Oletko joskus halunnut lähteä katsomaan esportsia paikan päälle huipputurnaukseen Ruotsiin? No nyt sinulla on kolme mahdollisuutta voittaa matkapaketti CORSAIR DreamHack Masters Malmö 2019 -tapahtumaan!

Malmön CS-turnaus järjestetään 4. - 6. lokakuuta, jossa 16 -huippujoukkuetta taistelee 250,000 dollarin palkintopotista. Turnauksessa on myös mukana suomalainen ENCE, joten pääset myös paikan päälle kannustamaan suomalaisjoukkuetta voittoon!

Kampanjaan osallistuminen on todella helppoa. Sinun tulee ainoastaan betsata esports kohteisiin ennakko- tai livevetona ja saat arpalippuja kisaan. Saat aina yhden lipun ennakkovedosta ja livevedosta kaksi arpalippua. Jotta vetosi lasketaan mukaan kampanjaan, pitää panoksen olla vähintään 1 euroa.

Arvontapäiviä on kolme, jolloin arvotaan aina yksi matkapaketti. Ensimmäinen arvonta suoritetaan 19. elokuuta, toinen 28. elokuuta ja kolmas viimeinen arvonta 5. syyskuuta.

Matkapakettiin kuuluu meno- ja paluulennot Kööpenhaminaan ja hotellimajoitukset Kööpenhaminasta kahdelle hengelle. Malmöön kestää vain noin 20 minuuttia Kööpenhaminasta, joten matka hotellilta paikan päälle ei myöskään ole pitkä.

Näin otat osaa DreamHack Masters -kampanjaan!

  • Suuntaa Unibetin nettisivulle alapuolella olevan napin kautta ja avaa pelitili, mikäli sinulla ei sitä vielä ole.
  • Lyö vetoa mistä vain esports-kohteesta.
  • Jokainen ennakkoveto tuo sinulle yhden arpalipun ja liveveto kaksi arpalippua.
  • Matkapakettien arvontapäivät ovat 19.8, 28.8 ja 5.9. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti, mikäli matkapaketti osui kohdallesi.

Osallistu esports kampanjaan ja voita liput DreamHack Masters Malmöön!