassa vahvaan alamäkeen, sillä voitot karttoivat Ralph Hassenhüttlin miehistöä kuuden ottelun ajan. Saintsin matkatessa kotonaan väkivahvan West Hamin vieraaksi monikaan ei odottanut vierailta paljoa, mutta pisteet matkasivat länsirannikolle lukemin 2-3. Edellisistä seitsemästä ottelustaan viisi vieraskentillä pelannut Southampton pääsee nyt palaamaan kotistadionilleen ja ottamaan mittaa Tottenham Hotspurista. Kotonaan St. Mary'silla Southampton on pelannut viisi ottelua tappioitta, mutta nyt vastus on kovaa kaliiberia.

Tottenhamin käyrä on vahvassa nousussa Antonio Conten tultua joukkueen ruoriin. Hetken sopeutumisvaiheen jälkeen Spurs näytti jo Liverpoolia vastaan 2-2 -tasapeliin päättyneessä ottelussa, että ryhmän hyökkäyspelaaminen on erityisesti vastaiskujen suhteen huomattavasti alkukautta vaarallisemmalla tolalla. Paljon kritiikkiä saanut Harry Kane on palaamassa huipputasolleen ja riippumatta siitä antaako Southampton pallonhallinnan Spursille vai ei, tilanteita tulee syntymään molemmissa päissä.

Rumista vierastappioista Arsenalia ja Liverpoolia vastaan Southampton osoitti jo tuolloin vaarallisuuttaan hyökkäyspäässä. West Hamia vastaan tuo vaarallisuus realisoitui osumina ja myös Spursin alakerta saa olla hereillä erityisesti erikoistilanteissa. Edellisen ottelun päätyttyä vain noin 48 tuntia ennen tiistain ottelun alkamista molemmilla joukkueilla on edessään myös rotaatiota, joskin maltillisemmin kuin monella muulla ryhmällä. Southamptonin nippu on melko terveenä ja Spurs puolestaan sai ottaa mm. Kanen vaihtoon noin tunnin kohdalla pelatessaan miesylivoimalla Crystal Palacea vastaan ottelussa, jonka se voitti 3-0.

Tiistain ottelu on lähtökohtaisesti avoin ja maalirikas tapahtuma, johon otetaan overia panostasolla 6,5/10.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute