mainos

Joukkueet, jotka pääsevät Euroopan mestaruuskilpailuihin

Päivitetty
U Urheiluveikkaus.com
Näytä lisää
Näytä vähemmän

EM-karsinnat on saatu päätökseen, ja jäljellä ovat enää pudotuspelit, ennen kuin kaikki vuoden 2024 jalkapallon Euroopan mestaruuskilpailuissa pelaavat joukkueet on vahvistettu. Tällä sivulla tarkastelemme, mitkä joukkueet ovat päässeet tämän kesän EM-kisoihin.

Joukkueet, jotka pääsevät Euroopan mestaruuskilpailuihin

Isäntä: Saksa

Espanja voitti ryhmän yhdellä tappiolla ja 7 voitolla. Skotlanti eteni helposti, kun taas Norja ja Kypros ovat ulkona. Georgia pelaa pudotuspelissä ja voi vielä selviytyä. 

Ryhmä A

Espanja Voittaja
Skotlanti Andenplads

Ryhmä B

Ranska Voittaja
Alankomaat Toinen sija

Ranska on ollut lyömätön maalierolla 27-1 ennen viimeistä karsintaotteluaan 21. marraskuuta, joka päättyi tasapeliin Kreikkaa vastaan. Myös Alankomaat on edennyt ryhmästä, kun taas Irlanti ja Gibraltar ovat ulkona. Kreikka on päässyt pudotuspeleihin.

Ryhmä C

Englanti Voittaja
Italia Toinen sija


Englanti oli voittamaton kahdella tasapelillä. Italia eteni Ukrainan kustannuksella karsintojen viimeisenä päivänä, mutta Ukrainan on vielä mahdollista päästä EM-kisoihin pudotuspelien kautta. Pohjois-Makedonia ja Malta eivät ole edenneet.

Ryhmä D

Turkki Voittaja
Kroatia Toinen sija


Turkki voitti ryhmän pisteen Kroatian edellä. Wales ei ole kokonaan ulkona, koska se on päässyt pudotuspeleihin, kun taas Armenia on ulkona.

Ryhmä E

Albania Voittaja
Tšekin Toinen sija


Albania ja Tšekki etenevät ryhmästä jatkoon samalla pistemäärällä. Puola on pudotuspeleissä, kun taas Moldova ja Färsaaret ovat ulkona.

Ryhmä F

Belgia Voittaja
Itävalta Toinen sija


Belgia voitti ryhmän kahdella tasapelillä, kun taas Itävalta nousee toiseksi ennen Ruotsia. Ruotsalaiset ovat ulkona EM-kisoista, Azerbaidžan on myös ulkona, kun taas Viro on pudotuspeleissä.

Ryhmä G

Unkari Voittaja
Serbia Toinen sija


Unkari varmisti lohkovoiton Serbiasta ja sijoittui toiseksi. Montenegro, Liettua ja Bulgaria ovat kaikki ulkona turnauksesta.

Ryhmä H

Tanska Voittaja
Slovenia Toinen sija


Tanska ja Slovenia etenevät, Suomi pelaa pudotuspelit, samoin Kazakstan. Pohjois-Irlanti ja San Marino kiittävät toistaiseksi. 

Ryhmä I

Romania Voittaja
Sveitsi Toinen sija


Romania veti pisimmän korren viimeisen kierroksen lohkofinaalissa Sveitsiä vastaan ja otti ensimmäisen sijan. Israel etenee pudotuspeleihin, kun taas Kosovo, Valko-Venäjä ja Andorra putoavat.

Ryhmä J

Portugali Voittaja
Slovakia Toinen sija


Portugalilla on kaikki pisteet 10 ottelustaan ja se on selvä lohkovoittaja. Slovakia sijalla 2. Islanti on pudotuspeleissä Luxemburgin ja Bosnia ja Hertsegovinan ohella, Liechtenstein on pudonnut turnauksesta.

Nyt odotamme jännityksellä, mikä on Euro 2024 -ryhmien jaottelu, mutta joudumme odottamaan Euro-arvontoja.

Kommentit

Palaute