mainos

Jalkapallon EM-kisat 2024 - Voittajasuosikit

Päivitetty
U Urheiluveikkaus.com
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Jalkapallon EM-kisat 2024 ovat suuri vedonlyöntitapahtuma ja jo tässä vaiheessa vedonlyönti turnauksen voittajasta on alkanut. Paras keino pysyä kärryillä voittajaehdokkaista on seurata näitä sivuja. Päivitämme sivustoa säännöllisesti turnauksen lähestyessä. Kertoimet voittajasta muuttuvat lopputurnauksen lähestyessä ja joukkueiden välisten voimasuhteiden tullessa entistä selvemmin näkyväksi. 

Italia on hallitseva jalkapallon EM-mestari, mutta kuinka kauan? Tällä hetkellä parhaat vedonlyöntisivustot eivät pidä kovin todennäköisenä Italian voittoa. Sen sijaan viime kisoissa kakkoseksi jäänyt Englanti on Ranskan ohelle vedonlyöntisivustojen vahvin suosikki voittajaksi. Tässä artikkelissa luomme katsauksen voittajasuosikeihin ja mahdollisiin yllättäjiin.  

Englanti

Englanti ei ole vielä toistaiseksi onnistunut voittamaan jalkapallon Euroopan mestaruutta. Vuoden 2020 EM-kisoissa voitto oli jo todella lähellä, mutta rangaistuspotkukilpailuissa Englanti joutui taipumaan Italialle. Gareth Southgaten astuttua maajoukkueen ruoriin syyskuussa 2023, ovat näytöt olleet tasaisen nousujohteisia. 

Karsinnoissa Englanti varmisti lohkovoittonsa jo kahdeksannalle pelikierroksella voittamalla italian 3–1. On selvää, että Englanti ei tule tyytymään mihinkään muuhun kuin voittoon. Kokonaisuus ratkaisee, mutta ainakin joukkueen tähtipelaajat Declan Rice, Harry Kane ja Jude Bellingham ovat täynnä itseluottamusta. 

Ranska

Ranska on aina kuulunut maailman jalkapallon ykkösmaihin. Vuoden 2020 EM-kisoissa Ranska oli hallitseva mestari. Tuolloin sinitakkien taival päättyi nöyryyttävästi Sveitsiä vastaan neljännesvälierissä, jolloin Sveitsin maalivahti Yann Sommer torjui Mbappen laukoman rankkarin. Ranska on vahva voittajasuosikki jo viimeisen 10 vuoden tilastojen valoissa - se voitti maailmanmestaruuden vuonna 2018 ja tuli toiseksi vuoden 2022 MM-kisoissa Qatarissa. 

Ranska voitti karsintalohkonsa ja on erittäin vahva ehdokas koko turnauksen voittajaksi. Ranska on osoittanut pystyvänsä pelaamiseen huippujalkapalloa missä tahansa tilanteessa, joka tulee varmasti aiheuttamaan harmaita hiuksia muille joukkueille. 

Saksa

Saksa tulee olemaan todella mielenkiintoinen seurattava näissä kisoissa. Viimeinen EM-mestaruus on vuodelta 1996 ja nyt sitä lähdetään tavoittelemaan uudestaan.  Isäntämaan joukkue on täynnä lahjakkuuksia samoin kuin esimerkiksi Ranskalla. Kuitenkaan maajoukkueena se ei ole viimeisissä arvokisoissa loistanut. Saksa on jäänyt kaksissa viimeisissä MM-kisoissa alkulohkoon ja vuoden 2020 EM-kisoissa Saksan taival päättyi jo neljännesvälieriin. 

Die Mannschaft on kuitenkin tällä hetkellä erittäin vahvassa iskussa, eikä vähiten syyskuussa 2023 aloittaneen päävalmentaja Julian Nagelsmanin ansiosta. Saksalaisfanit luonnollisesti odottavat uuden päävalmentajan saavan joukkueen täyteen iskuun ennen kesäkuussa 2024 starttaavaa turnausta. 

Espanja

Eurooppalaisesta jalkapallosta puhuttaessa ei yksinkertaisesti voida sivuuttaa Espanjaa, joka on voittanut EM-kisat kolmesti samoin kuin Saksa. Espanja odotetusti voitti oman karsintalohkonsa seitsemällä otteluvoitolla, häviten vain yhden ottelun. Espanja on siis hurjassa kunnossa, mutta kestääkö kunto B-lohkon Italiaa ja Kroatiaa vastaan? 

Vaikka johtavat vedonlyöntisivustot uskovatkin Espanjan mahdollisuuksiin, ei maa kuitenkaan TOP 3 -joukossa ole bookkereidenkaan silmissä. Läheskään kaikki jalkapalloasiantuntijat eivät Espanjaa arvottaisi näinkään korkealle. Lahjakkuudesta huolimatta Espanjan joukkueen pelaajien keski-ikä on kovin nuori. 

Eniten maaotteluita takanaan on 31-vuotiaalla Alvaro Moratalla. Katseet kääntyvätkin Barcelonan Ferran Torresiin, joka on ehdottomasti paras hyökkääjä tässä porukassa. 

Portugali

Portugali kuuluu tälläkin kertaa voittajasuosikeihin, eikä vähiten jalkapallon historian kovimman maalintekijän ansiosta. Toki Cristiano Ronaldon harteilla ei joukkueen menestys pelkästään lepää, sillä mukana ovat monet vuonna jalkapallon EM-kisat 2016 voittaneesta joukkueesta. 

Ronaldon rinnalla jalkapallon EM-mestaruudesta taistelevat muun muassa Joao Felix, Ruben Dias ja Bernando Silva – pelaajat, jotka vuonna 2016 johdattivat Portugalin sen historian ensimmäiseen EM-mestaruuteen.  Tälläkin kertaa joukkueella on kaikki mahdollisuudet turnauksen voittoon. Portugali voitti kaikki kahdeksan karsintapeliään tykittämällä huimat 32 maalia. 

Mahdolliset yllättäjät - Nouseeko voittoon musta hevonen? 

Jalkapallon arvoturnauksissa kaikki on mahdollista ja edellä mainittujen ennakkosuosikeiden lisäksi listoilta löytyy kovia maita. Vaikka rankingit ovatkin selvästi luettavissa, eivät rauhanajan säännöt päde lopputurnauksessa. Silloin kuin tunteet ovat pelissä, mitä vaan voi tapahtua. 

Vaikka Italia onkin kaukana TOP5-ryhmästä, voi maa tarjota todellisen jymy-yllätyksen uusimmalla EM-mestaruutensa. Myös Hollannilla ja Belgialla voisi olla mahdollisuudet jopa korkeimmalla pallille saakka. Tanskalla ei ehkä vielä, vai olisiko? 

Seuraamalla sivustoamme löydät parhaat kaiken tarvittavan infon, kuten parhaat EM-kisa kertoimet ja vedonlyöntivihjeet pian alkavaan turnaukseen. 

Kommentit

Palaute