Kotimaisten NHL-fanien odotus on vihdoin päättymässä, sillä Suomessa pelataan huomenna ja perjantaina NHL:n runkosarjan ottelut, kun Florida Panthers ja Winnipeg Jets kohtaavat Hartwall Areenalla kahdesti. Unibet haluaa tuoda otteluihin lisäjännitystä tarjoamalla uusille asiakkaille mahdollisuuden lyödä vetoa torstain otteluun Aleksander Barkovin tehopisteen puolesta peräti 30.00 suuruisella jättikertoimella! 

NHL Global Series on varmasti tuttu termi monille urheilua seuraaville suomalaisille, sillä NHL-pelejä on jo tämän syksyn aikana pelattu Kiinassa ja Ruotsissa. Myös harjoitusotteluita pelattiin vanhalla mantereella, kun New Jersey Devils vieraili Sveitsissä ja Edmonton Oilers Saksassa. 

Global Series -sarjan ottelut ovat olleet varsin suosittuja tapahtumia ympäri maailman ja tällä viikolla on suomalaisten kiekkofanien vuoro nauttia maailman kovatasoisimman kiekkoliigan tähtiloisteesta, kun Aleksander Barkovin tähdittämä Florida Panthers kohtaa Winnipeg Jetsin Hartwall Areenan jäällä. Joukkueiden suomalaistähdet valmistautuivat tiistaina otteluun hyvin perinteiseen tamperelaiseen tapaan, siipiä syömällä.

Vedonlyöntijätti Unibet* haluaa tuoda torstain otteluun rutkasti lisäjännitystä tarjoamalla kaikille uusille asiakkaille mahdollisuuden lyödä vetoa Aleksander Barkovin tehopisteestä torstain ottelussa jättikertoimella 30,00!

Tämän mahtavan megakertoimen pääsee lunastamaan naurettavan helposti ja me täällä Urheiluveikkaus.comin toimituksessa luotamme Barkovin taitoihin kuin kivimuuriin, joten näin upeita tarjouksia tulee harvoin äärimmäisen harvoin! Suosittelemmekin lunastamaan tämän mega-kertoimen talteen mahdollisimman pian alla näkyviä ohjeita noudattaen!

Näin pääset mukaan Barkovin pisteelle 30.00 jättikerroin Jetsiä vastaan -kampanjaan!

Unibet* on halunnut, että kaikki heidän uudet vedonlyöntiasiakkaat saavat lentävän lähdön vedonlyöntiin ja siksi tämä tarjous on voimassa vain meidän kautta Unibetin palkitulle vedonlyöntisivustolle liittyville uusille asiakkaille, joten jos sinulla on pelitili jo luotuna Unibetille, niin valitettavasti et voi osallistua kampanjaan vaan sinun on tyytyminen Unibetin normaaleihin kertoimiin. 

Jos sinulla sen sijaan ei vielä ole pelitiliä luotuna tälle suomalaisten suosimalle bookkerille, niin nyt jos koskaan sellainen kannattaa ehdottomasti tehdä, sillä ilmaisen pelirahan tekeminen ei ole koskaan aiemmin ollut näin helppoa! 

Ihan ensimmäiseksi sinun tulee rekisteröityä Unibetille tätä linkkiä klikkaamalla

Uutena Unibet-asiakkaana saat käyttöösi 30,00 jättikertoimen Barkovin tehopisteelle Winnipeg Jetsiä vastaan sekä lisäksi kaikki tämän kampanjan kautta Unibetille rekisteröityneet uudet asiakkaat saavat tililleen normaalin 100% vedonlyöntibonuksen.

Pelitilin luomisen jälkeen sinun tulee tehdä 10-100 euron suuruinen talletus Unibetille. Talletuksen tekemisen jälkeen sinun tulee lyödä yhden (1) euron arvoinen veto Barkov tekee ottelussa pisteen -kohteeseen. Muista, että veto tulee asettaa huomenna torstaina 1.11 pelattavaan otteluun. Ottelu alkaa Hartwall Areenalla kello 20:00, joten muista hyödyntää etusi mahdollisimman pian, jotta ehdit varmasti asettaa oman vetosi sisään! 

Jos Barkov tekee torstaina pelattavassa ottelussa pisteen, Unibet* palauttaa yhden euron panoksesi ja maksaa sinulle voittoja 29 euron edestä! Mahdollinen voitto on käteistä rahaa, joten sillä ei ole mitään kierrätysvaatimuksia! Lisäksi saat perjantaina kello 16:00 mennessä 100% talletusbonuksen 100 euroon asti tekemäsi talletuksen mukaan.

Veto täytyy laittaa sisään single-vetona, joten et voi yhdistää siihen muita pelikohteita. Yhdistelmävedot eivät ole siis sallittuja tähän erikoiskertoimeen.

Osallistumisohjeet lyhyesti: 

— Klikkaa itsesi Unibetin vedonlyöntisivustolle tästä linkistä.
— Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille, joten luo itsellesi oma Unibet-pelitili jos et ole vielä asiakas. Jos olet jo Unibetin asiakas, niin valitettavasti et pysty hyödyntämään tätä tarjousta.
— Tee 10-100 euron suuruinen talletus.
— Lyö yhden (1) euron arvoinen veto Barkov tekee ottelussa pisteen -kohteeseen to 1.11 kello 19:59 mennessä.
— Jos Barkov tekee ottelussa pisteen, Unibet* palauttaa euron panoksesi sekä maksaa sinulle kierrätysvapaita voittoja 29 euron edestä. 
— Lisäksi saat perjantaina kello 16:00 mennessä pelitilillesi 100% talletusbonuksen 100€ asti. Pelikassasi siis tuplataan perjantaina aiemmin tekemän talletuksen mukaan.
— Tarjouskohteen voi hyödyntään vain single-kohteena, joten yhdistelmävedot eivät ole sallittuja. 

Lunasta 30.00 jättikerroin Barkovin pisteelle tästä!

Unibetilla käynnissä myös 30 000 euron arvonta Pariisin Masters -turnaukseen! 

Yhdeksäs ja samalla viimeinen ATP Masters 1000 -sarjan tapahtuma on paraikaa käynnissä Ranskan Pariisissa ja Unibet* haluaa tuoda lisäjännitystä myös tähän tapahtumaan. Sinulla on nimittäin Pariisin Masters -turnaukseen vetoa lyömällä mahdollisuus voittaa 1 000 euroa riihikuivaa käteistä itsellesi 5. marraskuuta! 

Kampanjaan osallistuminen on lähes naurettavan helppoa, sillä sinun tulee ainoastaan asettaa single- tai yhdistelmävetoja Pariisin Masters -turnaukseen ja tienaat samalla arpalippuja 5. Marraskuuta järjestettävään arvontaan, jossa 30 onnekasta pelaaja nappaavat kukin ns. touhotonnin, joka varmasti helpottaisi kenen tahansa joululahjojen hankintaa! 

Näin lunastat omat arpalippusi 30 000 euron Pariisin Masters -turnauksen arvontaan!

Ihan alkuun sinun tulee klikata itsesi Unibetin vedonlyöntiin ja nopeiten sekä helpoiten se tapahtuu tätä linkkiä painamalla. Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma pelitili. Jos sinulla sen sijaan on jo pelitili luotuna Unibetille, niin kirjaudu sisään.

Tämän jälkeen etsi Unibetin vedonlyöntikampanjat -välilehdeltä käsiisi 30 00 euron arvonta Pariisin Mastersiin -kampanja ja klikkaa itsesi kampanjasivuille. Tämän jälkeen osallistu kampanjaan klikkamalla keltaista Osallistu-nappia. 

Sen jälkeen sinun tulee asettaa vähintään 5 euron arvoinen veto Pariisin Masters -turnauksen kohteisiin ja saat arpalipun. Single-vedolla saat yhden arpalipun, kahden kohteen yhdistelmällä saat kaksi arpalippua ja kolmen kohteen yhdistelmällä saat kolme arpalippua. 

Nyt jos koskaan kannattaakin lyödä vetoa tennikseen, sillä Unibet* arpoo kampanjan päätteeksi 5. Marraskuuta 30 onnekasta pelaajaa, jotka kukin voittavat itselleen tuhat euroa riihikuivaa käteistä! 

Kampanja on käynnissä 29.10 - 4.11.2018, joten suosittelemme toimimaan nopeasti, että ehdit varmasti lunastaa omat arpalippusi tähän upeaan arvontaan!

Jätä tennisvetosi sisään Unibetille tästä ja voita 1 000€!