Vedonlyöntijätti Unibet on tunnetusti yksi aktiivisimmista vedonlyöntibookkereista mitä tulee asiakkaiden aktivoimiseen erilaisilla kilpailuilla, kampanjoilla ja arvonnoilla. Koska tulevana viikonloppuna mitellään NFL-kauden kohokohta, Super Bowl LIII, niin Unibet on tottakai laittanut käyntiin useampia kampanjoita & tarjouksia, joilla voi hakea lisäjännitystä ottelun seuraamiseen ja samalla hyödyntää tarjolla olevan superkertoimen, 5€ ilmaisvedon sekä osallistua 10 000 euron käteisarvontaan!

Järjestyksessään 53. Super Bowl pelataan tulevana viikonloppuna Mercedes Benz Stadiumilla Atlantassa. Super Bowlissa kohtaavat kahden eri konferenssin, American Football Conferencen (AFC) sekä National Football Conferencen (NFC) parhaat joukkueet ja tämän vuoden konferenssimestarit ovat Los Angeles Rams (AFC) sekä New England Patriots (NFC), joka esiintyy Super Bowlissa neljättä kertaa putkeen ja yhteensä yhdeksättä kertaa 2000-luvulla.

Tämä jättiläismäinen urheilutapahtuma kerää ihmiset ympäri maailmaa myös lajin ulkopuolelta paikanpäälle finaaliin sekä TV-vastaanottimien äärelle. Super Bowl televisioidaan ympäri maailman ja se on yksi maailman suosituimmista TV-lähetyksistä katsojaluvuilla mitattuna. Ei ihme, että tapahtuman ympärillä on valtava hype jo viikkoja ennen itse ottelua, sillä kyseessä on eittämättä yksi amerikkalaisen urheilukulttuurin suurimmista vuosittain järjestettävistä tapahtumista.

Urheiluveikkaus.comin kattavan ennakkopaketin tulevaan Super Bowliin pääset lukemaan tästä linkistä klikkaamalla.

Unibet tarjoaa New England Patriotsin voitolle hurjan, 30.00 kertoimen!

Vedonlyöntijätti Unibet haluaa olla myös isosti mukana tarjoamassa elämyksiä Super Bowl -katsojille ja mikäpä olisi parempi tapa ilahduttaa urheilufaneja kuin tarjota toinen toistaan parempia tarjouksia Super Bowliin. Tarjolla on superkerrointa Patriotsin voitolle, 5 euron arvoinen ilmaisveto sekä arvonta, jossa 10 onnekasta pelaajaa voittavat kukin 1 000 euroa riihikuivaa käteistä!

Unibet haluaa lisätä jännityksen tappiin ennen Super Bowlia ja siksi se tarjoaa kaikille uusille vedonlyöntiasiakkailleen upean superkertoimen, jolla pystyy lyömään vetoa New Englandin Patriotsin mahdollisesta Super Bowl -voitosta hurjalla 30.00 kertoimella! 

New England Patriots on ottelussa hieman yli kerran kahdesta voittava suosikki, joten muilla bookkereilla Tom Bradyn joukkojen voittokerroin pyörii 1,75 - 1,95 tasolla, joten nyt on tarjolla todellinen ylikerroin!

Oman 30.00 superkertoimen lunastaminen on todella helppoa, sillä sinun tulee ainoastaan rekisteröityä Unibetille tästä painamalla, tehdä haluamasi suuruinen talletus ja lyödä vetoa Patriotsin Super Bowl -voitosta yhden euron panoksella. Jos vetosi osuu, voitat itsellesi 30 euroa käteistä rahaa, jolla ei ole minkään sortin kierrätysvaatimuksia. Jos Patriots voittaa, niin voit kotiuttaa voittamasi 30 euroa samantien ja olla todellinen Super Bowl -voittaja. 

Tämä ekslusiivinen erikoistarjous on voimassa ainoastaan Urheiluveikkaus.comin kautta Unibetille rekisteröityneiden uusien asiakkaiden kanssa, joten jos sinulla on jo pelitili luotuna Unibetille, niin valitettavasti et pääse hyödyntämään tätä Superkerroin -tarjousta. Tätä tarjous ei pysty myöskään hyödyntäämän yhdessä muiden uuden asiakkaan etujen kanssa, joten valitettavasti et saa Unibetin tarjoamaa vedonlyöntibonusta käyttöösi jos käytät tämän Superkerroin -tarjouksen.

Muista, että uutena asiakkaana sinun tulee käyttää alapuolelta näkyviä linkkejä siirtymiseen Unibetille, jotta pääset hyödyntämään tämän mahtavan erikoistarjouksen!

Ohjeet Unibetin tarjoaman superkertoimen hyödyntämiseen lyhyesti:

  • Klikkaa itsesi Unibetin sivuille tästä linkistä tai vieressä näkyvää logoa painamalla.
  • Rekisteröidy, se on helppoa sekä nopeaa, joten jokainen uusi asiakas onnistuu varmasti luomaan itselleen oman Unibet-pelitilin.
  • Tee talletus Unibetille - Voit tehdä ilmaisen ja turvallisen talletuksen Unibetille haluamallasi talletusmuodolla.
  • Betsaa Patriotsin voittoa yhden (1) euron panoksella kertoimella 30,00.
  • Jos Tom Brady johdattaa Patriotsin Super Bowlin voittoon, niin Unibet maksaa sinulle käteisenä vetosi voitot. Voitoilla ei ole minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia, joten halutessasi voit kotiuttaa voittosi samantien.
  • Tämä ekslusiivinen tarjous on voimassa vain Urheiluveikkaus.comin kautta Unibetille rekisteröityneille uusille asiakkaille. 
  • Vain Patriots -singleveto hyväksytään. Et pysty yhdistämään 30,00 superkerrointa yhdistelmävetoihin.

Betsaa Patriotsin voittoa 30.00 superkertoimella!

Unibet tarjoaa 5 euron ilmaisvedon Super Bowliin - tämä tarjous voimassa myös vanhoille asiakkaille!

Superkerroin -tarjous on valitettavasti voimassa vain uusille Unibet-asiakkaille, mutta aivan puille paljaille ei jää myöskään Unibetin vanhat vedonlyöntiasiakkaat, sillä vanhat asiakkaat pääsevät nauttimaan Unibetin tarjoamasta 5 euron arvoisesta ilmaisvedosta, jonka avulla Super Bowliin voi lyödä vetoa täysin riskittömästi!

Jos sinulla on kutina siitä miten sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelattavassa Super Bowlissa käy, niin nyt tuo tieto kannattaa valjastaa Unibetin vedonlyöntiin, sillä pääset iskemään 5 euron arvoisen vedon sisään täysin riskittömästi! 5 euron arvoisen ilmaisvedon pääsee vapaavalintaiseen Super Bowlin live-kohteeseen, joten voit tehdä pelipäätöksen vaikka ottelun jo alettua!

Ilmaisvedon lunastaminen on äärimmäisen helppoa, sillä sinun tulee ainoastaan olla Unibetin asiakas ja pääset nappaamaan tämän 5 euron arvoisen edun talteen Super Bowlin aikana. Jos et vielä ole Unibetin asiakas, niin liittymään pääset kätevästi tästä linkistä klikkaamalla

Uutena asiakkaana saat lisäksi käyttöösi joko superkertoimen 30,00 New England Patriotsin voitolle tai vaihtoehtoisesti voit hyödyntää myös vedonlyöntibonuksen, jonka avulla saat tuplattua ensimmäisen talletuksesi 100 euroon asti ja lisäksi saat käyttöösi 10 euron arvoisen riskittömän mobiilivedon. 

Jos haluat uutena Unibet-asiakkaan hyödyntää Patriotsin 30.00 -superkertoimen, klikkaa ylempänä näkyvää sinistä "Betsaa Patriotsin voittoa 30.00 superkertoimella!" -linkkinappia.

Jos haluat puolestaan hyödyntää normaalin vedonlyöntibonuksen, niin klikkaa tästä!

Unibetilla lisäksi 10 000 euron jättipottiarvonta Super Bowliin!

Vedonlyöntijättien parhaaseen A-ryhmään kuuluva Unibetin toimistolla ei ole tyydytty ainoastaan kahteen upeaan Super Bowl -tarjoukseen vaan superkertoimen sekä ilmaisvedon lisäksi Super Bowliin on tarjolla maistuva 10 000 euron arvonta, jossa kymmenen onnekasta pelaajaa voittavat kukin tuhat euroa riihikuivaa käteistä!

10 000 euron jättipottiarvonta on avoin kaikille Unibetin asiakkaille, joten 5 euron ilmaisvetokampanjan tapaan myös tähän arvontaan pystyvät osallistumaan niin uudet kuin vanhatkin Unibet-asiakkaat. 

Arpalippujen lunastaminen on äärimmäisen helppoa, sillä saat jokaisesta 5 euron arvoisesta betsilapusta, jonka lyöt NFL:n finaaliin eli Super Bowliin yhden arpalipun. Arpalippujen pelaajakohtaista määrää ei ole rajoitettu, joten voit halutessasi lyödä niin monta 5 euron vetoa kuin haluat ja saat aina uuden arpalipun.

Betsaamiseen ei ole asetettu mitään rajoituksia, joten voit lyödä vetosi ennakko- tai livevetona. Myöskään minimikerrointa ei ole asetettu, joten voit halutessasi lyödä vedot mihin tahansa pelikohteeseen Super Bowlissa. Vetolappusi voivat olla single- tai yhdistelmävetoja, sillä nämä kaikki huomioidaan kampanjassa!

Arvonnan potissa on 10 000 euroa ja Unibet arpoo kymmenen onnettaren suosiossa olevaa voittajaa maanantaina 4. helmikuuta, jotka kukin voittavat itselleen tuhat euroa käteistä rahaa! Unibet ilmoittaa voittajille henkilökohtaisesti heti arvonnan jälkeen, joten muistathan pitää pelitilisi yhteystiedot ajan tasalla, jotta sinuun saadaan yhteys jos arpaonni suosii juuri sinua!